12,926

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

buna seara, stie cineva de ce li se rup penele perusilor?.Fetitei mele i sau  rupt 2 pene din coada,cele mai mari si nu stiu de ce mad  sad

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,927

Naparleste :hihi:  ii vor creste altele la loc

12,928

pai  nu lasa  puf in camera :wow:  ,si nu-i lipseste nici o pana decat 2 din coada,cele mai mari sad

12,929

Posibil sa fie si pentru ca ai colivia mica... si Dombolo vad ca are o pana din coada putin ciufulita

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,930

da dar cipi are cada de 2 ori mai mare decat o avea ia acum si nu e ciufulita si nici nu a cazut nici o pana  :wow:

12,931

Urmareste-i.. sa n-o "bage la colt pe ea" sa aibe el mai mult spatiu big_smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,932

ia al cam bate pe el..al prinde la mancare si se urca peste el si al bate rau,ai trage motu' din cap si cade cate o pana din capsorul lui  mad  in rest nu se cearta deloc..se comporta ca un cuplu big_smile

12,933

Ar fi bine ca in cel mai scurt timp sa le i-ei o colivie mai mare e posibil ca si din cauza spatiului sa-l cam bate sad

12,934 (edited by mihaela111 11-09-2012 16:04)

nu cred,stau in colivie doar cand mananca si nici atunci  smile  cand vad ca vin spre colivie zbora repede sus pe perdea s-au pe bec pentru ca cred ca vreu sa le inchid usita smile ..stazi n'au mancat aproape nimic,si daca nu le dau drumu afara al bate pe baietel rau,daca al bate sa vad eu ca este suparata sa  o las afara :hihi:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-09-2012 17:04[/merge_posts_bbcode]

astazi am obevat ca cipi a tras-o pe bela de piciorus,si nu doar odata de mai multe ori  neutral  si ia se chinuia sa'si traga piciorusul de la el din gurita, asa ca m-am gandit sa fac o cusca mai mare,asa ca am luat 2 custi si uitati ce a iesit  :sanatate:

12,935

e bine acum au ceva mai mult loc  smile

12,936

:hihi:

12,937 (edited by valibv 13-09-2012 10:05)

Buna!
Am o "pereche" de perusi de aproximativ o luna!
De ce fug unu de altu? Masculu mereu cand vine femela langa el pleaca si invers neutral
Oare nu se plac ?:|
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-09-2012 10:05[/merge_posts_bbcode]

Inainte sa am fetita am avut un baietel!
se ciuguleau toata ziua:| acuma i-am luat fetita nimca:|

12,938

poate inca nu s-au acomodat,s-au poate ca femela a avut alta pereche si ai este greu sa-l uite  wink

12,939

Buna!cine ma poate ajuta?am fost la veterinar deoarece baiatu stranuta cam mult dimineata...exagerat!si mi-a dat vitamine pe care sa le dau la amand2...4 pic/zi...si antibiotic Enroxil pe c are sa il dau numai baiatului tot 3-4 pic/zi...timp de 7 zile!problema e ca trebuie sa le dau pe cioc...mi le-a pus in seringi fara ac!altcumva nu s-ar putea...ca nu vreau sa ii prind sa ii chinui si asa:(

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima"

12,940

daca asa ti le-a dat, asa trebuie sa le dai. e cel mai indicat, direct in cioc. si in apa pot sa le bea sau nu..dar direct in cioc e cel mai bine ...

12,941

Maine asteptam primul puisor din ponta aceasta. Sper sa fie totul ok. Au 7 oua, toate fertile. Din pacate primul ou a fost crapat de femela chiar in ziua in care l-a depus, asa ca nu astept nimic de la el. Sa speram la urmatoarele 6.  smile

12,942

nebunul meu de mascul e nebun:O deci se da la fetitele mici, fetitele lui... le pupa si da sa se suie pe ele yikes

12,943

herbudgies wrote:

Maine asteptam primul puisor din ponta aceasta. Sper sa fie totul ok. Au 7 oua, toate fertile. Din pacate primul ou a fost crapat de femela chiar in ziua in care l-a depus, asa ca nu astept nimic de la el. Sa speram la urmatoarele 6.  smile

Si avem deja primul iesit  smile

12,944

herbudgies wrote:
herbudgies wrote:

Si avem deja primul iesit  smile

Ce dragut!  :heart:  Sa-ti traiasca!  smile

:perusi:

12,945

La mai multi!

12,946 (edited by herbudgies 14-09-2012 10:52)

Multumesc!

Si o poza comparativa dintre puiul din prima serie si cel de acum (albino femela  si mascul normal):

12,947

Ce plapanzi si mici sunt  :heart:   :ou:  :perus:

12,948

herbudgies wrote:

Multumesc!

Si o poza comparativa dintre puiul din prima serie si cel de acum (albino femela  si mascul normal):

Salut! de unde esti?:> poate mai incolo imi vizi un pui  :heart:  :heart:

12,949

Constanta.
Din necesitate, dupa ce termina de crescut puii, voi da si parintii, dar doar in Constanta.

12,950

herbudgies wrote:

Constanta.
Din necesitate, dupa ce termina de crescut puii, voi da si parintii, dar doar in Constanta.

pacat neutral eu sunt din brasov neutral