Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
buna seara, stie cineva de ce li se rup penele perusilor?.Fetitei mele i sau rupt 2 pene din coada,cele mai mari si nu stiu de ce
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
buna seara, stie cineva de ce li se rup penele perusilor?.Fetitei mele i sau rupt 2 pene din coada,cele mai mari si nu stiu de ce
Naparleste :hihi: ii vor creste altele la loc
pai nu lasa puf in camera :wow: ,si nu-i lipseste nici o pana decat 2 din coada,cele mai mari
Posibil sa fie si pentru ca ai colivia mica... si Dombolo vad ca are o pana din coada putin ciufulita
da dar cipi are cada de 2 ori mai mare decat o avea ia acum si nu e ciufulita si nici nu a cazut nici o pana :wow:
Urmareste-i.. sa n-o "bage la colt pe ea" sa aibe el mai mult spatiu
ia al cam bate pe el..al prinde la mancare si se urca peste el si al bate rau,ai trage motu' din cap si cade cate o pana din capsorul lui in rest nu se cearta deloc..se comporta ca un cuplu
Ar fi bine ca in cel mai scurt timp sa le i-ei o colivie mai mare e posibil ca si din cauza spatiului sa-l cam bate
nu cred,stau in colivie doar cand mananca si nici atunci cand vad ca vin spre colivie zbora repede sus pe perdea s-au pe bec pentru ca cred ca vreu sa le inchid usita
..stazi n'au mancat aproape nimic,si daca nu le dau drumu afara al bate pe baietel rau,daca al bate sa vad eu ca este suparata sa o las afara :hihi:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-09-2012 17:04[/merge_posts_bbcode]
astazi am obevat ca cipi a tras-o pe bela de piciorus,si nu doar odata de mai multe ori si ia se chinuia sa'si traga piciorusul de la el din gurita, asa ca m-am gandit sa fac o cusca mai mare,asa ca am luat 2 custi si uitati ce a iesit :sanatate:
e bine acum au ceva mai mult loc
:hihi:
Buna!
Am o "pereche" de perusi de aproximativ o luna!
De ce fug unu de altu? Masculu mereu cand vine femela langa el pleaca si invers
Oare nu se plac ?:|
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-09-2012 10:05[/merge_posts_bbcode]
Inainte sa am fetita am avut un baietel!
se ciuguleau toata ziua:| acuma i-am luat fetita nimca:|
poate inca nu s-au acomodat,s-au poate ca femela a avut alta pereche si ai este greu sa-l uite
Buna!cine ma poate ajuta?am fost la veterinar deoarece baiatu stranuta cam mult dimineata...exagerat!si mi-a dat vitamine pe care sa le dau la amand2...4 pic/zi...si antibiotic Enroxil pe c are sa il dau numai baiatului tot 3-4 pic/zi...timp de 7 zile!problema e ca trebuie sa le dau pe cioc...mi le-a pus in seringi fara ac!altcumva nu s-ar putea...ca nu vreau sa ii prind sa ii chinui si asa:(
daca asa ti le-a dat, asa trebuie sa le dai. e cel mai indicat, direct in cioc. si in apa pot sa le bea sau nu..dar direct in cioc e cel mai bine ...
Maine asteptam primul puisor din ponta aceasta. Sper sa fie totul ok. Au 7 oua, toate fertile. Din pacate primul ou a fost crapat de femela chiar in ziua in care l-a depus, asa ca nu astept nimic de la el. Sa speram la urmatoarele 6.
nebunul meu de mascul e nebun:O deci se da la fetitele mici, fetitele lui... le pupa si da sa se suie pe ele
Maine asteptam primul puisor din ponta aceasta. Sper sa fie totul ok. Au 7 oua, toate fertile. Din pacate primul ou a fost crapat de femela chiar in ziua in care l-a depus, asa ca nu astept nimic de la el. Sa speram la urmatoarele 6.
Si avem deja primul iesit
herbudgies wrote:Maine asteptam primul puisor din ponta aceasta. Sper sa fie totul ok. Au 7 oua, toate fertile. Din pacate primul ou a fost crapat de femela chiar in ziua in care l-a depus, asa ca nu astept nimic de la el. Sa speram la urmatoarele 6.
Si avem deja primul iesit
Ce dragut! :heart: Sa-ti traiasca!
La mai multi!
Multumesc!
Si o poza comparativa dintre puiul din prima serie si cel de acum (albino femela si mascul normal):
Ce plapanzi si mici sunt :heart: :ou: :perus:
Multumesc!
Si o poza comparativa dintre puiul din prima serie si cel de acum (albino femela si mascul normal):
Salut! de unde esti?:> poate mai incolo imi vizi un pui :heart: :heart:
Constanta.
Din necesitate, dupa ce termina de crescut puii, voi da si parintii, dar doar in Constanta.
Constanta.
Din necesitate, dupa ce termina de crescut puii, voi da si parintii, dar doar in Constanta.
pacat eu sunt din brasov
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus