12,776

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

asa este dar pana le cumpar colivia noua am sa le dau drumul prin camera mereu sa nu duca lipsa de miscare smile

OBlonda wrote:

Mihaela,lasa`i pe ceilalti,fiecare face ce vrea cu pasarile lui.Tu trebuie sa te gandesti la ce e mai bine pentru ele.Aici primesti numai sfaturi bune,nimeni nu le vrea raul pufuletilor de pe`aici.Daca vrei,le iei in seama,daca nu,nu.Dar gandeste`te ca sunt si ele suflete,au si ele anumite nevoi.O sa vezi ce fericiti vor fi zburand intr`o colivie mare,decat catarandu`se cu cioculetu si gherutele pe gratiile unei colivii mici,chinuindu`se. :pup:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,777

Ce?Ne iubim si noi :heart:  :hihi:

>>>>Alexandra<<<<

12,778

waa.in pria poza baietelul  parca este lutino :hihi: ..foarte frumosi :heart:

12,779 (edited by OBlonda 24-08-2012 16:05)

Da,desi are albastru si pe spate  smile
Multumim!

>>>>Alexandra<<<<

12,780

Seamana mult cu fetita si baiatul meu doar ca la mine cea alba e fetita si cel verde cu galben mascul
Sunt niste scumpi

12,781

Da,poate viitorii pui vor fi ca frumosul tau din poze  tongue

>>>>Alexandra<<<<

12,782

Da sper dar sa fie cuminte la mine puiul intra numai in belele ieri a ramas captiv in dulap iar azi i-am inchis in colivie el nu stiu cum a deschis usita de la mancare a iesit si l-am gasit pe pervaz cu geamul deschis am zis ca mor cum m-a vazut a zburat si mi-a aterizat pe mana

12,783

Luna viitoare ar trebui sa merg in Romania si sa stau mai mult. As vrea sa iau si papagalii sa stiu ca am eu grija de ei. Intrebarea mea este: Am nevoie de vreun act pentru ei la vama? A mai trecut cineva vama cu ei?

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,784

zucchina wrote:

Luna viitoare ar trebui sa merg in Romania si sa stau mai mult. As vrea sa iau si papagalii sa stiu ca am eu grija de ei. Intrebarea mea este: Am nevoie de vreun act pentru ei la vama? A mai trecut cineva vama cu ei?

am citit pe topicul marelui alexander ca nu iti cer nimic
http://www.4animale.ro/forum/post104813.html#p104813 
ultimul mesaj

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

12,785 (edited by fetitsakuokikaprui 24-08-2012 19:00)

tomanicoleta wrote:
zucchina wrote:

am citit pe topicul marelui alexander ca nu iti cer nimic
http://www.4animale.ro/forum/post104813.html#p104813 
ultimul mesaj

Da,am citit si eu acest mesaj,dar cam am indoieli... neutral mai caut si eu ceva pe net.Daca gasesc ceva util postez aici.

Adaugat: 24-08-2012 19:55

http://www.animale.ro/forum/showthread.php?44966-Pasaport-pentru-prietenii-nostri-zburatori
Uite aici ceva.

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

12,786

Pai perusii sunt mai mici ca Marele Alexander. Multumesc Nicoleta. Si eu am tot cautat pe net dar majoritatea se vorbea despre caini si pisici.
Mersi Adely

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

12,787

Eu cred ca doar  pasaportul sanatatii si gata. big_smile Dar mai stiu eu... hmm

12,788

Si pasaportul de unde il iau? De la veterinar chiar daca nu am fost pana acum cu ei? Tu esti si tu in Italia (daca nu gresesc) stii cumva cat ma costa foaia aia?

-Marina-

12,789

Nu,Marina,nu gresesti.Sunt si eu in Italy,in Arzignano.Eu am auzit de la televizor,ca din 2011,toate animalele de companie vor trebui sa aibe cipuri introduse sub piele,de catre medicul veterinar.Odata cu implantarea cipului se intocmeste un carnet de sanatate valabil international...mai exista posibilitatea,daca aveti carnete vechi de sanatate dar care au mentiunea “carnet international de sanatate” sa fie valabile si acelea,impreuna cu avizul medicului veterinar. smile

12,790

zucchina wrote:

Si pasaportul de unde il iau? De la veterinar chiar daca nu am fost pana acum cu ei? Tu esti si tu in Italia (daca nu gresesc) stii cumva cat ma costa foaia aia?

sper sa nu gresesc  dar parca am citit undeva ca pentru pasaport cand mergi la veterinar trebuie sa-i puna un cip sau ceva de genul.. am zis nu stiu sigur,
iar cum noi stam cam prost la capitolul veterinari pentru animale exotice.. nu stiu ce sa zic..
cu avionul am inteles ca este necesara injectarea lor , nu stiu pentru ce..
cum am mai zis am citit pe aici , nu stiu cat de adevarat sau nu este.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

12,791

Eu am tipul de carnet de sanatate vechi. smile

Adaugat: 24-08-2012 20:22

tomanicoleta wrote:
zucchina wrote:

sper sa nu gresesc  dar parca am citit undeva ca pentru pasaport cand mergi la veterinar trebuie sa-i puna un cip sau ceva de genul.. am zis nu stiu sigur,
iar cum noi stam cam prost la capitolul veterinari pentru animale exotice.. nu stiu ce sa zic..
cu avionul am inteles ca este necesara injectarea lor , nu stiu pentru ce..
cum am mai zis am citit pe aici , nu stiu cat de adevarat sau nu este.

Da,ai dreptate.

12,792

Ok . O sa merg sa ma interesez pe aici   smile

-Marina-

12,793

Succese. :pup:

12,794

Ce baietei cuminti am :heart: Si cum se pregatesc (si nu prea) sa intre in colivie, doar Dombolo e cuminte si intra imediat. big_smile

-Marina-

12,795

zucchina sunt foarte frumosi :heart:  femela tot nu sta pe mana? :pup:

12,796 (edited by zucchina 25-08-2012 13:52)

Nu... ea e speriata si ciupeste rau.. si cand stau ei 2 pe pat ea e sus pe draperie.. nu stiu cum sa fac cu ea.. Am reusit sa o fac sa stea cateva secunde dar a zburat  sad

-Marina-

12,797

Frumosi :hihi:  :heart:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

12,798

Multumesc :perus:

-Marina-

12,799

buna,am luat papagali :heart:  fetita este galbena iar baietelul mov,sunt pu insa nu stiu cate luni are,ma puteti juta va rog?..oare de ce nu au coada?
se numesc cipi si bela

12,800

Ce frumosi sunt :heart: Fetita imi place cel mai mult, zici ca e canar.
Cum m-a sfatuit si pe mine Aleku, ar fi bine sa scoti CD-ul de acolo ca daca se apuca de ros nu-i de bine.
Nu au coada ca is pui big_smile

-Marina-