12,201

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

nu stiu daca e chiar o intrebare tocmai buna dar ma agitat mult zicetimi va roggg repede dece se zbate femela si intra in cuib iese intra iese de miiii de miliarde de ori de zbiara ?

Pets :heart: :perus: :perus: - 2 in curand si :ou:

12,202 (edited by gaby354 11-07-2012 16:03)

Sincer,eu nu am inteles nimic din intrebarea ta! neutral
EDIT:Am citit-o de vreo 10 ori si mi-am dat seama smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

12,203

isi pregateste cuibul....dar eu sper din suflet sa nu depuna oua si sa nu faca pui!!!

12,204

rary tare mi-e mila de perusii tai . Tu nu stii mai nimic despre perusi si speri la pui?
Spui ca ai perusi de cand esti mic dar cu toate acestea nu te-ai gandit macar umpic sa te documentezi despre ei. Gandestete bine ce faci dar eu cred ca nu ii meriti.
Doua poze cu rozaliul care a deschis ochii
Iar ultima noua lor jucarie facuta de mine credeti ca e buna pentru ei?

12,205 (edited by gaby354 11-07-2012 16:24)

Ce mare s-a facut!Sa-ti traiasca,Maria! :heart:  :ou:
Rary de curiozitate:Cati ani ai? wink
EDIT:Eu cred ca e buna jucaria,dar vad pe clopotel un praf auriu?Sau mi se pare?Daca e din ala cu sclipici,oare nu le face rau?? smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

12,206

e foarte frumos peruselul..si jucarioara :heart:

maria95 wrote:

rary tare mi-e mila de perusii tai . Tu nu stii mai nimic despre perusi si speri la pui?
Spui ca ai perusi de cand esti mic dar cu toate acestea nu te-ai gandit macar umpic sa te documentezi despre ei. Gandestete bine ce faci dar eu cred ca nu ii meriti.
Doua poze cu rozaliul care a deschis ochii
Iar ultima noua lor jucarie facuta de mine credeti ca e buna pentru ei?

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,207

Multumesc mult si sanatate multa la toti peruseii de pe forum.  :heart:

Adaugat: 11-07-2012 17:24

gaby354 iarta-ma acum am observat ce ai scris despre jucarie. Clopotelul este cu model galben si fara sclipici sau altceva pe care le-ar putea dezlipi, inghiti sau ciuguli.  :heart:

12,208

maria95 foarte frumos rozaliu tau
aleku rozalii tai ce mai fac?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

12,209

poseidon96 wrote:

maria95 foarte frumos rozaliu tau
aleku rozalii tai ce mai fac?

nu stiu exact .. cresc ... au iesit 6 parca ... au inceput sa se deschida si ochisorii la primii. dar atat stiu ca nu sunt acasa ... abia in weekend apuc sa-i vad tongue

12,210

am 13 ani stai lin ca va cloci iti spun 100% am fost cu ia la vet, isi tot aranjeaza cuibul de mii de ori, iar cand ma apropiu de colivie ia intra in cusca repede

Pets :heart: :perus: :perus: - 2 in curand si :ou:

12,211 (edited by Latifa 14-07-2012 14:10)

Eu cred ca nu m-ai inteles in acea colivie nu poate trai nici macar un perus dar doi+ pui. Cuibul este mult pre mic puii de perusi cresc repede cum crezi ca vor sta toti acolo. DACA cu adevarat iti pasa de ei cumpara-le o colivie mai mare si un cuib nou Iar daca vrei cu adevarat pui s-au perusa ta va face cu adevarat pui documenteaza-te cat se poate de mult.

Pentru ca pitici mei se cam speriau de jucarioara de mai sus am facut 2 noi jucarioare. :pup:
Doua poze noi cu piticu familiei care deja incepe sa se aventureze big_smile

Iar pentru Rary cu cat am mai mult loc cu atat sunt sanse mai mari sa faca pui.

12,212 (edited by herbudgies 12-07-2012 12:04)

maria95, pune , te rog, niste poze mai clare cu puisorul . In ultimele poze pe care le-ai postat nu-mi place cum arata, dar sunt in ceata pozele si nu-mi dau seama.
Fa-le la lumina naturala astfel incat sa se vada narile bine.
Are cumva cojite pe la cioc si nas? Sau ai incercat sa-l hranesti tu si l-ai murdarit?

12,213

herbudgies wrote:

maria95, pune , te rog, niste poze mai clare cu puisorul . In ultimele poze pe care le-ai postat nu-mi place cum arata, dar sunt in ceata pozele si nu-mi dau seama.
Fa-le la lumina naturala astfel incat sa se vada narile bine.
Are cumva cojite pe la cioc si nas? Sau ai incercat sa-l hranesti tu si l-ai murdarit?

Cojite nu are. Este doar murdar perusica il hraneste. Acum te intreb si eu ceva este bine sa-l sterg la cioculet sau il las asa? Narile ii sunt curate doar pe cioc este murdar

Adaugat: 12-07-2012 16:24

Gata am indepartat mancarica ramasa la cioc. Iar acum puiul e curat.

12,214

maria95 wrote:

Gata am indepartat mancarica ramasa la cioc. Iar acum puiul e curat.

Nu prea se vede clar. Ce dragutel este  :angel:

Am gasit si modelul coliviei mele: Lisa 50 din italia, dimensiuni 51x36x62h

:perusi:

12,215

Si eu am gasit modelul coliviei mele Colivie IMAC Irene 3,dimensiuni 51x30x48cm
Dar urmeaza sa luam alta mai mare big_smile

12,216 (edited by Latifa 14-07-2012 14:17)

6 din 7... mai avem un out... acum am primit niste pozici de acasa tongue puiutii cu taticu big_smile

12,217

:heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart: Si as mai pune inimioare, dar ar fi prea multe.  smile
Vreau si eu puiuti. :heart:
Sa-ti traiasca Aleku! :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,218

Multumesc! abia astept sa ajung sa-i vad pe viu big_smile

12,219

Aleku  :heart: Sunt asa de firavi si micuti golasii tai :heart: sa fie sanatosi :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,220 (edited by ioana99 12-07-2012 20:17)

ce frumosi sunt!o sa ii cresteti la mana? smile ce pacat de distanta asta,tare mi-ar placea sa cumpar un pui de la dvs...

-Ioana-

12,221

nu vreau sa-i cresc la mana. defapt doar o masa pe zi am sa incerc sa le dau mai tarziu doar pentru a se obisnui cu omul. dar u vreau sa intervin mai mult.

12,222

Foarte frumosi sunt puii tai aleku. Sa-ti traiasca sa se faca mari si mai frumosi :bravo:

12,223 (edited by Latifa 14-07-2012 14:18)

aleku wrote:

6 din 7... mai avem un out... acum am primit niste pozici de acasa tongue puiutii cu taticu big_smile

Mama, ce de puiuti  smile  Sa-ti traiasca !

:perusi:

12,224

Desi mai am 4 perusi,tatal meu mia mai adus ieri inca doi.I-a dat un prieten de-al lui,e crescator.Problema e ca,am obs. ca unul are ciocul rupt aproape de nari sad  :cry:  :cry:  :cry: nu stiu cum a putut sal lase asa :furios:  :cry:  :cry: si avea si gusa umflata,insa de dimineata cand mam uitat la el,i sa mai desumflat oleak!!!! :heart:  :heart: Credeti ca ii mai creste ciocul la loc??ptr ca pare o rana destul de veche...
P.S:azi e ziua perusului meu Cookie :perus:
  Happy Birthday Cookie :perusi:  :perusi:  :perusi:

12,225

Daca are ciocul rupt,nu cred ca ii va mai creste...Imi pare rau :cry:

Animalele mele: