12,101

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Multumesc mult annonimu
aleku sa-ti traiasca puisori si sa te bucuri de ei
zucchina eu as spune sa incerci sa le pui cuib poate.......... cine stie devii si tu bunica
:hihi:

12,102

Astazi puisorul a plecat la noua ei casa  sad

Ultimele poze inainte de plecare:

12,103

O sa le pun zilele astea. Mi-ar place si mie sa faca puiuti :heart: Multumesc

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,104

herbudgies : superb

este foarte frumos... e bine ca si-a gasit stapan smile

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

12,105

ce frumos ee :heart:  eu nu as fi dat o asemenea frumusete :k:

herbudgies wrote:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,106

Dupa o lunga perioada de asteptare,astazi avem primul out,sunt fooarte emotionata,sper ca va fi totul bine cu fetita mea si cu "copilasii"! :hihi: 
de obicei,primele ture nu prea ies,dar nu e o regua.Ma bucur foarte mult sa ma alatur persoanelor de aici,ii felicit pe toti care sunt in aceeasi postura ca si mine! :sanatate: Luna aceasta chiar a fost o perioada plina de nou-nascuti pe forum! smile

-Ioana-

12,107

ioana:bafta la cat mai multe oute :hug:

12,108

mihaela111 wrote:

ce frumos ee :heart:  eu nu as fi dat o asemenea frumusete :k:

herbudgies wrote:

Nici eu nu l-asi fi dat, foarte frumos

Adaugat: 09-07-2012 08:38

maria95 wrote:

danniel79 Foarte frumosi perusii . Noi pozici cu familia mea big_smile
1 Parintii
2 Mama
3 Tata
4 Copilul

Multa sanatate la toata familia smile

:perusi:

12,109

bafta ioana991
herbudgies foarte frumoasa perusica ta.
Azi puiul meu a deschis ochisorii . Nu de tot doar umpic dar se pare ca lui ii cam place cu lumina stinsa asa ca ii tine numai inchisi  smile
Acum o pozica noua cu rozaliul sa vedeti ce mare a crescut la doar 7 zile  big_smile

12,110

maria95 wrote:

bafta ioana991
herbudgies foarte frumoasa perusica ta.
Azi puiul meu a deschis ochisorii . Nu de tot doar umpic dar se pare ca lui ii cam place cu lumina stinsa asa ca ii tine numai inchisi  smile
Acum o pozica noua cu rozaliul sa vedeti ce mare a crescut la doar 7 zile  big_smile

Deja ii da puful, sa-ti traiasca micutul. Ce de bebelusi pe forum smile

12,111

maria,este foarte frumos puisorul :sanatate:

12,112

Am o problema.O prietena are niste perusi foarte frumosi.Si vrea sa stie cat de batrani sunt.Am o poza cu ei.Sper sa va dati seama.Multumesc.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

12,113

sunt tineri, fetita are cam5 luni si baietelul 8-9 luni :hihi:

12,114

multumesc :hug:

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

12,115

patriciuca, poza pe care ai postat-o are watermark de copyright, nu stiu de unde ai luat-o, dar este foarte putin probabil sa fie a prietenei tale. Scrii foarte multe mesaje doar de dragul de a scrie si umpli forumul aiurea. Daca te plictisesti fa altceva, te rog, nu obosi lumea de pe forum. Ti-am mai dat un avertisment si de data asta iti dau ban, 2 saptamani.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

12,116

Spuneti-mi si mie, la ce varsta apare cerculetul de la ochi la un pui de perus?
Multumesc!

12,117

daniel:cand se maturizeaza, cam pe la 8-9-10 luni

12,118

salut www.4animale.ro! stiu ca de mult timp nu am mai fost si nu am mai avut activitate, dar na m-am decis sa revin si sa va pun totusi niste poze cu papagali mei, dar am si niste nelamuriri:

1. am cumpara cuib de vre-o 2 luni :-s ? si a mai intrat in el a mai pus pene etc. ce le mai cade pene le mai pun si eu in cuib dar totusi cand o scot afara devine pe zi ce trece mai agresiva dar tot nu face OUA ? DECE ? singura nelamurire

am pus si poze:

la un moment dat am pus niste cutii, nu e mancarea e un fel de pietricele in cutia mare pt ascutirea ciocului sau calciu ma rog si ceva pt pene. mancarea care le-o dau e kiri kiri. ce se intampla cu femelaaaa ?! help si mai datimi niste sfaturi si parere de papagali

Pets :heart: :perus: :perus: - 2 in curand si :ou:

12,119

rary..colivia este prea mica pentru a tine 2 perusi in ia :ironic: ...nu trebuie sa pui tu pene in cuib daca vrei sa pui ceva in cuib punele talas nu pene...trebuie indeplinite niste conditi  sa faca oua,este chiar pe latifa un articol despre inperecherea perusilor,citestel wink

12,120

aha eu le-am dat doar kirikiri e bine ?

12,121 (edited by gaby354 10-07-2012 09:39)

Uite,citeste aici:http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … lor-optime  :k:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

12,122

Mihaela, perusii nu ating apogeul la varsta scrisa de tine, de obicei cerculetul alb apare cu prima napalire si in timp ce dungutele de pe frunte dispar, asta insemnand de la 5 luni complet fiind la 7-8 luni. smile
Iar cu penele din cuib, nu-i nicio porplema, daca perusilor nu le place ce au acolo vor da jos tot.  wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,123

lui cocuta ia aparut cerculetul la 9 luni..si perusul surori mele nici acum nu are cerculetul si il are de 10 luni :wow:

12,124

ok ok dar cu cusca nu m-am prea lamurit? sa cumpar alta?

12,125

buna tuturor !!
va fac cunostinta cu fetita mea coco... o am de 5 ani/5 ani si ceva , am gasit-o pe marginea unei piscine, deci nu stiu ce varsta are, insa e cumintica  , vine la pupat, nici nu pot trece pe langa ea ca deja vine si asteapta sa o pup..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica: