Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc mult annonimu
aleku sa-ti traiasca puisori si sa te bucuri de ei
zucchina eu as spune sa incerci sa le pui cuib poate.......... cine stie devii si tu bunica
:hihi:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc mult annonimu
aleku sa-ti traiasca puisori si sa te bucuri de ei
zucchina eu as spune sa incerci sa le pui cuib poate.......... cine stie devii si tu bunica
:hihi:
Astazi puisorul a plecat la noua ei casa
Ultimele poze inainte de plecare:
O sa le pun zilele astea. Mi-ar place si mie sa faca puiuti :heart: Multumesc
herbudgies : superb
este foarte frumos... e bine ca si-a gasit stapan
ce frumos ee :heart: eu nu as fi dat o asemenea frumusete :k:
Astazi puisorul a plecat la noua ei casa
![]()
Dupa o lunga perioada de asteptare,astazi avem primul out,sunt fooarte emotionata,sper ca va fi totul bine cu fetita mea si cu "copilasii"! :hihi:
de obicei,primele ture nu prea ies,dar nu e o regua.Ma bucur foarte mult sa ma alatur persoanelor de aici,ii felicit pe toti care sunt in aceeasi postura ca si mine! :sanatate: Luna aceasta chiar a fost o perioada plina de nou-nascuti pe forum!
ioana:bafta la cat mai multe oute :hug:
ce frumos ee :heart: eu nu as fi dat o asemenea frumusete :k:
herbudgies wrote:Astazi puisorul a plecat la noua ei casa
![]()
Nici eu nu l-asi fi dat, foarte frumos
Adaugat: 09-07-2012 08:38
danniel79 Foarte frumosi perusii . Noi pozici cu familia mea
![]()
1 Parintii
2 Mama
3 Tata
4 Copilul
Multa sanatate la toata familia
bafta ioana991
herbudgies foarte frumoasa perusica ta.
Azi puiul meu a deschis ochisorii . Nu de tot doar umpic dar se pare ca lui ii cam place cu lumina stinsa asa ca ii tine numai inchisi
Acum o pozica noua cu rozaliul sa vedeti ce mare a crescut la doar 7 zile
bafta ioana991
herbudgies foarte frumoasa perusica ta.
Azi puiul meu a deschis ochisorii . Nu de tot doar umpic dar se pare ca lui ii cam place cu lumina stinsa asa ca ii tine numai inchisi![]()
Acum o pozica noua cu rozaliul sa vedeti ce mare a crescut la doar 7 zile
Deja ii da puful, sa-ti traiasca micutul. Ce de bebelusi pe forum
maria,este foarte frumos puisorul :sanatate:
Am o problema.O prietena are niste perusi foarte frumosi.Si vrea sa stie cat de batrani sunt.Am o poza cu ei.Sper sa va dati seama.Multumesc.
sunt tineri, fetita are cam5 luni si baietelul 8-9 luni :hihi:
multumesc :hug:
patriciuca, poza pe care ai postat-o are watermark de copyright, nu stiu de unde ai luat-o, dar este foarte putin probabil sa fie a prietenei tale. Scrii foarte multe mesaje doar de dragul de a scrie si umpli forumul aiurea. Daca te plictisesti fa altceva, te rog, nu obosi lumea de pe forum. Ti-am mai dat un avertisment si de data asta iti dau ban, 2 saptamani.
Spuneti-mi si mie, la ce varsta apare cerculetul de la ochi la un pui de perus?
Multumesc!
daniel:cand se maturizeaza, cam pe la 8-9-10 luni
salut www.4animale.ro! stiu ca de mult timp nu am mai fost si nu am mai avut activitate, dar na m-am decis sa revin si sa va pun totusi niste poze cu papagali mei, dar am si niste nelamuriri:
1. am cumpara cuib de vre-o 2 luni :-s ? si a mai intrat in el a mai pus pene etc. ce le mai cade pene le mai pun si eu in cuib dar totusi cand o scot afara devine pe zi ce trece mai agresiva dar tot nu face OUA ? DECE ? singura nelamurire
am pus si poze:
la un moment dat am pus niste cutii, nu e mancarea e un fel de pietricele in cutia mare pt ascutirea ciocului sau calciu ma rog si ceva pt pene. mancarea care le-o dau e kiri kiri. ce se intampla cu femelaaaa ?! help si mai datimi niste sfaturi si parere de papagali
rary..colivia este prea mica pentru a tine 2 perusi in ia :ironic: ...nu trebuie sa pui tu pene in cuib daca vrei sa pui ceva in cuib punele talas nu pene...trebuie indeplinite niste conditi sa faca oua,este chiar pe latifa un articol despre inperecherea perusilor,citestel
aha eu le-am dat doar kirikiri e bine ?
Uite,citeste aici:http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … lor-optime :k:
Mihaela, perusii nu ating apogeul la varsta scrisa de tine, de obicei cerculetul alb apare cu prima napalire si in timp ce dungutele de pe frunte dispar, asta insemnand de la 5 luni complet fiind la 7-8 luni.
Iar cu penele din cuib, nu-i nicio porplema, daca perusilor nu le place ce au acolo vor da jos tot.
lui cocuta ia aparut cerculetul la 9 luni..si perusul surori mele nici acum nu are cerculetul si il are de 10 luni :wow:
ok ok dar cu cusca nu m-am prea lamurit? sa cumpar alta?
buna tuturor !!
va fac cunostinta cu fetita mea coco... o am de 5 ani/5 ani si ceva , am gasit-o pe marginea unei piscine, deci nu stiu ce varsta are, insa e cumintica , vine la pupat, nici nu pot trece pe langa ea ca deja vine si asteapta sa o pup..
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus