12,026

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

loveanimales wrote:

am dat sh eu subscribe :k:

merci! :floare:

Adaugat: 30-06-2012 18:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YT-ogZfeULk&feature=colike[/youtube]

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

12,027

buna! ieri la pranz pisica vecinului a sarit pe cusca in care statea coco si cimpa(cinteza) si au zburat in copac :cry:  ..coco  a  zburat departe si nu lam mai gasit :cry: am lasat colivia de unde zburasara ei  si cinteza a venit dar coco nu :cry:  :cry:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,028

Dar nu ai gratar jos la colivie?.. nici eu nu am .. dar e prinsa in clame de tavita.. imi pare rau pentru Cocuta sad

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,029

MIHAELA111..imi pare rau pentru patania ta...ADITA97..E UN SCUMP ALBASTRELUL TAU...SI TIMI SE INDRAGOSTESTE DE COLTUL USII DE LA CAMERA[ca de perusa nu mai zic].. smile   in schimb puii mei exerseaza zborul si-si imprastie mancarea dincolo de colivie...un motiv in plus de a face curat zilnic... :k:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

12,030

dana1 wrote:

MIHAELA111..imi pare rau pentru patania ta...ADITA97..E UN SCUMP ALBASTRELUL TAU...SI TIMI SE INDRAGOSTESTE DE COLTUL USII DE LA CAMERA[ca de perusa nu mai zic].. smile   in schimb puii mei exerseaza zborul si-si imprastie mancarea dincolo de colivie...un motiv in plus de a face curat zilnic... :k:

Multumesc mult! :pup: cred ca ai tai se joaca si fiind mai multi se face mai multa mizerie!Albastrelul meu ziua nu prea sta in colivie,mai mult pe lustra,pe geam,pe noi(membri familiei)pe la 20:00 cand se mai racoreste il scot la aer si pe el cu tot cu colivie dupa care revenim in casa,pe la vreo 23:00:))Are un progrqam"incarcat":))

Adaugat: 01-07-2012 19:59

mihaela111 wrote:

buna! ieri la pranz pisica vecinului a sarit pe cusca in care statea coco si cimpa(cinteza) si au zburat in copac :cry:  ..coco  a  zburat departe si nu lam mai gasit :cry: am lasat colivia de unde zburasara ei  si cinteza a venit dar coco nu :cry:  :cry:

Ce rau imi  paree!!Bine ca a venit inapoi cinteza!

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

12,031

In urmca cu 5 min a iesit primul puisor !

12,032

Bravoooooo! Abia astept sa vad pozele :heart: sa creasca mare si sanatos :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,033

Multumesc!

12,034

herbudgies wrote:
aleku wrote:

daca m-as lua dupa data cand a depus primul ou, ar mai avea cam 5 zile, dar dupa cum s-a apucat sa stea mai mult in cuib sa cloceasca ar mai avea cam 7-8 zile.

sa stii ca termenul de 18 zile de clocire e relativ. Depinde de conditiile de mediu ( temperatura, umiditate) Sunt cazuri cand ies si la 16 zile ( chiar vazusem zilele trecute pe forumuri din strainatate cum cuiburi intregi ieseau fiecare pui cu 2 zile inainte de termen.
Chiar puiul meu a iesit la 17 zile, in conditiile in care femela mea a inceput clocirea de la primul ou.
Pe de alts parte poate ajunge si la 20 zile.
In fine, mai sunt cateva zile de asteptare. Astea sunt clee mai nerabdatoare , nu?  tongue

aleku wrote:

In urma cu 5 min a iesit primul puisor !

Felicitari! arata bine rozaliul!
A iesit la timp? Sau mai devreme?
Acum toate celelalte oua se vad fertile. Sa urmaresti daca incepe sa-l hraneasca femela. Puiul are, de obicei, rezerve de galbenus pentru 24h dupa eclozare si in prima zi s-ar putea sa nu ii vezi gusa plina, dar e normal.  big_smile

12,035

Multumesc !a iesit mai devreme cam cu 1-2 zile ... poza e facuta acum dimineata, deci dupa vreo 7 -8 ore. cand am facut poza se vedea ca avea in gusita papica. oricum am sa urmaresc , desi par destul de grijulii parintii.

12,036

Puiul nostru a parasit ieri cuibul si a inceput sa zboare.
Asa de bine, incat azi a fost numai pe afara din colivie, explorand orice si facand giumbuslucuri , incat zici ca s-a nascut in zbor  smile

12,037

Sa-ti traiasca. Foarte frumos !

12,038

aleku wrote:

Sa-ti traiasca. Foarte frumos !

Mersi aleku! Sper ca si puisorii tai sa fie la fel de deliciosi ca si porumbita mea !  smile

12,039

herbudgies , puitul tau e un scump, e foarte dulce sa iti traiasca  :lma:
Abia astept ca si perusii mei sa conceapa ceva !

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

12,040

herbudgies wrote:

Puiul nostru a parasit ieri cuibul si a inceput sa zboare.
Asa de bine, incat azi a fost numai pe afara din colivie, explorand orice si facand giumbuslucuri , incat zici ca s-a nascut in zbor  smile

Ce frumos este ! Sa-ti traiasca!

:perusi:

12,041

Doi puisori....

Azi am vazut ca nu era prin colivie barbatusul si cand m-am uitat asa putin prin gaura cuibului am vazut ca hraneau puisorul... sper sa aiva grija de toti pana la sfarsit tongue :ou:  :ou:

12,042

aleku wrote:

Doi puisori....

Azi am vazut ca nu era prin colivie barbatusul si cand m-am uitat asa putin prin gaura cuibului am vazut ca hraneau puisorul... sper sa aiva grija de toti pana la sfarsit tongue :ou:  :ou:

Oooo sa-ti traiasca si tie smile Vezi sa nu bei prea mult, da?  smile

12,043

mersi. Am sa am grija wink)

12,044

Herbudgies, doar un singur perus ai? E atat de alb, parca e spalat cu ariel.  smile  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,045

vai ce drgut e nu am mai vazut un perus atat de alb :heart:

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

12,046

e alb ? eu am impresia ca e galbui...:P :ou:

12,047

aleku wrote:

e alb ? eu am impresia ca e galbui...:P :ou:

E alb smile In ultima poza asa pare, galbui depinde de lumina in care i-a facut poza.

Si mie mi-ar place candva sa am pui dar daca scoate 5 si cu parintii 2, sapte papagali nu pot sa-i tin. Voi ce faceti cu puiutii?

12,048

peruseii sunt micuti ... pot fi tinuti mai multi tongue

12,049

Bravo aleku sa-ti traiasca puiutii sa creasca mari si sanatosi wink
herbudgies foarte frumoasa porumbita  :bravo:
Ieri pe la 13.30 si la mine a iesit primul puiut. Din ce am observat mamica e foarte grijulie incepand sa-l hraneasca imediat. In prima poza se vede gusita plina iar in a doua se ascundea de poza  smile

12,050

Eee...foarte frumoasa porumbita wink
Uite am si eu una big_smile (poate nu e asa inzapezita dar am reusit sa o prind si in zbor :x
Sanatate la toti piticii

Adaugat: 03-07-2012 11:01

Din pacate...nu pot adauga pozele...nu stiu de ce nu merge  hmm

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/