Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
daca m-as lua dupa data cand a depus primul ou, ar mai avea cam 5 zile, dar dupa cum s-a apucat sa stea mai mult in cuib sa cloceasca ar mai avea cam 7-8 zile.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
daca m-as lua dupa data cand a depus primul ou, ar mai avea cam 5 zile, dar dupa cum s-a apucat sa stea mai mult in cuib sa cloceasca ar mai avea cam 7-8 zile.
Fosta partenera a lui Koco cu care nu se intelegea? Ce bine semana cu Dombolo al meu :heart: Imi pare rau ca s-a dus
:floare:
Exact!Fosta partenera!
sa stii ca termenul de 18 zile de clocire e relativ. Depinde de conditiile de mediu ( temperatura, umiditate) Sunt cazuri cand ies si la 16 zile ( chiar vazusem zilele trecute pe forumuri din strainatate cum cuiburi intregi ieseau fiecare pui cu 2 zile inainte de termen.
Chiar puiul meu a iesit la 17 zile, in conditiile in care femela mea a inceput clocirea de la primul ou.
Pe de alts parte poate ajunge si la 20 zile.
In fine, mai sunt cateva zile de asteptare. Astea sunt clee mai nerabdatoare , nu?
Buna seara !!! :hug:
:hihi: Ce baietel cuminte si frumos
e cumintel si frumos e :heart:
E suuuuperb!
Adaugat: 28-06-2012 13:38
Am si eu o intrebare:perusilor le face rau blitzul de la aparatul foto?
Adaugat: 28-06-2012 13:39
Patruuuunjel!
Adaugat: 28-06-2012 13:40
Se poate manca ceva fara Kocooo?!Nici vorba!El este prezent oriunde e mancare!
Ce comic Prezent oriunde este mancare
E un scump :pup:
adita,ai un papagal super frumos,sa-ti taiasca :heart:
Ce comic
Prezent oriunde este mancare
E un scump :pup:
merci muuult!:*
Adaugat: 28-06-2012 14:58
adita,ai un papagal super frumos,sa-ti taiasca :heart:
merci la fel!:*
:hug: Multumesc si eu de aprecieri, Kimmy a implinit luna aceasta trei ani . :lma:
zii la multi ani lui Kimmy :lma: ,si dai un pupic din partea mea :*
la multi ani mititelui. e un scump :lma:
:lma: la muti ani sa mai treaiasca cel putin 20 :hug:
La multi ani! Sa iti traiasca si sa fie sanatos si cuminte :pup:
La muulti ani,peruselule
Si Bluey al meu implineste peste catvea saptamani 5 ani
Buna.am si eu un perus. Il am doar de o zi.a stat la mine pe deget imediat, apoi l-am scos din cusca si a zburat in camera.nu se mai intoarce inapoi acum. E undeva sus sus nu ajung la el.crezi k am samse sa intre in cusca? Merci mult. :malex: :perusi:
:hug: Multumesc si eu de aprecieri, Kimmy a implinit luna aceasta trei ani . :lma:
La multi multi multi ani! :lma: sa iti traiasca cat mai muuuult,sa fie sanatos,cuminte si vorbaret !:*
Adaugat: 28-06-2012 23:38
Cine imi da idei de jucarii pentru Koco home-made?Tot trec pe langa un petshop dar cand vad preturile ma las pagubas!Sugestii?!
Sunt multe variante
Adaugat: 29-06-2012 09:00
Poti sa faci o scarita din crengute,pe care sa se urce sau un fel de impletitura lunga pe care sa se catere,leagane dar poti sa inventezi si tu cateva.
Nici eu nu sunt adepta jucariilor de la pet-shop...pe langa faptul ca sunt de proasta calitate(marea majoritate) exagereaza si pretul... :wis:
Poti sa-i faci cum am facut eu la ai mei.. un bat mai gros ( ii dai gauri) si dupa pui la rotund alte crengute mai mici.. scarite sau leagan.
multumesc muult!o sa va arat cand termin:))
Adaugat: 29-06-2012 14:06
Am si eu o intrebare pentru Setris:Am vazut intr-un filmulet pe YT ca tu ai pentru Kimmy ca un mini-copac in care se joaca,l-ai cumparat sau l-ai facut?
Am si eu o intrebare pentru Setris:Am vazut intr-un filmulet pe YT ca tu ai pentru Kimmy ca un mini-copac in care se joaca,l-ai cumparat sau l-ai facut?
Nu, nu l-am facut, este cumparat, locul lui de joaca, il iau cu mine cand facem deplasari lungi ( in special in concediu ). Este de fapt o radacina ( de vita cred ) prinsa int-un suport de piatra, cumparat de la Hornbach, se vinde ca ornament pt. terrarii ...pretul variaza in functie de marime .
adita97 wrote:Am si eu o intrebare pentru Setris:Am vazut intr-un filmulet pe YT ca tu ai pentru Kimmy ca un mini-copac in care se joaca,l-ai cumparat sau l-ai facut?
Nu, nu l-am facut, este cumparat, locul lui de joaca, il iau cu mine cand facem deplasari lungi ( in special in concediu ). Este de fapt o radacina ( de vita cred ) prinsa int-un suport de piatra, cumparat de la Hornbach, se vinde ca ornament pt. terrarii ...pretul variaza in functie de marime .
Merci mult!
Adaugat: 29-06-2012 23:05
Am incarcat 3 videoclipuri noi:
Koco se curata
O noapte din viata lui Koco 2/2
O noapte din viata lui Koco 1/2
Le puteti vedea pe canalul
http://www.youtube.com/user/PapagalPeYT/videos
P.s. nu uitati sa dati subscribe daca aveti cont de YT
Buna am aflat de ce perusi tai nu au facut pui dar oua da pentru ca perusul verde masuculul este de o specie mai mare adica standart si e umpic mai mare decat ceilanti si de aceea cel mare este o specie de concurs si nu e prea bun la imultire credema stiu ce spun !Si imi pare rau ca nu au facut pui dar asta e viata de papagal !
am dat sh eu subscribe :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus