Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ii palce sa manance miez de seminte de floarea soarelui(d'alea din magazin)!Sunt bune pt ei?
Peace and love!
1 papagal perus (Koco) :perus: :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ii palce sa manance miez de seminte de floarea soarelui(d'alea din magazin)!Sunt bune pt ei?
Peace and love!
atata timp cat nu sunt cu sare, nu are nimic.
Sa-mi spuna cineva daca Coco este mascul sau femela,poate herbudiges doarece,vad ca se pricepe mai bine...vreau sa aflu cat mai repede deoarece de ziua mea ii voi lua pereche
E baiat.
Ok...mersi..dar nu inteleg de ce la alti perusi de 5-6 luni au ceromul albastru-albastru,Coco il are mai mult mov...
Depinde de mutatii, uita-te la pozele postate de herbudgies cu o pagina in urma.
Multumesc tuturor.
Da, este una singura - femela
gaby354, asa cum ti-a raspuns si iloveanimals, ai un baiat.
Ceroma poate avea inca tenta mov, datorita faptului ca nu e adult inca si datorita mutatiei ( are factor inchis - grey-green sau olive, nu-mi dau seama prea bine din poze)
Multumesc
e baietel :k:
Sa-mi spuna cineva daca Coco este mascul sau femela,poate herbudiges doarece,vad ca se pricepe mai bine...vreau sa aflu cat mai repede deoarece de ziua mea ii voi lua pereche
Adaugat: 23-06-2012 15:21
cunoaste cineva un crescator de pasari din mangalia??ps:as vrea ca pasarile sa aiba inel :hihi:
Poze la 4 saptamani
Este super frumos !
Multumim pt informatiile pe care le-ai pus pe site.
Mersi.
Evolutia puiului de perus de la eclozare pana la 3 saptamani:
este foarte frumos puiutul..mai ales ca ador perusi albi :hihi:
Buna revin si eu cu o problema am observat ieri ca perusa il bate pe baiat asa ca dupa ce am cautat pe mai multe forumuri am hotarat sa-i separ pana ce vor iesi puii. Femela are mancarea langa cuib si iese sa manance apoi se intoarce la oua. Vad ca amandoi sunt ceva mai linistiti. Voi credeti ca e bine ce am facut?
noi avem 6 oute
Voi faceti crescatorie?
involuntar )
Buna . Sa va spun ce a facut Paloma mea azi a spart si aruncat oul numarul 2 din cuib. :cry: Acum am ramas cu 4 oute dinte care unul pare infertil.
pffff..important este sa iasa ceilalti pui si sa fie sanatosi :heart: :heart:
Mersi.
Evolutia puiului de perus de la eclozare pana la 3 saptamani:
E FOARTE FRUMOS DOAR CA MIE MI-AR FI FRICA SA IL ATING!E foarte firav!
Adaugat: 26-06-2012 19:08
Astazi tocmai am aflat ca Dudy a murit!:| Love you Dudyyy!:|
off imi pare foarte rau pentru tine :cry: :cry:
Fosta partenera a lui Koco cu care nu se intelegea? Ce bine semana cu Dombolo al meu :heart: Imi pare rau ca s-a dus :floare:
saracuta :cry: imi pare rau :cry:
Astazi tocmai am aflat ca Dudy a murit!:|
Love you Dudyyy!:|
se inmultesc outele....
se inmultesc outele....
Deopcamdata 5 din ele par fertile in poze, iar cel de sus e cel mai avansat - mai are cateva zile. Oricum pt celelalte e prea devreme pt a se vedea, necesitand 5 zile de clocire ca sa se schimbe culoarea si sa se observe venele
Felicitari, in curand asteptam poze cu primul rozaliu!
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus