11,376

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

aleku wrote:

pana la urma ma poate lamuri si pe mien cineva? smile... ca tot nu-mi dau seama de ce a ramas ceromul maro fetitei mele neutral

In unele cazuri, dupa periada de "calduri" se formeaza o crusta pe nasucul fetelor, pielea se descuameaza pur si simplu apoi si dedesuptul ei se afla iar culoarea alba/bleu sidefata , probabil la ea nu a cazut si a ramas acolo, o poti ajuta sa pice inmuind-o cu ceai de musetel ( il aplici cu betisorul ) sau cu putin ulei de masline .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

11,377

daca ei un perus mai batran  se invata cu tine mai greu,si daca ei unul tanar se invata cu tine mai repede ?...am auzit asta de la o femeie dintr-un petshop, si vreu sa stiu daca este adevar :dans:  :malex:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!!!

11,378

Eu cred ca este adevarat. Cu cat e mai mic cu atat se ataseaza mai repede de tine.

Adaugat: 19-03-2012 19:29

Pot sa le pun si banana sa pape? :heart: ce le mai place para :hihi: se si bat de la ea smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,379

Eu cred ca nu ar trebui sa le dai asa multe fructe, sa nu faca diaree, da-le maine banana.

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,380

ok. Eu is bucuroasa ca au dat de gustul lor. O sa le dau cu portia sau o zi da si una nu.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

11,381 (edited by aleku 19-03-2012 21:25)

butterfly, poti te rog sa scrii si tu mai corect? posturile tale trebuie sa le citesc de 2-3 ori ca sa inteleg ce scrii...

setris, intr-adevar nasucul ei parca are crusta asa, e parca se exfoliaza, dar pe mijloc, intre nari, parca e crapat, nu pare a fi rana, nu curge sange, e asa ca o crapatura :-? am sa incerc sa-i pun ceai de musetel ...

11,382

Vai Marina,ce dragut este :heart: seamana cu fostul meu papagal :cry:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

11,383

Multumesc :pup: Imi pare rau de puiul tau sad

-Marina-

11,384

aleku wrote:

butterfly, poti te rog sa scrii si tu mai corect? posturile tale trebuie sa le citesc de 2-3 ori ca sa inteleg ce scrii...

nu esti singurul

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,385

Am facut curat in topic ...  :bang:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

11,386

Multumesc Iusty  :pup:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,387

pentru nasucul mititicai mele, in loc de musetel pot folosi altfel de ceai? Nu am momentan musetel. am doar ceai verde (la pliculet si frunze (cu lamaie)), ceai de menta la pliculet si ceai de fructe de padure la pliculet... pot inlocui musetelul cu unul dintre acestea sau sa astept sa iau musetel?

11,388 (edited by setris 20-03-2012 11:34)

aleku wrote:

pentru nasucul mititicai mele, in loc de musetel pot folosi altfel de ceai? Nu am momentan musetel. am doar ceai verde (la pliculet si frunze (cu lamaie)), ceai de menta la pliculet si ceai de fructe de padure la pliculet... pot inlocui musetelul cu unul dintre acestea sau sa astept sa iau musetel?

Poti inlocui cu putin ulei alimentar...ai grija sa nu dai mult sa o unsuresti prea tare, pune pe un betisor de urechi si apoi betisorul stergel usor pe un servetel...dupa asta ii dai cu betisorul pe nasuc, repeti cateva zile si vezi daca se poate desprinde crusta cu unghia ( nu insista daca nu are vre-o margine ridicata ca s-ar putea sa o ranesti )

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

11,389

smile) mersi setris... am unso cu putin ulei cum ai spus... voi repeta cateva zile .. poate intre timp fac rost si de ceva mustele... "nebuna" m-a muscat de buza smile))

11,390

Latifa, scuze, chiar mi-am sarit din pepeni sad .

aleku, si Popica mea are tot timpul ceromul maro, de cand o stiu. Cand era mai micuta il avea crem, dar apoi s-a facut maro si asa a ramas hmm .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

11,391

Multumim, Latifa  :heart:

11,392

Nebunaticul meu incearca sa o calce smile), dar ea se fereste... :perus:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

11,393

Nu pot sa cred :cry:  :cry: nu mi-am dat seama si i-am scos putin pe ai mei afara ...si nu mi-am dat seama ca au usita deschisa :cry: si cel galben a plecat :cry: Nu pot sa mai opresc din plans.. E numai vina mea :cry: Saraca tipa din cand in cand.. se aude de prin copaci un tipat.. am lasat colivia afara poate se intoarce... :cry: Nu pot sa cred ca iar am pierdut din prostia mea.. Nici nu stiu ce sa fac.. Mi-e tare mila de ei... :cry:

-Marina-

11,394

Vai ... imi pare rau pentru el ... lasa-i colivia afara .. dar cine stie .. pune si ceva mancare in ea .. poate poate ...

11,395

:cry: Am lasat colivia cu fata inauntru ... Eu aud dintr-un copac , ca stiga si ea raspunde dar nu-l vad... Vreau sa vina inapoi... :cry:  :cry:  :cry:

-Marina-

11,396 (edited by mereana28 21-03-2012 18:44)

Marina imi pare atat de rau sad  Mai lasa colivia afara poate se intoarce , dar pe fetita sa nu o tii afara ca poate raceste , incearca maine la pranz cand e cald sa scoti colivia cu usita inchisa cu fetita in ea , poate se striga unul pe altul si il recuperezi , oricum acum e cald si se va descurca , gandestete ca va intra pe geam la niste oameni cu suflet , imi pare rau  sad

Poate reuseste sa ajunga la colivie , incearca sa o pui pe ceva ma inalt sa o vada , sa ii fie mai usor

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,397 (edited by zucchina 21-03-2012 18:46)

Mai las putin.. Doamne...cand ma gandesc ca vine noaptea si e doar vina mea :cry:  :cry: Fetita cred ca o sa i-o dau surorii mele pentru ca mai are unul.. si mi-e mila de ea sa stea singura ca erau invatati de mici amandoi... Nu stiu ce sa fac .. Mi s-ar rupe sufletul sa o dau si pe ea.. dar mi-e si mila sa stea singura..
Am pus colivia undeva la inaltime sa o vada..

-Marina-

11,398 (edited by mereana28 21-03-2012 18:51)

Sa nu o dai , apropiete tu de ea , deveniti prietene , si poate poate se intoarce si el , oricum nu renunta la ea , nu e imposibil sa deveniti prietene , sau daca nu se intoarce baietelul mai cumpara unul

E tarziu si s-a intunecat , iar afara bate un vant care mie nu imi place , bag-o pe fetitas in casa si lasa colivia , e posibil sa raceasca

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,399

Nu mai vreau sa cumpar.. Nu mai vreau sa fac iar o prostie.. O so pastrez pe ea..

-Marina-

11,400

Imi pare foarte rau Marina sad( Asa mi s-a intamplat si mie cu Paco,doar ce el a iesit pe geam :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  Imi pare extrem de rau pentru el :cry:  :cry:  :cry:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.