10,701 (edited by Latifa 13-02-2012 12:21)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Iusty wrote:

Azi am fost intr-un pet shop sa-i caut lui Cipy pereche. Ingrozitor yikes . Niste conditii oribile..majoritatea pasarilor erau bolnave sad ..mai erau cativa mai voiosi. Era un Ara tinut intr-o colivie minuscula, un Marele Alexandru care se uita la tine cu niste ochi de-ti venea sa plangi..mai era un Jako Marele Gri African foarte simpatic..ala era cat de cat ok..la rozatoare era mizerie si mirosea f urat :bleah: ...groaznic..mi-e mila de bietele animale sad

Nu stiu unde as mai putea sa merg sa gasesc o perusica neutral ..toate pet shop-urile pe care le stiam si in care aveam incredere s-au mutat..

La care pet shop ai fost? la ala din steagu?

Iti recomand un pet shop pe calea bucuresti putin mai sus de spitalul judetean pe stanga dupa serox-uri!!!

10,702 (edited by Iusty 12-02-2012 15:14)

valibv wrote:
Iusty wrote:

Azi am fost intr-un pet shop sa-i caut lui Cipy pereche. Ingrozitor yikes . Niste conditii oribile..majoritatea pasarilor erau bolnave sad ..mai erau cativa mai voiosi. Era un Ara tinut intr-o colivie minuscula, un Marele Alexandru care se uita la tine cu niste ochi de-ti venea sa plangi..mai era un Jako Marele Gri African foarte simpatic..ala era cat de cat ok..la rozatoare era mizerie si mirosea f urat :bleah: ...groaznic..mi-e mila de bietele animale sad

Nu stiu unde as mai putea sa merg sa gasesc o perusica neutral ..toate pet shop-urile pe care le stiam si in care aveam incredere s-au mutat..

La care pet shop ai fost? la ala din steagu?

Nu, cel din Real..

Stefi, daca era dupa mine l-as fi luat in vara..sau cand se face mai cald, dar nu suport sa-l vad pe Cipy ca sta trist..si-a pierdut perechea, nici nu mai canta.. :cry:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,703

Iusty=>>>> aaaaaaaaaaa da stiu e jale acolo.....eu mi-am luat perusi de pe calea bucuresti si sunt foarte multumit de ei. Cel care vinde ii ia de la crescator pe cei mai blazi eu din a 2a zi ii tineam pe umar. Imi place ca sunt tinuti in colivii curate!
din pacate are doar nimfe si perusi!

10,704

Este perfect big_smile . Ti-am trimis mesaj privat.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,705

Iusty wrote:

Este perfect big_smile . Ti-am trimis mesaj privat.

ti-am raspuns;)

10,706

Daca tot se apropie Sfantul Valentin  :hihi:  :heart:  :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,707

hey! ieri am dormit la o prietena si am stat pana astazi la 15:00:D si sora mea a stat cu coco acasa si mia zi ca a tipat astazi foarte mult..mio fi simtit lipsa..?..cand am venit acasa a incepu sa vorbeasca singur dar nu tipa :hug: si l-am luat si m-am dus sa ma joc cu el la oglinda si am observat ca sa schimbat intr-un fel..inainte cand il atingeam pe aripioara tipa dar acum nu///credeti  ca ia fost dor de mine? :perus:  :hug:  :rusine:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,708

mihaela97 wrote:

hey! ieri am dormit la o prietena si am stat pana astazi la 15:00:D si sora mea a stat cu coco acasa si mia zi ca a tipat astazi foarte mult..mio fi simtit lipsa..?..cand am venit acasa a incepu sa vorbeasca singur dar nu tipa :hug: si l-am luat si m-am dus sa ma joc cu el la oglinda si am observat ca sa schimbat intr-un fel..inainte cand il atingeam pe aripioara tipa dar acum nu///credeti  ca ia fost dor de mine? :perus:  :hug:  :rusine:

Cu siguranta i-a fost dor de tine si se bucura ca te-ai intors la el !

Roro esti parte din sufletul meu!

10,709

maine o sa ma revansez fata de el..o sa stau cu el intreaga zi.:pup:  :perusi:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,710

mereana si zucchina sunt niste sssscumpi puiutzi vostri :heart:  :heart:  :perusi:  :perusi:  :perusi:  :perusi:
Fetitza mea e relativ bine, ieri  a zburat, a stat mai mult pe afara. Roger nu prea o accepta big_smile  big_smile cand o vede nu stie cum sa vina ma mine smile  smile

10,711

ancas, ce mai face mititica ta?

10,712

rowena as vrea sa zic ca bine...tocmai de aceea am spus ca relativ bine(in mesajul anterior)
Nu imi pot da seama ce are la funduletz...e foarte diferit, ciudat :wow:  :wow: Poate reusesc sa ii fac si poze..Azi de dimineatza a facut iarasi excrement verde cu urina sad  sad
De ce Roger al meu nu e incantat de ea?? Cand merge langa el, dansul fuge in alta parte sau vine la mine big_smile  big_smile
Si cateva poze...

10,713

ancas wrote:

rowena as vrea sa zic ca bine...tocmai de aceea am spus ca relativ bine(in mesajul anterior)
Nu imi pot da seama ce are la funduletz...e foarte diferit, ciudat :wow:  :wow: Poate reusesc sa ii fac si poze..Azi de dimineatza a facut iarasi excrement verde cu urina sad  sad
De ce Roger al meu nu e incantat de ea?? Cand merge langa el, dansul fuge in alta parte sau vine la mine big_smile  big_smile
Si cateva poze...

Intr-adevar pare mai bine din poze. Mai e in tratament?
Roger nu o suporta pt ca nu s-a obisnuit inca cu ea si e gelos pe afectiunea pe care i-o oferi tu, dar o sa-i treaca si o sa o iubeasca dupa ceva timp. Ii ia ceva pana se obisnuieste cu prezenta ei in preajma lui.

10,714

ancas multumesc :pup: si ai tai sunt niste scumpi  :heart: sper sa nu mai ai probleme cu micuta  :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

10,715 (edited by anny1997 13-02-2012 15:30)

Vai Ancas, cat ma bucur ca e bine fetita ta  :bravo:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,716 (edited by Latifa 13-02-2012 16:55)

ancas foarte frumoasa papusika ta :pup:

10,717

rowena pe el il am din august anul trecut si a fost singur ceva timp si a avut acordata toata atentia lui si s-a atasat foarte tare de mine, de noi, e foarte iubaret cu noi.
Nici cu Misha nu s-a inteles, (desi au trecut cateva luni buni ca fiind ambi impreuna) ca tot asa facea ca si cu acesata pitica smile  smile
M-am tot gandit ca poate nu acepta femela ca e prea atasat de noi si ca m-am ocupat prea mult de el...Nici nu as fi avut cum sa nu ma ocup de el ca mi-e drag cand imi vine pe umar sa-l pup :heart:  :heart:
Sper ca asta mica sa-si revina complet..ieri a refuzat tratamentul nu vroia nici cum sa deschida ciocul, cand ii dadeam degetul il deschidea sa muste dar cand ii atingeam ciocul cu siringa nici o reactie..exact ca un bebe mic smile  smile
Pupici pentru perusii vostri :perusi:  :perusi:  :perusi:  wink  wink

10,718

mihaela97 nu mai abuza de emoticoane!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

10,719

ancas wrote:

rowena pe el il am din august anul trecut si a fost singur ceva timp si a avut acordata toata atentia lui si s-a atasat foarte tare de mine, de noi, e foarte iubaret cu noi.
Nici cu Misha nu s-a inteles, (desi au trecut cateva luni buni ca fiind ambi impreuna) ca tot asa facea ca si cu acesata pitica smile  smile
M-am tot gandit ca poate nu acepta femela ca e prea atasat de noi si ca m-am ocupat prea mult de el...Nici nu as fi avut cum sa nu ma ocup de el ca mi-e drag cand imi vine pe umar sa-l pup :heart:  :heart:
Sper ca asta mica sa-si revina complet..ieri a refuzat tratamentul nu vroia nici cum sa deschida ciocul, cand ii dadeam degetul il deschidea sa muste dar cand ii atingeam ciocul cu siringa nici o reactie..exact ca un bebe mic smile  smile
Pupici pentru perusii vostri :perusi:  :perusi:  :perusi:  wink  wink

Ancas, sa stii ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Roro al meu, peruselul galben din poza de la semnatura, care din octombrie anul trecut s-a dus in lumea ingerilor, nu a acceptat nicio fetita. Nu era violent cu ele, dar nu le baga in seama pur si simplu. I-a placut sa aiba coleg de colivie cu care se juca, il mai ciufulea din cand in cand, dar erau prieteni buni in general, pt ca atunci cand celalalt a fost bolnavior a avut grija de el, i-a dat mancare, i-a tinut de cald. De fapt Roro era ca un tata pt Therry pt ca el il crescuse de cand era mic. Mai sarea sa-l bata daca venea la mine. Roro era foarte gelos cand era vorba de afectiunea pe care i-o ofeream lui Therry. In sufletelul lui eu trebuia sa-l iubesc doar pe el, iar Therry trebuia sa fie fericit ca il iubea el. L-am iubit enorm pe mititelul meu gelos si temeramental cu inima de aur!

10,720

Ma cam sperie puii mei .. azi le-am pus iar crenguta de aia  :hihi: si au inceput sa manance de nu se mai opreau  smile ma tem sa nu le fie rau de la cat au mancat :wow:

-Marina-

10,721

In ultimele 2 poze este Roco cand sta la scarpinat  big_smile  Vine cu capul la degetele mele si sta acolo pana cand il mangai pe cap, pe ceafa, langa urechi, iar uneori adoarme  smile  este asa de funny  smile  smile Am inteles ca acest gest reprezinta un semn de afectiune, iubire pt stapan  :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,722

zucchina wrote:

Ma cam sperie puii mei .. azi le-am pus iar crenguta de aia  :hihi: si au inceput sa manance de nu se mai opreau  smile ma tem sa nu le fie rau de la cat au mancat :wow:

Lasa-i sa manance din ea, dar daca vezi ca si-au facut un scop si nu se mai opresc, scoate-o de acolo si le-o mai dai maine si tot asa. Nu e bine sa manance in disperare ca pot face indigestie.

10,723

:k:  Nu pot sa nu va spun...Kimmy de anul acesta este " unchiulet "...una dintre surioarele lui din seriile din 2010 a facut 5 puiuti, doi in ton cu " unchiu ", doi verzi si unul albastru ( la fel de intens ca si culoarea "bunicului" Micu )  tongue  va pun aici poze cu surioara si puiutii .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,724

setris wrote:

:k:  Nu pot sa nu va spun...Kimmy de anul acesta este " unchiulet "...una dintre surioarele lui din seriile din 2010 a facut 5 puiuti, doi in ton cu " unchiu ", doi verzi si unul albastru ( la fel de intens ca si culoarea "bunicului" Micu )  tongue  va pun aici poze cu surioara si puiutii .

Setris sa-ti traiasca frumusetile mici! Sunt superbi toti, nici nu stiu la care sa ma uit mai repede! Minunati, minunati, minunati!

10,725

Setris doamne ce frumosi sunt :heart:  :heart:  :heart: Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei  :sanatate:
Doamne cat de mult mi-ar placea un puiutz verde :heart: