10,501

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

le poti face o scarita din  crengute de pom eu i-am facut lui coco si s-a bucurat tare mult..In 2 zile a inceput sa o roada:))..i-am mai facut si un leagan :Ddin lemn.din pacate scarita nu o mai am ca a roso pana a rupto:)) dar ai construiesc acum una si pun poze si cu ia;) :pup:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,502

Stefi eu le-am facut la ai mei un leagan ... Din bara de lemn si suportu ala de e rotund l-am facut dintr-un fel de sarma si la capatul betelor am pus 2 capace de la sticle de plastic sa fie mai colorat  :hihi: dar degeaba speriatii mei :-j dupa o saptamana l-am scos ca se speriau mai rau.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,503

Marina,ce s-a intampat cu micutul? hmm Ca,daca zilele astea stateam pe forum,nu aveam suficient timp pentru a citi?Imi poti spune? hmm

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

10,504

Cu primul meu perus? ... nu aveam cont pe forum atunci.. L-am primit cadou de la sora mea de craciun anul trecut... nu stiam nimic despre papagali.. dar pentru el m-am informat.. si cum am zis... neatentia a fost enorma.. l-am pierdut sad acu ii am pe cei 2  :heart: speriatii mei mici big_smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

10,505

am terminat scara..:D

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,506

Am o observatie de facut.
Acel fir de lana (sau ce material o fi) nu prea este bun pentru ca papagalii isi pot agata gherutele...cel mai bine e ca in locul a acelor fire sa pui 2 bete mai groase , faci gaura in dreptul fiecarui betisor cu spiralul si bormasina , si in acele gauri pui betisoarele pe transversal wink
Eu asa am facut   :bravo:
Spor  :sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

10,507

zucchina wrote:

Cu primul meu perus? ... nu aveam cont pe forum atunci.. L-am primit cadou de la sora mea de craciun anul trecut... nu stiam nimic despre papagali.. dar pentru el m-am informat.. si cum am zis... neatentia a fost enorma.. l-am pierdut sad acu ii am pe cei 2  :heart: speriatii mei mici big_smile

Si eu am pierdut 2 perusi din neatentie ca tine si inca unul care a murit  sad

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,508

imi pare rau  sad

-Marina-

10,509

mereana28 wrote:

:hihi:  vreau si eu umpic de creativitate , ce jucarii le pot confectiona boboceilor mei , ca am vazut ca se cam plictisesc , lor le place tare mult sa roada , si nu stiu ce sa le pun ca sa nu le fac rau , daca hartie nu e bine , o sa le pun crengute , dar cand ajung pe la tara , sa fiu sigura ca pomii nu sunt tratati , dar alte jucarii? pentru exteriorul coliviei as vrea  ,  :merci:  :pup: daca stiti v-as fi profund recunoscatoare

http://www.birdsnways.com/wisdom/ww71e.htm
site-ul asta e foarte interesant dar e in engleza  big_smile

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,510

...Eu m-am apucat sa le confectionez un cuib celor 2 perusi  tongue
Si mai am doar de facut un desen pe exterior.
O sa pun si niste poze  :wis:

10,511

foarte interesante ideile , foarte interesant site-ul anny , merci mult tuturor  :hug:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,512

Ciorile mele :X
:perusi:  :heart:

Adaugat: 04-02-2012 12:01

valibv wrote:

Data si ora sunt gresite ptr ca nu a fost setat aparatul!!!
04.02.2012

10,513

valibv wrote:

Sunt foarte frumosi si deosebiti amandoi Vali! Sa-ti traiasca minunile mici!

Roro esti parte din sufletul meu!

10,514

rowena wrote:
valibv wrote:

ms :sanatate:

perusul galben e cel de care v-am intrebat dak e fetita sau baiat smile)

10,515

valibv wrote:
rowena wrote:
valibv wrote:

Stiu. Tot baiat e si asa va ramane! :heart:

10,516

rowena wrote:
valibv wrote:
rowena wrote:

Stiu. Tot baiat e si asa va ramane! :heart:

problema e ca au devenit gay smile) Se inteleg bine saptamna viitoare le cumpar o sora smile)

Adaugat: 04-02-2012 13:41

rowena: pe cel albatru pot sa pun mana da pe asta galben nu pot neutral ma musca fff tare

10,517

valibv wrote:

rowena: pe cel albatru pot sa pun mana da pe asta galben nu pot neutral ma musca fff tare

Se va imblanzi si el, ai rabdare. Si nu are nimic ca s-au imprietenit, e foarte bine. Nu vor deveni gay stai linistit. In schimb, daca le iei o fetita, in loc de armonie in familie, se va lasa cu bataie. Gandeste-te bine daca vrei asta. Lor le e foarte bine si asa, sunt fericiti amandoi. Daca aduci o fetita, unul dintre ei va suferi.

10,518

rowena wrote:
valibv wrote:

Se va imblanzi si el, ai rabdare. Si nu are nimic ca s-au imprietenit, e foarte bine. Nu vor deveni gay stai linistit. In schimb, daca le iei o fetita, in loc de armonie in familie, se va lasa cu bataie. Gandeste-te bine daca vrei asta. Lor le e foarte bine si asa, sunt fericiti amandoi. Daca aduci o fetita, unul dintre ei va suferi.

mda la asta nu m-am gandit!
dak pe cumpar le cumapra la aman2 si ii despart ca am colivii destule smile))

10,519

Cuibul confectionat de mine.
Este din placaj taiat cu traforajul iar desenul este facut cu aparatul de pirogravat.
:bravo:

10,520

gilbertmelki wrote:

Este din placaj taiat cu traforajul iar desenul este facut cu aparatul de pirogravat.

Frumos!:)

10,521

vad ceva umezeala la imbinari, sper ca ai folosit cuisoare si nu l-ai lipit cu un adeziv ceva.

Si cpacul ala e din carton ? daca da, il vor roade si l-ai pus degeaba acolo smile

10,522

Cuibul este montat de ceva vreme in colivie la papagali...si cu toate ca au intrat in el  nu s-au atins de carton big_smile ...daca e o sa il schimb si pun tot placaj

10,523

Ce frumos e  :heart:

10,524

gilbertmelki wrote:

foarte frumos

Adaugat: 05-02-2012 11:51

:heart:

10,525

Zucchina. Mi-am tratat perusul de raie cu vitamina A lichida..o gasesti in orice farmacie. Il dadeam in fiecare zi cu vitamina A pe cioc. Daca mai ai perusi, sa-l separi pe cel bolnav de ceilalti caci se poate lua (parerea mea este ca atunci cand ai mai multe pasari trebuie sa ai si o colivie de rezerva...in caz de orice). De asemenea, trebuie sa-i speli colivia destul de des.

Sper ca ti-am fost de ajutor :hug: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: