Moni, nu trebuie sa te dai batuta. E foarte simplu totul. Iubeste-l, vorbeste-i si nu te astepta la nimic din partea lui. Crede-ma ca vei primi insutit inapoi! Poate e trist ca acolo avea cu cine vorbi. Poate era atasat de fata de la care l-ai luat si ii simte lipsa. Fa in asa fel incat sa nu mai fie trist. Pentru ca e trist. Nu exista perush care sa nu-ti "sparga timpanele", vorba Alexandrei!
Nu renunta la el, crede-ma ca se poate. Si-ti dau un exemplu: Ricky al meu.
Cand ne-a fost adus statea cu ciocul numai in oglinda si nu scotea un sunet. Cand i-am dat drumul din colivie nu putea sa zboare. I-am scos oglinda si i-am dat libertatea pe care o aveau si ai nostri. Vreau sa-ti spun ca acum e un mare strengar. E primul care ciripeste dimineata cu prima raza de soare. Si-si starneste si pe ceilalti. Iar daca te scoli si te uiti spre colivie, tace si-l lasa pe Elfie sa ciripeasca in continuare, ceva de genul: nu sunt eu, Elfie canta.
Sunt niste dragalashi! :heart:
Asa ca, nu-l da pe Azur. I-ai o pereche si o sa vezi ca o sa se transforme radical. Numai bine!
Adaugat: 06-07-2009 11:46
Am si eu o veste nu chiar asa de buna. OBlonda, presupunerile tale in legatura cu starea Cocutzei mele s-au adeverit. Am vost ieri la medic cu ea, pentru ca tot are o umflatura in zona cloacai si nu stiam ce se intampla. Ei bine, are hernie... :cry: Ea e foarte vioaie si activa si din cauza asta mediucul mi-a zis ca o sa ne vedem doar daca se simte rau.
Mi-a mai zis ceva ce cred ca ar trebui sa stiti si voi (sau sa auziti inca odata): perushii se streseaza repede, de aceea nu se recomanda nici un fel de interventie decat daca este absolut necesar. Mi-a zis ca poate din cauza asta sa-ti moara chiar inainte sa-i poti face ceva. De aceea, nu se fac injectii la perushi decat foarte rar. Asa ca, atentie cu medicii care se reped la seringa!!!
Toate cele bune si multa sanatate frumoshilor vostri!
Adriana