10,451

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

merci , probapil ca pentru ca sunt uin perioada de naparlire , si in crestere si au nevoie , si le si place sa roada , ei orice prind , rod  :iubareti:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,452

Auziti perusul meu dupa ce zboara si se pune undeva si respira repede ,o fi obosit dupa 2-3 tura in jurul cameri?

10,453

misterfoca wrote:

Auziti perusul meu dupa ce zboara si se pune undeva si respira repede ,o fi obosit dupa 2-3 tura in jurul cameri?

cred ca oboseste .. :perus: si ai mei fac asa iar cand zboara prea mult stau cu aripioarele un pic departate si bineinteles respira mai repede...

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,454

Asa se intampla si la mine...E ceva normal... :sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

10,455

Speram ca iubirea dintre ei va da roade wink) :iubareti:  si motati toata sapt au stat numai in cuib. Inca nici un out de la nici o pereche... dar cine stie poate vor fi vecini de cuib smile)) :iubareti:

10,456

astazi  am observat ca coco nu mai are alb in jurul narilor si sa facut albastru tot..numai ca albastru deschis..credeti ca se va face albastru inchis? :perusi:  :perus:  :hug:  :heart:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,457

aleku wrote:

Speram ca iubirea dintre ei va da roade wink) :iubareti:  si motati toata sapt au stat numai in cuib. Inca nici un out de la nici o pereche... dar cine stie poate vor fi vecini de cuib smile)) :iubareti:

smile) pai...speram si noi sa dea roade si bafta  :hihi:
:sanatate:

10,458

mihaela97 wrote:

astazi  am observat ca coco nu mai are alb in jurul narilor si sa facut albastru tot..numai ca albastru deschis..credeti ca se va face albastru inchis? :perusi:  :perus:  :hug:  :heart:

Cu siguranta ca da. Mai are putin pana la stadiul de adult si atunci narile vor fi albastre. Albastru intens in adevaratul sens al cuvantului, vor fi numai in perioada de imperechere, cind baiatul va fi in calduri, dupa care vor redeveni albastru normal. Pupam frumusetea mica!

Roro esti parte din sufletul meu!

10,459

Pun si eu niste poze ...cu perechea de perusi achizitionata acum o saptamana  :hihi: Sunt tare pupaciosi  si mananca....foarte mult  smile
O sa mai pun si cu Papoy smile care peste 3-4 sapt face 1 an  :sanatate:

10,460

gilbertmelki wrote:
aleku wrote:

smile) pai...speram si noi sa dea roade si bafta  :hihi:
:sanatate:

mersi :heart:

Adaugat: 01-02-2012 20:14

rowena wrote:
mihaela97 wrote:

Cu siguranta ca da. Mai are putin pana la stadiul de adult si atunci narile vor fi albastre. Albastru intens in adevaratul sens al cuvantului, vor fi numai in perioada de imperechere, cind baiatul va fi in calduri, dupa care vor redeveni albastru normal. Pupam frumusetea mica!

abia astept ca puisorul mamei sa se faca baiat mare:)) :perusi:  :perus:

Adaugat: 01-02-2012 20:15

gilbertmelki wrote:

Pun si eu niste poze ...cu perechea de perusi achizitionata acum o saptamana  :hihi: Sunt tare pupaciosi  si mananca....foarte mult  smile
O sa mai pun si cu Papoy smile care peste 3-4 sapt face 1 an  :sanatate:

sunt foarte frumosi :heart:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,461

gilbertmelki sunt superbiiiiii perusi tai. sa-ti traiasca :perusi:  :perusi:
Imi place la nebunie cel cu albastru :heart:  :heart:  dar sunt frumosi si se potrivesc :perus:  :perus:
Pentru cei care nu ati vazut pun si aici deoarece a cam devenit urgenta pentru mine sad  sad
O vand pe Misha cu tot cu o colivie sau o dau la schimb cu o alta perusa in zona Targu-Mures si Cluj.
Pozele le gasiti la vanzari si donatii sad  sad
Fac acest lucru deoarece ai mei nu se inteleg nici cum si ea fiind mai mare mi-l bate pe ala mic sad  sad
Astept doritori

10,462 (edited by dana1 01-02-2012 20:42)

foarte frumoasa perechea..masculul seamana un pic cu una din fetele mele...DIA..ea tine companie puisorilor ramasi fara mamica   :cry:   :cry:  iar SISI se intelege cu nimful fara sa se bata.. :perus:  :grey:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,463

Multumesc mult de likeuri wink
Ceea ce imi place la mascul este ca are capul galben big_smile
Va urez noapte buna si sanatate la toti piticii  :sanatate:  :nb:

10,464

e ok ca picii sa roada la cutii , la hartii? ai mei termina orice prind , si imi e sa nu inghita , ce ziceti?
:floare:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,465

Vand colivie lungime40 cm latime27cm inaltime 55-60 cm
O am de 2 saptamani o dau pentru ca nu am spatiuprea mare si vreau o colivie mai mica! sad e prea mare pentru cei 2 perusi!
Am dat pe ea 120 de lei!
Pret=100 lei
Sunt din Brasov!
Ma puteti contacta la nr de telefon 0747120231!
Sau pe mess vali1992bv@yahoo.com

10,466

colivia aia e numai buna... una mai mica mi se pare prea mica pt 2 pasarele....

10,467

mereana28 wrote:

e ok ca picii sa roada la cutii , la hartii? ai mei termina orice prind , si imi e sa nu inghita , ce ziceti?
:floare:

Vezi sa ai grija mai ales la hartie...
Ce ti-asi propune eu este sa le mai dai in colivie chesti sa roada...in afara osului de sepie ai mai putea sa le pui morcov, crengute (prinse cu clama in colivie)
Drept sa iti spun ...si al meu e lafel, daca nu ii dau sa rontaie ceva se apuca si distruge jucariile si roade si gratile coliviei  :bang:
smile

10,468

aleku wrote:

colivia aia e numai buna... una mai mica mi se pare prea mica pt 2 pasarele....

Da stiu...dar nu am prea mult spatiu!

10,469

i-am pus lui coco  aseara  o crenguta de prun si a roso pana am venit de la scl:)) :perus:

10,470

pai mi se pare ca pe biroul ala unde e facuta poza sta foarte bine colivia smile poti sa-i faci loc :Pacum cum vrei si tu wink

10,471

Coco cand al pun la geam pe mana tipa si zboara vrand sa iasa afara..Se poate sa tipe dupa cocuta..ultima data a vorbit cu ia din copac..:((...Daca al dau afara credeti ca   va incerca sa iasa din colivie sa se duca dupa cocuta?:((..Am iubito foarte mult  si imi ie sa nu al pierd si pe Coco:(( :perus:

10,472

mihaela97 wrote:

Coco cand al pun la geam pe mana tipa si zboara vrand sa iasa afara..Se poate sa tipe dupa cocuta..ultima data a vorbit cu ia din copac..:((...Daca al dau afara credeti ca   va incerca sa iasa din colivie sa se duca dupa cocuta?:((..Am iubito foarte mult  si imi ie sa nu al pierd si pe Coco:(( :perus:

Cand ai pierdut-o pe Cocuta? E inca pe afara? Ai mai vazut-o?

Roro esti parte din sufletul meu!

10,473 (edited by Latifa 02-02-2012 22:37)

nu am mai fazuto..:(( vara trecuta am pierduto

ultima data a vorbit coco cu ia in ziua cand a plecat a astat cam 1 0 min in pom si au vorbit si dupa a zburat:((

daca al dau afara la vara credeti ca o sa incerce sa plece dupa cocuta? :pup:

10,474

Cum sa il dai afara? Sa-i dai drumu cu totul? La ce frig e in Romania.. nu cred ca ar fi indicat sa-l lasi afara ... Si cum sa mai plece dupa ea daca nu o vede si nici nu o aude.. eu cred ca ar pleca unde ar vedea cu ochii ...cum mi s-a intamplat si mie cu primul papagal sad

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,475 (edited by Latifa 02-02-2012 22:38)

smile) nu acum la vara:)) smile  :perus:

cum a zburat primul tau papagal>??