Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
merci , probapil ca pentru ca sunt uin perioada de naparlire , si in crestere si au nevoie , si le si place sa roada , ei orice prind , rod :iubareti:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
merci , probapil ca pentru ca sunt uin perioada de naparlire , si in crestere si au nevoie , si le si place sa roada , ei orice prind , rod :iubareti:
Auziti perusul meu dupa ce zboara si se pune undeva si respira repede ,o fi obosit dupa 2-3 tura in jurul cameri?
Auziti perusul meu dupa ce zboara si se pune undeva si respira repede ,o fi obosit dupa 2-3 tura in jurul cameri?
cred ca oboseste .. :perus: si ai mei fac asa iar cand zboara prea mult stau cu aripioarele un pic departate si bineinteles respira mai repede...
Asa se intampla si la mine...E ceva normal... :sanatate:
Speram ca iubirea dintre ei va da roade ) :iubareti: si motati toata sapt au stat numai in cuib. Inca nici un out de la nici o pereche... dar cine stie poate vor fi vecini de cuib
)) :iubareti:
astazi am observat ca coco nu mai are alb in jurul narilor si sa facut albastru tot..numai ca albastru deschis..credeti ca se va face albastru inchis? :perusi: :perus: :hug: :heart:
Speram ca iubirea dintre ei va da roade
) :iubareti: si motati toata sapt au stat numai in cuib. Inca nici un out de la nici o pereche... dar cine stie poate vor fi vecini de cuib
) pai...speram si noi sa dea roade si bafta :hihi:
:sanatate:
astazi am observat ca coco nu mai are alb in jurul narilor si sa facut albastru tot..numai ca albastru deschis..credeti ca se va face albastru inchis? :perusi: :perus: :hug: :heart:
Cu siguranta ca da. Mai are putin pana la stadiul de adult si atunci narile vor fi albastre. Albastru intens in adevaratul sens al cuvantului, vor fi numai in perioada de imperechere, cind baiatul va fi in calduri, dupa care vor redeveni albastru normal. Pupam frumusetea mica!
Pun si eu niste poze ...cu perechea de perusi achizitionata acum o saptamana :hihi: Sunt tare pupaciosi si mananca....foarte mult
O sa mai pun si cu Papoy care peste 3-4 sapt face 1 an :sanatate:
aleku wrote:Speram ca iubirea dintre ei va da roade
) :iubareti: si motati toata sapt au stat numai in cuib. Inca nici un out de la nici o pereche... dar cine stie poate vor fi vecini de cuib
) pai...speram si noi sa dea roade si bafta :hihi:
:sanatate:
mersi :heart:
Adaugat: 01-02-2012 20:14
mihaela97 wrote:astazi am observat ca coco nu mai are alb in jurul narilor si sa facut albastru tot..numai ca albastru deschis..credeti ca se va face albastru inchis? :perusi: :perus: :hug: :heart:
Cu siguranta ca da. Mai are putin pana la stadiul de adult si atunci narile vor fi albastre. Albastru intens in adevaratul sens al cuvantului, vor fi numai in perioada de imperechere, cind baiatul va fi in calduri, dupa care vor redeveni albastru normal. Pupam frumusetea mica!
abia astept ca puisorul mamei sa se faca baiat mare:)) :perusi: :perus:
Adaugat: 01-02-2012 20:15
Pun si eu niste poze ...cu perechea de perusi achizitionata acum o saptamana :hihi: Sunt tare pupaciosi si mananca....foarte mult
![]()
O sa mai pun si cu Papoycare peste 3-4 sapt face 1 an :sanatate:
sunt foarte frumosi :heart:
gilbertmelki sunt superbiiiiii perusi tai. sa-ti traiasca :perusi: :perusi:
Imi place la nebunie cel cu albastru :heart: :heart: dar sunt frumosi si se potrivesc :perus: :perus:
Pentru cei care nu ati vazut pun si aici deoarece a cam devenit urgenta pentru mine
O vand pe Misha cu tot cu o colivie sau o dau la schimb cu o alta perusa in zona Targu-Mures si Cluj.
Pozele le gasiti la vanzari si donatii
Fac acest lucru deoarece ai mei nu se inteleg nici cum si ea fiind mai mare mi-l bate pe ala mic
Astept doritori
foarte frumoasa perechea..masculul seamana un pic cu una din fetele mele...DIA..ea tine companie puisorilor ramasi fara mamica :cry: :cry: iar SISI se intelege cu nimful fara sa se bata.. :perus: :grey:
Multumesc mult de likeuri
Ceea ce imi place la mascul este ca are capul galben
Va urez noapte buna si sanatate la toti piticii :sanatate: :nb:
e ok ca picii sa roada la cutii , la hartii? ai mei termina orice prind , si imi e sa nu inghita , ce ziceti?
:floare:
Vand colivie lungime40 cm latime27cm inaltime 55-60 cm
O am de 2 saptamani o dau pentru ca nu am spatiuprea mare si vreau o colivie mai mica! sad e prea mare pentru cei 2 perusi!
Am dat pe ea 120 de lei!
Pret=100 lei
Sunt din Brasov!
Ma puteti contacta la nr de telefon 0747120231!
Sau pe mess vali1992bv@yahoo.com
colivia aia e numai buna... una mai mica mi se pare prea mica pt 2 pasarele....
e ok ca picii sa roada la cutii , la hartii? ai mei termina orice prind , si imi e sa nu inghita , ce ziceti?
:floare:
Vezi sa ai grija mai ales la hartie...
Ce ti-asi propune eu este sa le mai dai in colivie chesti sa roada...in afara osului de sepie ai mai putea sa le pui morcov, crengute (prinse cu clama in colivie)
Drept sa iti spun ...si al meu e lafel, daca nu ii dau sa rontaie ceva se apuca si distruge jucariile si roade si gratile coliviei :bang:
colivia aia e numai buna... una mai mica mi se pare prea mica pt 2 pasarele....
Da stiu...dar nu am prea mult spatiu!
i-am pus lui coco aseara o crenguta de prun si a roso pana am venit de la scl:)) :perus:
pai mi se pare ca pe biroul ala unde e facuta poza sta foarte bine colivia poti sa-i faci loc :Pacum cum vrei si tu
Coco cand al pun la geam pe mana tipa si zboara vrand sa iasa afara..Se poate sa tipe dupa cocuta..ultima data a vorbit cu ia din copac..:((...Daca al dau afara credeti ca va incerca sa iasa din colivie sa se duca dupa cocuta?:((..Am iubito foarte mult si imi ie sa nu al pierd si pe Coco:(( :perus:
Coco cand al pun la geam pe mana tipa si zboara vrand sa iasa afara..Se poate sa tipe dupa cocuta..ultima data a vorbit cu ia din copac..:((...Daca al dau afara credeti ca va incerca sa iasa din colivie sa se duca dupa cocuta?:((..Am iubito foarte mult si imi ie sa nu al pierd si pe Coco:(( :perus:
Cand ai pierdut-o pe Cocuta? E inca pe afara? Ai mai vazut-o?
nu am mai fazuto..:(( vara trecuta am pierduto
ultima data a vorbit coco cu ia in ziua cand a plecat a astat cam 1 0 min in pom si au vorbit si dupa a zburat:((
daca al dau afara la vara credeti ca o sa incerce sa plece dupa cocuta? :pup:
Cum sa il dai afara? Sa-i dai drumu cu totul? La ce frig e in Romania.. nu cred ca ar fi indicat sa-l lasi afara ... Si cum sa mai plece dupa ea daca nu o vede si nici nu o aude.. eu cred ca ar pleca unde ar vedea cu ochii ...cum mi s-a intamplat si mie cu primul papagal
) nu acum la vara:))
:perus:
cum a zburat primul tau papagal>??
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus