10,151

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

coco al meu sta numai pe crenguta din afara coliviei mereu  :perus:  big_smile   intra in colivie numai cand mananca

Animalele sunt lumea mea! :heart:

10,152

Totusi, mai intra si prin colivie, iar cand vede ceva nou e altceva, pare mai, nustiu cum sa spun, mai natural.

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,153

mihaela111 wrote:

da dar mie nhu prea imi plac betele de lemn...pentru ca le poate roade..au avut foarte multe bete  din lemn si leau ros:) :hihi:  :perus:

Betele de plastic duc la aparitia bataturilor si mai grav pot duce la tumori...lumea nu recomanda degeaba bete de lemn...o varianta mai simpla e sa cumperi bete profilate de fag ( sunt mai dure, deci mai greu de ros ) din Hornbach ( de exemplu ), se gasesc in diverse variante de diametre ( si diferite esente: plop, fag ).

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,154

Perusul meu regugiteaza de 1-2 ori pe zi si sta ghemuit, nu-l mai recunosc, i se poate intampla ceva? astept pareri

10,155

poate ca ai este somn :perus:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

10,156

DANY01 daca regurciteaza catre un obiect [oglinda,jucarie]..poate incearca sa-si hraneasca partenera imaginara[masculii hranesc femelele ca sa le cucereasca]...daca sta infoiat si nu se manifedta ca un indragostit..poate e bolnavior..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,157

Da, adevarat regugiteaza pe oglinda.

10,158

cred ca e indragostit [crede ca o perusa dincolo] si hranirea ei e un semn de afectiune... :iubareti:

10,159

dany01 wrote:

Da, adevarat regugiteaza pe oglinda.

Regurgiteaza  big_smile

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,160

Buna!
Stiti cumva daca perusii mananca orez fiert?
La colivia mea cam ce fel de cuib s-ar potrivi? Si unde credeti ca l-as putea amplasa??
Doresc sa le achizitionez cuib insa nu stiu de care si unde sa-l pun.. :perusi:  :perusi:  :perusi:
O zi buna va doresc!

10,161

Ancas am si eu o colivie asemanatoare pentru zebre. Le-am montat un cuib si uite cum a iesit.

Din pacat colivia ta nu este chiar excelenta pentru perusi. De preferat sunt coliviile dreptunghiulare deoarce au mai mult spatiu !

Sper ca te-am putut ajuta.

Adaugat: 13-01-2012 15:07

ancas wrote:

Buna!
Stiti cumva daca perusii mananca orez fiert?

Da mananca orez fiert dar fara nici un fel de adaos , fara sare fara alte chestii ! Pur si simplu orez fiert in mai multe ape.

Imi cer scuze pentru dublul post. !

10,162

Cum se comporta perusii cand sunt "in calduri'?

10,163

Asta e fetita mea,Kiri. M-am gandit sa-i iau o pereche,ce culoare s-ar 'potrivi' cu ea?  big_smile

10,164

Foarte frumoasa Kiri a ta , dar din pacate nu este ajunsa la maturitate pentru a se imperechea este inca pui !

10,165

ddana wrote:

Asta e fetita mea,Kiri. M-am gandit sa-i iau o pereche,ce culoare s-ar 'potrivi' cu ea?  big_smile

pffff superba  smile

10,166

Stiu ca este pui,dar nu ii cumpar pereche ca sa se reproduca, pur si simplu pentru companie.  smile

10,167

VALIBV..depinde..la fetite se schimba culoarea cerumenuliu..[asta ai aflat deja]..iar masculii au tendinta sa hranesca[regurciteze] o jucarie..oglinda..sau partenera[vad la semnatura ca ai 2]...DDANA..ar arata superb unul verde sau albasru inchis

10,168

buna! :perus:

Ma numec mihaela...si am un perus  :perus: de 6-8 luni verde  :perusi: este foarte cuminte si farte activ ai place mult sa se joace:X :heart: este foarte prietenos :heart:  vrea  mereu sa ai dau cate  jucarie noua... :perus: ..Astazi se duce mma la slatina sa ai ia o fetita:X :perus:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,169

Bine ai venit Mihaela!   :hug:  Esti binevenita aici si daca ai nevoie de informatii te ajutam cu placere. Sa pui poze cu perusul tau si cu noua lui pereche.   :perus:   :pup:

10,170

perusii mei !! :sanatate:

10,171

Super draguti! Care e fetita si care e baietelul?  smile

Ce remedii pentru diaree la perusi mai stiti in afara de ceai de menta fara zahar?  sad

valibv wrote:

Ar fi bine sa nu le mai dai batoanele alea cu seminte pentru ca  sunt pline de chimicale...  :sol:

10,172

ddana, zeama de orez fiert in loc de apa si orez fiert

10,173

ddana wrote:

Super draguti! Care e fetita si care e baietelul?  smile

Ce remedii pentru diaree la perusi mai stiti in afara de ceai de menta fara zahar?  sad

valibv wrote:

Ar fi bine sa nu le mai dai batoanele alea cu seminte pentru ca  sunt pline de chimicale...  :sol:

Aia galbena e femela ala albastru e mascul !!:X
E prima data cand le-am cumparat batoane!!! multumesc de sfat !!!

10,174

valibv wrote:

Cu o mare bucurie iti spun sa-ti traiasca cei doi BAIETEI!  :sanatate:  smile

Adaugat: 15-01-2012 11:09

valibv wrote:

Cum se comporta perusii cand sunt "in calduri'?

Sunt atat de multe semne, incat nici nu as stii ce sa iti spun prima data, de ce nu citesti asta? http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … eproducere

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

10,175

iloveanimals wrote:
valibv wrote:

Cu o mare bucurie iti spun sa-ti traiasca cei doi BAIETEI!  :sanatate:  smile

ms smile) :sanatate: