Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
coco al meu sta numai pe crenguta din afara coliviei mereu :perus: intra in colivie numai cand mananca
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
coco al meu sta numai pe crenguta din afara coliviei mereu :perus: intra in colivie numai cand mananca
Totusi, mai intra si prin colivie, iar cand vede ceva nou e altceva, pare mai, nustiu cum sa spun, mai natural.
da dar mie nhu prea imi plac betele de lemn...pentru ca le poate roade..au avut foarte multe bete din lemn si leau ros:) :hihi: :perus:
Betele de plastic duc la aparitia bataturilor si mai grav pot duce la tumori...lumea nu recomanda degeaba bete de lemn...o varianta mai simpla e sa cumperi bete profilate de fag ( sunt mai dure, deci mai greu de ros ) din Hornbach ( de exemplu ), se gasesc in diverse variante de diametre ( si diferite esente: plop, fag ).
Perusul meu regugiteaza de 1-2 ori pe zi si sta ghemuit, nu-l mai recunosc, i se poate intampla ceva? astept pareri
poate ca ai este somn :perus:
DANY01 daca regurciteaza catre un obiect [oglinda,jucarie]..poate incearca sa-si hraneasca partenera imaginara[masculii hranesc femelele ca sa le cucereasca]...daca sta infoiat si nu se manifedta ca un indragostit..poate e bolnavior..
Da, adevarat regugiteaza pe oglinda.
cred ca e indragostit [crede ca o perusa dincolo] si hranirea ei e un semn de afectiune... :iubareti:
Da, adevarat regugiteaza pe oglinda.
Regurgiteaza
Buna!
Stiti cumva daca perusii mananca orez fiert?
La colivia mea cam ce fel de cuib s-ar potrivi? Si unde credeti ca l-as putea amplasa??
Doresc sa le achizitionez cuib insa nu stiu de care si unde sa-l pun.. :perusi: :perusi: :perusi:
O zi buna va doresc!
Ancas am si eu o colivie asemanatoare pentru zebre. Le-am montat un cuib si uite cum a iesit.
Din pacat colivia ta nu este chiar excelenta pentru perusi. De preferat sunt coliviile dreptunghiulare deoarce au mai mult spatiu !
Sper ca te-am putut ajuta.
Adaugat: 13-01-2012 15:07
Buna!
Stiti cumva daca perusii mananca orez fiert?
Da mananca orez fiert dar fara nici un fel de adaos , fara sare fara alte chestii ! Pur si simplu orez fiert in mai multe ape.
Imi cer scuze pentru dublul post. !
Cum se comporta perusii cand sunt "in calduri'?
Asta e fetita mea,Kiri. M-am gandit sa-i iau o pereche,ce culoare s-ar 'potrivi' cu ea?
Foarte frumoasa Kiri a ta , dar din pacate nu este ajunsa la maturitate pentru a se imperechea este inca pui !
Asta e fetita mea,Kiri. M-am gandit sa-i iau o pereche,ce culoare s-ar 'potrivi' cu ea?
pffff superba
Stiu ca este pui,dar nu ii cumpar pereche ca sa se reproduca, pur si simplu pentru companie.
VALIBV..depinde..la fetite se schimba culoarea cerumenuliu..[asta ai aflat deja]..iar masculii au tendinta sa hranesca[regurciteze] o jucarie..oglinda..sau partenera[vad la semnatura ca ai 2]...DDANA..ar arata superb unul verde sau albasru inchis
buna! :perus:
Ma numec mihaela...si am un perus :perus: de 6-8 luni verde :perusi: este foarte cuminte si farte activ ai place mult sa se joace:X :heart: este foarte prietenos :heart: vrea mereu sa ai dau cate jucarie noua... :perus: ..Astazi se duce mma la slatina sa ai ia o fetita:X :perus:
Bine ai venit Mihaela! :hug: Esti binevenita aici si daca ai nevoie de informatii te ajutam cu placere. Sa pui poze cu perusul tau si cu noua lui pereche. :perus: :pup:
perusii mei !! :sanatate:
Super draguti! Care e fetita si care e baietelul?
Ce remedii pentru diaree la perusi mai stiti in afara de ceai de menta fara zahar?
perusii mei !! :sanatate:
Ar fi bine sa nu le mai dai batoanele alea cu seminte pentru ca sunt pline de chimicale... :sol:
ddana, zeama de orez fiert in loc de apa si orez fiert
Super draguti! Care e fetita si care e baietelul?
Ce remedii pentru diaree la perusi mai stiti in afara de ceai de menta fara zahar?
valibv wrote:perusii mei !! :sanatate:
Ar fi bine sa nu le mai dai batoanele alea cu seminte pentru ca sunt pline de chimicale... :sol:
Aia galbena e femela ala albastru e mascul !!:X
E prima data cand le-am cumparat batoane!!! multumesc de sfat !!!
Aia galbena e femela ala albastru e mascul !!:X
E prima data cand le-am cumparat batoane!!! multumesc de sfat !!!
Cu o mare bucurie iti spun sa-ti traiasca cei doi BAIETEI! :sanatate:
Adaugat: 15-01-2012 11:09
Cum se comporta perusii cand sunt "in calduri'?
Sunt atat de multe semne, incat nici nu as stii ce sa iti spun prima data, de ce nu citesti asta? http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … eproducere
valibv wrote:Aia galbena e femela ala albastru e mascul !!:X
E prima data cand le-am cumparat batoane!!! multumesc de sfat !!!Cu o mare bucurie iti spun sa-ti traiasca cei doi BAIETEI! :sanatate:
ms ) :sanatate:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus