Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Un mic demo cu puiul meu :*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rdWU90kQ7Bg[/youtube]
Enjoy.
" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rdWU90kQ7Bg[/youtube]
Enjoy.
![]()
Ce galben e :heart:
foarte simpatici..in schimb eu am cam intrat la ciupituri.. :wis: ..DIA are cateva zile de cand ma stanteaza cu sete.. :furios: ..este foarte nervoasa..ori ca-i trebuie cavaler..ori ca se simte data deoparte de nimf[care umbla numai dupa SISI]..cert e ca...ma ciupeste [dar si pe SISI]de ma termina oricat as incerca sa o calmez...oare ce a apucat-0??? :ironic: :ironic:
cateva poze cu coco si cinteza
Vai da ce de perusei frumosi avem aici (si cinteza)
ms la feli :heart:
Papagalul verde seamana izbitor cu primul meu perus...din pacate acum el este ingeras :cry:
Foarte frumoasa cinteza, dar si perusul, sa iti traiasca !
cateva poze cu coco si cinteza
Pune`i lui coco o crenguta de pom fructifer sau salcie in colivie, vad ca nu are pe ce sta :pup:
colivia aia e destul de mica pentru a tine 2 pasari in ea
Cand spui pom fructifer, precizeaza fara cires sau visin. Cei doi ar convietuii mai bine in colivii separate, fiecare cu perechea lui, banuiesc ca asta aveai de gand sa faci, nu-i asa? Sunt foarte frumosi, sa-ti traiasca si sa ai gija de ei. :hug:
Nu stiam faza cu ciresii si visinii
Ai aflat acum. Cred ca am zis de chestia asta de "n" ori, dar acum cine mai sta sa rasfoiasca tot topicul. :pup:
:hihi: True iloveanimals !
Mai am o colvie:D a lui coco..acea era colivia cintezei ai tin separati dar atunci a intrat coco la ea in colivie ..are o bara in colivie dar atunci i-am dato jos:D
carmeryne:Imi pare extrem de rau de perusul tau:(( :perus: :cry: :cry: :cry:
dany01:Multumesc la feli..
Uite o poza cu colivia mea, poate te ajuta la ceva... :bd:
am si eu colivia lui coco cu 4 bari:D :perus: leagan cadita si oglinda:D :perus: :heart:
Pune cat mai sus, o creanga (ceva in genul celei de la mine, e perfect), de salcie sau orice alt pom, fara cires sau visin.
:perus:
:perus: am intr-un ghiveci o creanga de pom langa colivie ..:D
mihaela... ideea e sa inlocuiesti betele alea de plastic cu altele de lemn incearca salcie sau plop
):))..nhu vreu sa le inlocuiesc...
Eu spre exemplu le-am pus la cintezze crengute de cais de cand am colivia si nu au nici o problema.
da dar mie nhu prea imi plac betele de lemn...pentru ca le poate roade..au avut foarte multe bete din lemn si leau ros:) :hihi: :perus:
si ce daca le rod... le schimbi. si sunt mai sanatoase....
Asta era si ideea, sa le roada, dar nu e neaparat sa scoti betele din plastic. Pui cat mai sus una sau doua, vezi tu cum o prinzi, pentru ca pasarile isi petrec cel mai mult timp in colivie, iar fara fructe sau vitamine...o sa apara tot mai multe probleme.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus