9,651

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

mereana28 wrote:

koko al tau a avut vreodata pereche , sau il ai de mic doar pe el?  cum l-ai facut asa bland? da-mi si mie reteta pt baietelu meu  big_smile

Koco al meuu?!:)):))A avut o denaturata ca pereche:))):)) dar au bagat divort,nu se intelegeau delooocc!X_X:)) si de atunci neavand cu cine sa se joacee...s'a adaptat cu noul mediu...:))):))Iubii meuu!:X

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,652

smile  smile  DECi CAND AVEA PRIETENA MU ERA ATASAT DE TINE , ASA MA GANDEAM SI EU KND SUNT IN PERECHE ISI DAU ATENTIA UNUL ALTUIA , LA FEL CA LA OAMENI ...

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

9,653

Mai....el si atunci tot ca si "singur" era pentru ca nebuna aia i'a rupt coada,nu il sala sa manace, nu il lasa sa doarma etc....si de atunci el venea la mine pe cap,ma pupa...ideea e ca daca are pereche cu care SE INTELEGE nu prea iti mai acorda asa multa atentie:D

9,654

saracutul de el, decat asa mai bine lipsa , oricum femelele sunt mai orgolioase din fire , eu le=am pus odata la ai mei o oglinda , si se uita numai ea , daca vroia si el sa se uite isi lua un cioc in cap , dar fara oglinda se pupa si se inteleg foarte bine , eu sper ca odata cu timpul sa se acolodeze , mai ales ca ea vine pe deget si altele , dar el  sa ma vada si se ascunde , azi am avut un progres , in colivie m-a lasat 2 sec. sa il mangai pe picioruse , cred ca nu ma observat ca dupaia imediat a zbugito

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
*(Stefi)

9,655

Alt video la "Pagina lu' Koco" :heart:  :perus:  :heart:
http://serbanadi.blogspot.com/p/kocos-page_23.html
Multumesc pentru vizualizari!   :merci:

9,656

mereana28 wrote:

in weekend vom baga florile de pe balcon in sufragerie , stiti cumva daca ficusul le face rau perusilor ? ca este un ditamai pomul si m-am gandit ca le-ar face placere se stea pe el , dar as vrea sa stiu daca este toxic pt ei.Ma puteti ajuta?ms anticipat big_smile

*(Stefi)

9,657

din cate am citit eu..ficusul este toxic dar stiu pe cineva care ii lasa pe ficus[are tot copac mare ] si nu se intampla nimic oricum vezi ce raspunsuri mai primesti..eu am probleme cu crinii ca mi-i stanteaza cand au ocazia :furios:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,658

Baii asa'i....vine iarna si va trebui sa   bag florile in casa...ce flori nu le fac rau perusilor?Sau mai biine zis ce flori le fac rau perusilor? :hug:

9,659

pai ai mei rod tot ce prin , am avut un calendar in camera , au tras de arcul de la el pana l-au terminat , si facand prin camera milioane de hartiute  smile   smile  cine mai stie , il rog sa imi dea un sfat . ms anticipat  big_smile

*(Stefi)

9,660

Asta am gasit despre plante toxice pentru ei...

-plantele de apartament toxice, iar lista lor poate fi foarte lungă (din cele mai răspândite la noi: muşcatele, sporul casei, floarea de ceară, cactuşii de orice fel, ficuşii, crinii, zambilele, lalelele, ciclamele, gloxiniile etc.

9,661

Plante toxice

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … tru-pasari

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

9,662

va multumesc , in liste am gasit si ficusul , desi era ficus impletit , al meu e diferit , e cu frunza lata si mare,dar prefer sa nu risc .merci!

*(Stefi)

9,663

Buna ma numesc Ana.
Eu am 2 perusi Cici si Scooby as dori sa stiu cam ce varsta au.
big_smile  big_smile

9,664

smile)=)) Koco e entuziasmat de caloriferul cald:)):))

9,665

Buna
Azi mi-am cumparat si eu un perus este tare scump si frumusel dar problema e ca nu prea stiu ce varsta are si ce nume sa-i pun.

9,666

pt ana 031095 pune te rog o poza mai clara ca mi se pare ca cel din dreapta are raie,ceva nu e in regula cu ceromul lui. cel din stanga e mascul din cate vad eu .
@maia e un puiut tare dragut. sa iti traiasca. eu zic ca are cam 4-5 luni.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

9,667

:bd:
Auziti mai am si eu o problema eu mai am o fetita perus care cred ca e umpic mai mare decat baiatul este vro problema daca ii tin impreuna?Momentan baiatul e liber iar fata in colivie.Se vor intelege si asa?

9,668

nu cred ca ar fi o problema..

9,669

maia si ana ? ati cumparat acelasi perusi??? sunt identici...   :wow:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

9,670

Nu cred ca e acelasi perus adica eu stiu ce am acasa nu.
Si mie mi sa parut ca seamana mult perusii dar eu momentan il tin pe al meu numai afara.E un scump si cred ca ii place pe sobita pentru ca se incalzeste chiar si acum doarme pe soba. :hihi:

Adaugat: 17-10-2011 09:35

maia wrote:

Si mie mi sa parut ca seamana mult perusii dar eu momentan il tin pe al meu numai afara.E un scump si cred ca ii place pe sobita pentru ca se incalzeste chiar si acum doarme pe soba. :hihi:

Iar pentru ana cred ca ar trebui sa duci fetita la un vet sa o vada

9,671

:bd:
Si eu am crezut asta despre fetita am fost cu ea la vet si mi-a spus ca nu are nimic

Adaugat: 17-10-2011 10:02

scuze am uitat sa pun poza

9,672

pune poza mai clara sa i se vada nasucul si dungutele din frunte[astea sunt  semnele varstei si sexului..]

9,673

Uite

9,674

maia wrote:

Nu crezi? inseamna ca nu esti sigura .  smile ... nu inteleg oamenii care tin sa-si faca mai multe conturi si sa minta asa gratuit !!!
Cred ca te bucuri si savurezi enorm dialogurile de una singura pe forum .  :ironic:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

9,675

Care se pricepe la perusi sa imi zica si mie daca perusa mea are raie sau nu