9,051

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

e intr-un loc strain..se va acomoda..apa poate a baut si nu l-ai vazut..sa te bucuri de el.. :heart:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,052

Multumesc, dar incearca cu disperare sa iasa din colivie, si daca ii dau drumul fuge direct pe plasa de la usa... Ce sa-i fac?

9,053

si nu ne incanti cu niste poze ?sa-i vedem si noi

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

9,054

Innebuneste, sare dintr-un colt in altul, se urca in recipientul de mancare si varsa tot, "calareste" peretii, e foarte agitat....Cauta cu disperare sa iasa din colovie, ce sa-i fac?

9,055

ok Silviu osa asept sa le dea penele ......sa fie sanatosi si sa se faca mari si frumosi

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

9,056

eu alor mei le-am dat drumul de la inceput..tinind cont ca ai scris ca nu zboara mult cred ca poti sa-l si prinzi usor daca ii dai drumul..poate a fost obisnuit mai mult pe afara..daca ii dai drumul si e bland sta la tine ..??? incearca sa vezi ce se intampla dar sa nu-l lasi prea mult[sa nu flamanzeasca pentru ca nu stie sa se intoarca singur la mancare]..e doar o parere..

9,057

Femela mea perus s-a mai calmat, nu se mai bate cu nimeni din colivie, ba mai mult ea se pare ca s-a imperecheat cu un perus mascul.
* Am doua perechi de perusi si nici una nu intra in cuib. De ce nu intra in cuib nici o pereche?
*Acuma cateva zile le-am luat cuibul si le voi pune inapoi pe duminica.

9,058

@abesgara din proprie experienta iti zic sa ii dai drumul!si eu pe paco l-am luat de la cineva care l-a crescut tot la mana si tot mic l-am luat!desi si acest tip care este crescator mi-a zis sa nu ii dau drumul o perioada pana se acomodeaza eu i-am dat drumul din prima zis pentru ca facea exact cum descrii tu:nu avea stare in colivie,tragea de usa,facea zgomot puternic si pana la urma m-am hotarat sa ii dau drumul!si pot sa iti zic ca l-am lasat in pace si intra in colivie cand vroia el si manca,bea apa apoi iar iesea la plimbare!iar azi este atat de cuminte incat vine pe mana cand il strig,sa nu-ti mai zic cum ma pupa cand ii zic"paco hai sa pupe mama baiatul!"
dar la fel este parerea mea personala,asta dupa ce am simtit ca treci prin aceiasi poveste ca a mea

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

9,059

Este bland, nu se urca pe mana singur, dar daca il pun eu sta, il prind usor, zboara greu, are 1 luna. E crescut la mana, persoana de unde l-am luat avea 5 perusi, cu tot cu pui. (Colivie destul de mare). Azi i-am dat drumul si sa plimbat prin casa, s-a asezat pe trandafir ( de camera, fara tepi), si a stat cam 1 ora si cand l-am bagat in colivie a mancat, baut apa si a iesit iar. Nu intra singur inapoi..

Adaugat: 27-06-2011 18:08

Scuzati pentru dublu-post. I-am dat drumu' sta pe aici, pe jos, "exploreaza".

9,060

sa ai grija sa nu ciupeasca din flori [multe sunt toxice pentru ei]  vroia afara mititelul..DIA mea e de peste jum .de an la mine si tot o fugaresc eu la mancare[in baza ei face greva foamei]..

9,061

Sta intr-un trandafir dintrala de camera, fara tepi,din cate stiu eu nu e toxic, il tin 1-2 ore si il bag eu in colivie.Mananca apoi iese din nou !, Va mutlumesc

9,062

gred ca e un scump asa mic stand pe trandafir :perus:

9,063

E foarte simpatic !

Adaugat: 28-06-2011 09:25

Scuzati, pareri: mascul sau femela?

9,064

Pozele sunt cam neclare,dar cred ca e mascul smile

- Bianca

9,065

abesgaara wrote:

Scuzati, pareri: mascul sau femela?

:bravo:  Mascul .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

9,066

Femela mea perus s-a mai calmat, nu se mai bate cu nimeni din colivie, ba mai mult ea se pare ca s-a imperecheat cu un perus mascul.
* Am doua perechi de perusi si nici una nu intra in cuib.
De ce nu intra in cuib nici o pereche?

Adaugat: 28-06-2011 15:47

man wrote:

* Am doua perechi de perusi si nici una nu intra in cuib.
De ce nu intra in cuib nici o pereche?

IMI RASPUNDE SI MIE CINEVA???

9,067

@man parerea mea este ca daca nu intra inseamna ca nu este nevoie deocamdata!sa nu crezi ca daca azi le pui cuib,maine vei avea oua!poate nici nu s-au calcat(imperecheat)!mai asteapta pareri

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

9,068

man  DACA PERUSA CARE S-A IMPERECHEAT ARE CERUMENUL MARO..CAM DUPA 14 ZILE DEPUNE..ei nu intra in cuib daca nu au motiv[depunere]

9,069 (edited by smire 28-06-2011 19:06)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=emVlW8tgtM0[/youtube]

yoyo

9,070

prea frumos..prea trist... :cry:

9,071

masculu de vreo cateva zile se uita mai mereu in cuib (dar nu intra) ....de ce? ......asteapta ceva sau din pura curiozitate?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

9,072

Heii ! smile. Vesti Buuuune! Am cautat intr`un ziar.. anunturi.. perus ! si ce credeti.. ? in ultima editie nu am gasit NICI UNUL !!. asa si in penultima si in antepenultima.. big_smile apoii m`am uitat in editii vechi si am cautat acolo  :wis: si am gasitt. big_smile era asa : "vand 3 pui perusi,blanzi 7 saptamani. 30 ron /buc. " am sunat rapid.. dar atunci aveau 7 saptamani ==> acum aveau cam 5 luni neutral. dar proprietara mi`a spus ca mai are 2 de doua luni :x:x:x:x:x:x:x:x. sii azi merg sa`l cumpar pe unull:X . apropo big_smile o sa pastrez nimfaa big_smile si o sa traiasca together 8-> [nu in aceeasi colivie smile) ]

9,073

bravo lexyaa!ma bucur ca ai luat aceasta decizie de a pastra si nimfa!vei vedea ca mai tarziu nu vei regreta!ca sfat incerca in primele saptamani sa ii tii in camere separate astfel vei putea sa te imprietenesti mai repede cu perusul!asteptam poze cu noul membru :pup:

9,074

O sa le pun chiar azi! Sper :x ! :ou:

9,075

Bravo Lexia smile ai sa vezi ca nu vei regreta  :pup:  :pup:

- Bianca