rolord23 wrote:Ce este OVOMIX ? Aseara la Carrefour am intrebat si mi s-a aratat un plic mai maricel in care cica era un praf :ironic:
:floare:
Eu am mai scris despre mancarea pt. pui crescuti la mana, si recomand ORLUX de la Versele Laga, este un praf ce contine minerale, vitamine, si altele, o formula de praf creata special pt. puii mic. Ovomixul este un amestec de pesmet, fructe, miere, ou, si seminte partial macinate, amestecul acesta va fi greu de inghitit de un pui mic cat o aluna.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar daca printr-o minune iti va iesi vre-un pui va fi foarte greu, in primele zile au un regim de alimentare sustinut, amestecul prafului cu apa trebuie facut intr-un anumit raport, si mancarea trebuie sa fie la o anumita temperatura . Primele zile de viata sunt decisive, atunci se formeaza sistemul imunitar, anticorpi tu nu ai cum sa-i dai prin mancare asa cum o fac parintii, asa ca conditiile de igiena si igiena alimentatiei sunt decisive.
Eu am crescut pui dar aveau cel putin o saptamana de hranire parinteasca, si si in condintiile astea am pierdut un puiut pe serie...si, crede-ma, cand te uiti la farama de sufletel ce se stinge la tine in mana iti pica tare greu...daca nu ai nervii tari nu-ti recomand sa faci astfel de experimente...desi altfel nu se poate invata .
In fine, cred ca suntem cu totii curiosi ce o sa fie, iti suntem alaturi!!!
Pana atunci cauta si comanda on-line Orlux handmix, e bine sa-l ai in casa .
:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu