8,901

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

setris,ai niste bijuterii.  :heart: Din cale afara de frumosi.Pupam.....  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,902

Setris niste scumpi  :heart:  daca iti fac pui m-as inscrie pentru o femela,dar nu stiu cum facem cu transportul  :hihi:  :floare:

- Bianca

8,903

Multumesc frumos, se iubesc minunatii dar nu ma astept la pui, inca naparlesc ( de asta nu are codita Bella ) si apoi Micu merge pe cinci ani cred ( e la mine de patru ani )...sincer mi-asi dorii puiuti mai ales ca amandoi au culori deosebite dar na! sa vedem ce zice timpul  :hihi:
Am sa incerc sa-l filmez pe Kimmy sa vi-l aduc la zi cu ce a mai invatat nou dragalasul .
Silviu, pt. sufletul lui Micu a trebuit sa ma misc repede si sa-i iau pereche imediat dupa disparitia lui Piscotel, el este un etern indragostit si nu cred ca ar fi rezistat fara femela...nu asi fi vrut sa iau pui, ar fi fost diferenta mare intre ei, Bella am ales-o sa fie matura ( nu stiu cat are, dar are peste un an clar ), si bineinteles ca mi-a placut culoarea ( este un violet diluat )...

Mai vorbim, noapte buna !

:nb:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

8,904

Se vede ca sunt super indragostiti si amandoi niste ingerasi :angel: ,eu am luat azi o cadita dar nici nu se uita la ea,cum le pot atrage atentia sa vada despre ce este vorba? :hihi: va multumesc anticipat si noapte buna tuturor :nb:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

8,905

Daca fac puiuti sa ma anunti smile Micu seamana extraordinar de bine cu primul meu perus  :heart:  amandoi sunt superbi,daca fac pui vor iesi niste pui SUPERBI  :heart:

- Bianca

8,906

@setris-s-ti traiasaca sunt dulci rau
@anamaria-o sa intre singuri fara sa le faci tu ceva in mod special!ei au nevoie de baie si cand vor simti vor face singuri,lui paco eu nu i-am pus inca o cadita dar acum 2 zile si-a bagat capul in adapatoare sa isi faca baie big_smile  si dupa aceea l-am dus la dus sa faca singur!era foarte incantat!asea ca ana trebuie doar sa astepti si vor intra singuri in cadita big_smile

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

8,907

Am cautat ieri cu google un crescator de perusi din Iasi sa intreb de oua - daca le pot recupera si eventual sa iau o fetita Am gasit un tip, am spus de oua si nu a fost de acord cu ideea recuperarii Apoi am intrebat daca are o fetita verde cu galben, a spus da, dar nu era acasa atunci si ca ma suna pe la 8 jumatate - 9 cand ajunge acasa sa ne vedem Ca locatie, culmea !, era din cartierul meu Am asteptat uun telefon, copii zbarnaiau ....dar respectivul nu a sunat  :furios:
Asa ca azi la pranz am fost Carrefour - de unde luasem anul trecut peruseii, si am ales o fetita cam la fel cu Ola dar ca aceasta are si ca o palariuta galbena pe cap M-am asigurat ca este fetita, dar acolo nu aveau decat pui nu perusele mai mature  sad Bine macar ca am gasit una cam la fel ca cea pierduta
Dana 1, sa stii ca asta mica are ca doua puncte de creion la barbita - ma refer la varsta, deci e pui Punctele sunt exact cum ai face cu un creion negru pe barbita, nu asa de mari si pronuntate ca ale baiatului Nu am uitat de rugamintea ta, dar cum aflu, cum te anunt  :rusine:
Am adus-o acasa si am ramas surprinsa de faptul ca baiatul imediat a acceptat-o.....si o accepta cam mult.... :wow:
A mancat o idee fetita....ca nu prea a lasat-o baiatul ....ca el are chef de alte pozne Ea, intr-adevar, in afara puncticelelor negre de la barbita, abia conturate, nici nu are rotundul alb de la ochi - ochiul pare negru tot, fara acel cerculet care arata ca este matura.....sper ca prins bine ideea de la voi
Sa mai vedem cum decurg "ostilitatile "

:floare:

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

8,908

bun venit fetitei si sa fie sanatoasa..eu nu cunosc dupa bulinute ci dupa dungile de pe cap ..daca are spre frunte e pui ..daca le are retrase spre ceafa e matur[compara cu masculul tau]..ideea cu cerculetul de la ochi[pupila]ai nimerit-o..fa comparatie cu masculul[el are?]  si acum e acum..daca el are chef de ,,pozne,, vezi sa nu-ti calce fetita..ea nu e pregatita pentru oute..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,909

Stiu Dana1 ca nu e pregatita Si de aceea lua cuibul  cool
Bine ca am nimerit cu ochii
Sa vad cum fac cu cei 2 dar cum sa ii pazesc, de exemplu, cand nu sunt acasa ?  :wow:
Daca ea e pui si nu stie multe, nu are cuib, el se agita in toate felurile iar ea se uita cam prostita....
Cum sa o feresc ? Oare intuitiile ei nu ar functiona, daca nu il primeste ?

8,910

Sietris foarte frumoasa fetita.Sa iti traiasca

8,911

aici nu stiu ce sa-ti spun..si nu vreau sa gresesc dand o parere neadaecvata..te va indruma cineva poate care stie mai bine..eu doar sper sa fie totul bine..

8,912

Am trecut cu bine de prima noapte  smile Au stat nitel pe graduri dar si-au revenit Dimineata erau amandoi vioi
Baiatul este cam sperios din fire cred, pentru ca totdeauna Ola - pierduta, era mai blanda, cand umblam in colivie ea stia sa se dea usor deoparte si ma lasa sa fac treaba fara a se speria Cand le dadeam ceva de papa - gen salata, Ola era prima, nici nu ma lasa sa termin de asezat salata ca deja manca Cand le dadeam baita, tot ea era prima care venea ....of ! inca ma uit dupa ea, si i-as creste pe toti trei  sad
Cea noua, numita Mica, fiind pui ar fi de dorit sa se ia dupa Jimmy, dar el....sperios, o sperie si pe ea
Ea mi se pare mai blanda, cred ca se va acomoda usor  hmm
Acum le-am pus de baita si se uita la cadita dar atat

8,913

felicitari!!!!!
abia astept sa vad puisori dar cand o sa iasa primul?

dar de ce sta cocolina(femela) asa paralela cu stinghiile are coada putin mai ridicata decat de obicei si cloaca putin umflata.?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,914

poate o urmareste pe perusa lui SILVIU..[poate are out] :ou:

8,915

ar fi bine :ou:  dar nu cred .......astept sa vedem in viitor

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,916

Buna ziua .. as avea si eu o intrebare .. am 2 perusi .. unu matur in jur de 3-4 ani si un puiut primit recent de cateva luni .. As vrea sa stiu si eu daca o sa am parte de puiuti smile .. Cel matur are nasul tot alb .. Si puiutu are nasucul mov spre roz .. Se pupacesc mai mereu si se curata

8,917

Bun venit,george.Ar fi bine sa nu aiba puiuzti decat atunci cand devin maturi,pentru ca stresul,consumul si nestiintza lor,fiind asa tineri, pot creea multe complicatii.In consecintza ,sa nu le pui cuib decat peste 1 an si ceva,mai ales ca noul venit este puiutz.Asteptam si poze....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,918

Rolord23 sa stii ca si masculul meu e nou pentru ca Cipi, pe care il aveam din decembrie nu a mai vrut sa traiasca. E trist sa pierzi un membru al familiei dar cel nou ma umple zi de zi de bucurie cand imi ciripeste prin casa si imi mai arata cate o prostioara noua pe care a invatat sa o faca. Sa stii ca in cazul in care perusica ta ajunge la Constanta eu ti-o aduc personal inapoi. :heart: Timpul ne vindeca ranile. Sa ai parte de noua perusica.

8,919

http://uploadimage.ro/images/23134709921605946109.jpg
http://uploadimage.ro/images/52344794689178290019.jpg
http://uploadimage.ro/images/78220411255063459490.jpg

Dubiu era .. daca sunt fata si baiat

8,920 (edited by dana1 09-06-2011 17:16)

din cate am citit eu ..daca o femela nu face pui pana la o anumita varsta[nu mai gasesc acum unde am citit] ..nu e recumandat sa se mai incerce...daca cel verde e femela si are 3-4 ani ..cel alb mi se pare a fi mascul[nu garantez] dar daca e pui..pana ajunge el la maturitate..nu e tarziu la fata pentru puisori.? plus ca trebuie sa fie cat de cat apropiati de varsta.  va rog pe cei ce stiu mai bine sa ma corecteze. :pls:  :pls: [ asta si pentru cultura mea ]  .sunt  2 scumpei sa-ti traiasca.. :perus:

8,921

Buna! Am vazut ca unii dintre voi veti avea ,,nepotei,,. Dupa ce ies din ou si cresc un pic vreti sa-i vindeti? Pt. ca as vrea si eu un pui de perus.
Multumesc !

Patrocle si Cliffy :caine: bichoni ; Rio :dans: Micul Alexander ; Lilly, Frantzuz, Caffe, Frappe, Patrocle, Ariel  :caine: metisi;
RIP Pepe :perus:

8,922

Buna,pe Cipy si pe Riky i-am cumparat sambata trecuta si de atunci nu i-am vazut sa puna gura pe apa si sunt cam ingrijorata,ce as putea face sa bea si ei apa? :merci:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

8,923

ei beau apa chiar daca nu ii vezi tu..nu trebuie dacat sa le pui apa in adapatoare si sa te bucuri de prezenta lor   :perus:

8,924

Anamariarodica....si eu credeam asa, pana am inceput sa urmaresc nivelul apei Sigur nu ii vezi tu, dar beau apa
Veronika.....multam de sugestie  big_smile
Mica mea si-a intrat in pielea ei A inceput sa ciripeasca, se pupaceste cu Jimmy - dar atat
Ieri am vazut ca statea linistita si papa desi eu eram in zona
Si citesc cati dintre voi ati reusit sa aveti oua...puteam sa fiu in aceeasi echipa, dar.....

8,925 (edited by biancadumi 10-06-2011 08:21)

Hei,nu am mai scris de Alfi al meu smile El e foarte bine,si deja,cand scriu vine la mine pe birou  :heart:  e asa un scuuump  :pup: dac nu il bag in seama,vine langa mine si ma ciripeste si ma trage de bluza  smile

- Bianca