Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Da,este din Bucuresti
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Da,este din Bucuresti
astazi DIA mi-a dat desteptarea pe la 7 [inainte canta ZUZA -care acum e la un cavaler si se inteleg foarte bine] :wis:
ce parere aveti despre aceste mini playstanduri ?
http://www.petshopmania.ro/index.php?ac … amp;page=4
sa ii iau si eu unul viitorului perus ?
Of Bianca!Multumesc tie ca ai pus acea pagina :pup: !De cat timp caut si eu un playstand pt. Paco! :hihi: Sunt asa fericita!Dar cred ca alea sunt mici pt. o nimfa :hihi: .Ce bine ca mai sunt pe acolo si unele mai mari :hihi:
Buna. Am o fata perus. Aceasta tot timpul scoate un sunet. Acest sunet il scoate de cate ori se afla langa un alt perus. Mi se pare ca este un sunet de pasare nervoasa. De ce?
Cu placere Octy
Maine vine baiatul meuuuuu sunt asa entuziasmata :bravo: e pui,iesit din cuib de 1 sapt,alb cu bleo exact cum voiam :bravo: abea asteeeeept :floare:
il asteptam BIANCA.... :perus: MAN se mai cearta si ei ..poate nu-l cunoaste.[ii acapareaza teritoriul] .nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji ..
Am plecat dupa piticot revin cu vesti de indata ce il iau
abea astept poze cu perusul!ii dorim un bun venit in familie! :heart:
Multumim,ma scuzati ca nu am mai intrat,dar m-am ocupat de noul venit care e EXTREM de bland :heart:
N-am apucat sa ii pun bete de lemn,zilele acestea am sa ii pun
E baietel are si bleo dar mai putin,oricum e un scump sa vedeti cum sta la mangaiat (am facut un scurt video si am sa il pun mai tarziu)
E baietel nu?
Adaugat: 29-05-2011 13:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jy9Tjs_uZNI[/youtube]
Asa sta el la mangaiat
Am reusit si sa il iau pe deget dar deocamdata il mai las in colivie
Sa-ti traisca Bia.E o frumusetze cuminte..... :pup: :heart:
Multumesc Ramona,ai idee,e baiat? oricum nu conteaza,dar doar ca sa stiu ce nume sa ii pun :heart:
Are nasucul mov,dar sincer nu ma pronut.La cei de culoare deschisa baietzeii au nasucul mov nu albastru.Gaseste un nume unisex.... :hihi:
Vad ca are cerculetul ala alb spre nari,cel putin asa se vede in poze,ceea ce duce spre fetitza.Asteptam si alte pareri.
Da, ziceam ca are si putin albastru pe spate nu la cerom ceromul e roz...acuma nu stiu,eu cred ca e baiat,dar mai astept pareri
Este un dulce !! :heart: :heart:
Multumesc azi a cantat un pic de dimineata
si a mancat morcov de la mine din mana :heart: e taaaaare dulce :heart:
si eu tind sa cred ca e cavaler ..SISI a mea e asemanatoare[cu un pic de galben la pene]dar are alb langa nari iar in rest e mov..[la cerumen] ..sa te bucuri de el.[sau ea daca nu am nimerit la presupus]. :perus:
Multumesc eu cred ca o sa i se mai faca bleo ca vad ca pe spate i se sterge acest gri si devine bleo ( ma refer la culoarea lui nu a ceromului
)
oricum nu conteaza,e un scuuump :heart:
e o dulceata,sa-ti traiasca!o bucatica de norisor a ajuns in casa ta,e o minunatie,sa te bucuri de el!
E un scump!Sa iti traiasca si sa te bucuri de el/ea!Bravo! :perus:
Bianca mi se pare ca perusul tau cu al meu sunt cam deodata,poate ca al meu are 2-3 saptamani mai mult pt ca deja incepe sa naparleasca in jurul capului,eu zic ca este baietel.Sa iti traiasca :perusi:
Multumesc :heart: e un dulce,si pe spate i se face albastru (penajul) :heart: si pe burtica are mai spre picio o pata bleo :heart:
Azi cand am pus mana in colivie a venit direct pe degetul meu si l-am mangaiat,nu puteam crede ca poate fi asa bland :heart:
MAN se mai cearta si ei ..poate nu-l cunoaste.[ii acapareaza teritoriul] .nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji ..
Dar tot timpul face asa. Cum ar veni, nu ii prietena cu nimeni.
Buna am si eu o problema.De aproape o luna i-am luat perusului meu Poly pereche .Kiki e foarte galagioasa.In fiecare dimineata da trezirea pe la 7 jum.Nu stiu ce sa fac...aude ciripiturile pasaricilor de afar si ea practic ciripeste din toti plamanii ei de-mi tiuie urechile.Cum s-o fac sa nu mai fie asa de matinala?
poti sa acoperi colivia cu ceva [prosop] ca ea sa creada ca e inca noaptea si poate ai noroc sa nu-ti dea desteptarea devreme.. :wis:
sau poti sai faci o husa din material subtire negru si il pui de seara
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus