Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
se hranesc unul pe altul?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
se hranesc unul pe altul?
da dar mai mult masculul o hraneste pe ea................ea doar il ciuguleste atat
daca sunt pereche nu iti face probleme in legatura cu ceroma. e normal sa i se intensifice in perioada asta.
da stiu i se intensifica cand intra in calduri
poseidon, cum se simte fetita ta?
e bine asa e ea mai mototoala si lenesa..............sta se curata cateodata mai si canta in rest sta pe stinghie intrun loc toata ziua ...........dimineata pana la 12 este mai activa in rest statuie
Adaugat: 24-05-2011 09:09
dar ai d-voastra nu au facut puisori sau sunt prea mici ?
aveti o familie foarte frumoase sa va traiasca
multumesc pt urari. asemenea iti doresc si eu. ai mei sunt puiuti din iulie anul trecut si sunt la mine din septembrie. adevarul e ca nu le-am pus un cuibusor.
insa baietelul se tot chinuie cu oglinda.
) face prostioare. fetita nu il baga in seama, cred ca nu se simte atrasa de el din punctul acesta de vedere. nu stiu!
eu sunt la capitolul ..imblanzit puisor. caraie la mine ca o ciora galbena..iar de degete ciupite nici nu mai spun :wis: dar cum treci marea cu rabdarea ..cred ca voi reusi si eu sa-l fac mai sociabil pe micut :angel:
cu siguranta dana. daca te ocupi de el in fiecare zi va fi cel mai blandut puisor. poate o sa-l inveti si sa vorbeasca! iti doresc sa ai spor la treaba!
nu cred ca voi fi asa de rabdatoare ca sa-l fac sa vorbeasca ..nu-l tin singur.. de-oi reusi sa-l imblanzesc atat cat sa nu caraie si ciupi ..pot spune ca e un lucru mare.. l-as invata sa vorbeasca pe puiul de nimfa dar nu vreau sa-l tin separat..s-a obisnuit cu perusii si tipa daca nu-i vede.. :hihi:
e ok si asa. daca sunt tinute mai multe pasari impreuna, nu o sa invete sa vorbeasca. de aceea o feresc si eu pe BELLA de perusei.
eu iti urez bafta tie. ca la mine vorbesc copiii ca 2 papagali nu-mi mai trebuie alti vorbitori
si eu imi doresc asa papagali vorbitori! de aceea am cumparat-o pe BELLA,... pana una alta, ea le tine locul!
Sper sa ma alatur curand voua
As vrea si eu o lista cu tot ce e necesar pentru un perus,de data asta vreau sa nu o mai dau in bara Vreau sa aibe tot ce ii trebuie si numai vreau sa se intample ca data trecuta,asa ca orice sfat e bine venit
Bia,ai nevoie de o colivie spatioasa pentru perusi,depinde cati vrei sa-ti iei.Daca iei pereche sa nu ii iei din acelasi loc sa nu fie frati.Bete de lemn,balansoar,jucarii,os sepia,mancarica pentru ei.Ar fi bine sa il iei de puiutz sa ii poti obisnui cu tine.In rest nu e asa mare lucru.
Da,pai vreau mai intai sa iau unul singur colivie spatioasa nu e o problema,am una de 45 cm ( o fi buna? ) daca nu e buna,luam alta
important e sa se simpta bine,jucarii avem,mai trebuie sa gasim niste bete de lemn si perusul si gata
normal,il iau de mic,sa il pot obisnui cu mine :heart:
esti binevenita BIANCA..ai multe blanite si e binevenit un ghemotoc de pene..cred ca astepti vacanta sa le poti dedica mai mult timp tuturor..bafta in gasirea unui puisor asa cum il vrei..sigur te vei descurca.. :heart:
Multumesc mult D-na Dana :heart: sunt in cautarea lui sa speram ca o sa ma alatur foooarte curand voua cu un scumpiiic :perus:
ce ti-am spus eu??o sa le ai pe toate si iti poti deshide ce ti-am zis mai demult
mult succes in cautare unei pasari minunate,asteptam vesti! :hug:
e nici chiar pe toate
dar un perusel nu strica
multumesc,e posibil sa il iau foarte curand :hihi: :heart:
Adaugat: 25-05-2011 17:56
ce parere aveti despre aceste mini playstanduri ?
http://www.petshopmania.ro/index.php?ac … amp;page=4
sa ii iau si eu unul viitorului perus ?
Sunt super, Bia.In loc de copacel,pui un playstand.Vad ca sunt frumos lucrate si probabil ca ii va place micului perus. Vad ca te pregatesti serios pentru micutz.....
Daca tot m-ai ,,trimis'' sa vad ,cred ca voi face mici cumparaturi.... :hihi:
Da,sunt foarte frumoase si preturi foarte bune pai normal,de data aceasta nu vreau sa o mai dau in bara
Care crezi ca ar fi cel mai potrivit ? daca o sa ii placa o sa ii mai iau unul,dar deocamdata sa vedem daca viitorului perus ii va place
Tu care consideri ca e mai ok pentru un perus?
sunt foarte dragute. o sa le cumpar si perusilor mei. nu stiti unde gasesc putin mai mari si pentru BELLA? astea ma gandesc ca sunt putin micute pentru ea. eu am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic. doresc si pentru ea tot ceva in genul acesta, nu foarte mare.
magazinul lor este din Bucuresti?ma gandeam si eu la niste jucarioare pentru micutii mei.O sa ma uit si in Ungaria poate gasesc aceiasi modele daca nu o sa-mi comand online...
Buna. Am o fata perus. Aceasta tot timpul scoate un sunet. Acest sunet il scoate de cate ori se afla langa un alt perus. Mi se pare ca este un sunet de pasare nervoasa.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus