8,626

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Foarte buna decizie wink

8,627

Acuma v-ati pus toti pe mine ca am vrut sa fac aia si aia  :wow: .N-am nustu' ce experienta de crescator de pasari de aceea v-am si intrebat daca e bine ce fac  :sol:  . Asa ca ...........

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

8,628

MARTY ..nu te supara prea tare ..nu te-a invatat nimeni de rau ..chiar daca au fost un pic mai..hotariti...si eu am gresit la inceput dar am invatat lucruri utile de la ei..[si stiu ca nu sunt singura] :pup:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,629 (edited by shadowdinasty 26-04-2011 23:09)

O sa impartasesc durerea ce o simt cu voi. Nimeni altcineva nu ma intelege, dar stiu ca voi ma intelegeti...
Am avut o zi trista. Acum 4 ani l-am prins pe Csuri al meu. Nu o sa uit niciodata ziua aceea, 26 aprilie 2007 cand deodata am vazut un perus mic, verde, cazand din cer in copac. Intotdeauna mi-am dorit o pasare, iar sosirea lui a fost un cadou din Ceruri. Era slab, flamand si foarte speriat. Imi amintesc ce plangea cand l-am luat in mana... A devenit membru al familiei, comoara mea si in scurt timp i-am luat si pereche.
Insa Dumnezeu l-a luat prea repede de langa mine, anul trecut, in 18 august,
As da 30 ani din viata sa ma mai intorc in timp, sa il mai vad odata. Nu e zi in care sa nu imi lipseasca. Pastrez penele lui de la naparliri intr-o cutiuta. De ce ai plecat asa repede, Csurika?

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

8,630

sad

Nu stiu daca te consoleaza, dar s-a dus intr-o lume mai buna.
Aici a invatat sa planga, inainte sa rada....

Stiu ca e sfasietor sa pierzi un sufletel curat, insa linia vietii uneori nu e dreapta, iar alteori e si scurta...

Iti doresc numai bine!

8,631

Hristos a inviat!
de ce Koko (mascul) face excrementele normale pe cand Cocolina( femela) le face mai mari (triple decat ale masc.) si negre si urina este in cantitati mai mare decat la Koko ?
deoarece stand in aceeasi colivie dispun de aceleasi conditii

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,632

NOEMI ..cand a murit perusul meu ai fost alaturi de mine si m-ai incurajat..ai spus ca este o alinare si trebuie sa-mi dau seama de unde vine..la tine a fost ICKI  .amintirile nu dispar si din acest motiv ne insotesc si tristetile..sper ca timpul sa-ti vindece ranile care inca nu s-au inchis..a plecat pentru ca a fost chemat ..meniirea lui pe pamant s-a terminat ..te-a intalnit pe tine si a fost fericit.. :floare:

8,633

poseidon96 wrote:

Hristos a inviat!
de ce Koko (mascul) face excrementele normale pe cand Cocolina( femela) le face mai mari (triple decat ale masc.) si negre si urina este in cantitati mai mare decat la Koko ?
deoarece stand in aceeasi colivie dispun de aceleasi conditii

Acest fenomen se intampla deobicei cand femela urmeaza sa depuna oua... :ok:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

8,634

ar fi foarte bine ,mc

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,635

poate ne dai vesti noi :ou:   curand..caci despre mandrele mele ..dupa ce ca-mi mananca varul de pe perete ..imi ciuruiesc si hartia unde sta colivia   :bang:

8,636

sigur ca da ...............acum doamne ajuta sa nu fie o alarma falsa

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,637

buna shadowdinasty,
am citit mesajul tau si ma regasesc in el.acum 10 ani mi-a murit o pisicuta.prima mea pisica.am simtit ca totul este fara rost.nimic nu mai avea sens.viata era pustie.te simti sinugur si pustiu. este un mare semn de intrebare de ce pleaca cei iubiti de noi atat de repede.durata de viata a unei pisici este de 15 ani.a mea a trait doar 5.un dezastru pentru mine.a murit repede in 3 zile s-a terminat saracuta chinul ei.nu credeam ca voi avea ocazia sa povestesc cuiva insa vad ca nu sunt unicul care a patit asa ceva.iti inteleg suferinta,nedumerirea,tristetea.raspunsurile pe care le astepti nu ti le poate da nimeni.imi pare nespus de rau pt.ceea ce ai patit.ce pot sa-ti spun este ca abia dupa 3 ani am reusit sa ma mai linistesc.o cautam intre toate pisicile de pe strada, speram sa o vad in fiecare clipa si, la fel ca tine ii stransesem fire de par pe care le tineam intr-o cutie si mereu ma uitam la ele si nu intelegeam "de ce".cu timpul te vei linistii si tu sper, mai repede decat mine pt.ca doare tare rau............                       numai bine.

8,638

Multumesc frumos ca sunteti alaturi de mine... Niciodata nu o sa il uit pe Csuri al meu sad

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

8,639

Buna. Sunt noua. Maine imi iau un perus(Kiro, deja l-am pus la semnatura) si as vrea sa stiu si eu cat mai multe despre ei. :perus:

:perus: - Kiro
Scumpicul!  Perusi :heart:

8,640

buna!! nici eu nu sunt prea veche ..vei invata multe cu siguranta..bun venit si lui KIRO :perus:

8,641

Multumesc! Inainte am mai avut o pereche, dar care a fugit pe geam... Unul deschidea usita, celalalt iesea si tinea ca sa iasa si cel din cusca smile

8,642

daca mi-ar fi zburat vreo mandra pe geam[norocul meu ca s-a oprit pe perdea] cred ca as fi suparata si-n ziua de azi   sad            sa ai grija sa nu zboare si acesta.. mad

8,643

Hihi, pe asta il dresez de data asta!

8,644

BUN VENIT... bun venit si lui kiro ...sa ai grija sa nu iasa si el pe geam smile  smile

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

8,645

Multumesc la amandoi! Se pare ca a venit cu o zi mai devreme!! Acum l-a adus mama! Trebuia sa-l iau ieri... Dar mai bine mai devreme decat mai tarziu!

8,646

poate pui si poze cu el  big_smile  big_smile  :bang:

8,647

Cand iau un cablu d-ala cu care sa bag imaginile de pe tel. pe PC. In orice caz, e turcoaz, fix ca :perus:

8,648

:perus:  DRAGII MEI, NE LUAM ADIO PE ACEST FORUM. AM FOST NEVOITA SA RENUNT LA KUKY SI INKA, DEOARECE BEBELE MEU E ALERGIC SI N-AM MAI SUPORTAT SA-L VAD ASA. DESI DIAGNOSTICUL DE ALERGIE E GREU DE PUS LA COPII ASA DE MICI, IATA CA DUPA CE AM DAT PUISHORII, A INCETAT SI TUSEA ACEEA FOARTE SUPARATOARE A COPILULUI. TIMP DE 10 LUNI AM REFUZAT SA CRED CA PROBLEMELE CELUI MIC SUNT CAUZATE DE PAPAGALI (NU-I TINEAM IN ACEEASI CAMERA SI TOTUSI MERGEAM PE LA EI CU ACELEASI HAINE, APOI LUAM COPILUL IN BRATE), INSA DACA AS FI TINUT BEBELE IN CONTINUARE CU PUII, ALERGENII I-AR FI MODELAT BRONSIILE SI S-AR FI AJUNS LA ASTM . SI-ASA MA MUSTRA CONSTIINTZA PT CA 10 LUNI NU AM FACUT NIMIC, INSA N-AM AVUT PUTEREA SA RENUNT LA EI. I-AM IUBIT FOARTE MULT SI I-AM MUTAT IN 5 LOCUINTE ...ACUM, CAND MA ASEZASEM LA CASA MEA SI VROIAM SA LE AMENAJEZ FEL DE FEL DE JUCARII SPECIALE PT EI, M-AM DECIS SA-I DAU UNEI FETE RESPONSABILE, CAM DE ACEEASI VARSTA CU MINE, ASISTENTA MEDICALA. SPER SA II IUBEASCA SI SA-I INGRIJEASCA ATENT.

yoyo

8,649

sanatatea copilului e foarte importanta..pacat ca a trebuit sa iei aceasta decizie dificila [nu as vrea sa fiu in locul tau]    poate alergia dispare in timp  si o poti lua de la capat..eu ii urez multa sanatate celui mic si sper sa nu spui chiar ADIO.. :floare:

8,650

Te inteleg. "Sange din sangele tau" e mai important decat perusii, dar esti foarte trista ca renunti la ei, pentru ca ti-au fost foarte dragi.