Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce draguti :heart:
ai avut pui la ei?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce draguti :heart:
ai avut pui la ei?
@dana1: nu este însetată,erau după o tură de alergat si da am 4 fete si băiat @ioana99: din păcate nu am avut pui,doar ouă infertile
am o mica problema:(..acum pe seara perusul meu a vomitat bobite..doar bobite nu altceva..ce este cu el?(
Salut , cum stiu daca perusul meu o curteaza pe femela ? Sare de pe o sibghie pe alta, loveste gratiile si stinghiile cu ciocul, se zburleste tot, se pupacesc :pup: ,isi mareste si isi micsoreaza pupilele si nu sta locului nici o clipa credeti ca vrea sa o calce?
poate..vezi si tu ce mai fac deosebit..la mine de cateva zile s-a apucat o mandra[ZUZA] sa-mi cante matinal.. :wis: ..ea acompaniaza si cand e muzica la televizor :music: .. ALMA 17 ..si-a revenit???
poze noi: :perus: :pup: :hug:
am o mica problema:(..acum pe seara perusul meu a vomitat bobite..doar bobite nu altceva..ce este cu el?(
schimba`i mancarea si incearca sa ii dai ceai de menta sa bea dar dupa 3 ore schimba apa
:pup: si ale mele se ingrijesc una pe alta... :hihi:
si iaurt da`i sa pape
Vreau sa stiu daca le pun perusilor o cadita cu apa in care sa se imbaieze, asta ii va determina sa se imperecheze? :sol:
daca spuneai ca perusica are cam 10 luni..poate nu-i inca pregatita sa-ti ofere oute de PASTE... :iubareti:
Cum dau oul fiert la perusi cu albus sau fara , intreg sau sfarmat? :sol:
le tai in doua si le bagi pe gratii si mananca ei...
eu nu cred ca are legatura imperecherea cu baita...
ok :k: am inteles! :k: :k:
Avem din nou oua la una din perechi. Din pacate tura trecuta nu au iesit deloc ( fiind prima ponta) , pt ca le incalzea cu randul cate 2-3.
Acum avem 6 , iar femela sta cuminte in cuib si nu le-a mai separat.
Ciudat este ca masculul nostru o acompaniaza pe femela la clocit in cuib, iesind si el destul de rar sa se hraneasca.
Ouale deocamdata par fertile, le-am verificat si am si vazut unele ponte.
Acum asteptam sa vedem cum evolueaza, cam dupa 1-2 mai ar trebui sa iasa primul puiut.
Cateva poze cu parintii:
Frumosi parintii! :pup: Bafta la puiuti cat mai multi si la fel de frumosi ca parintii! :k: :k:
sa ai noroc tura asta. :ou: :ou:
Deci eu am 2 perusi ( cei din imagini) si am ajuns la cocluzia ca femela este prea mica pentru imperchere si m-am hotarat sa schimb femela cu una de peste 1 an .
Acum vine si intrebarea: O sa trebuiasca sa le las timp pentru a se acomoda unul cu celalalt sau se pot imperechea imediat? :sol:
Doamne....nu poti astepta pana la anul??? dai la schimb ( ca pe nisate sosete nu ca pe un sufletel) numai ca nu se poate imperechea anul asta???
Mare ti-e gradina Doamne...
De ce sa o schimbi doar pentru ca inca nu are un an si ceva?
Eu nu va inteleg , de ce vreti cu disperare pui,ce credeti ca deveniti bogati peste noapte de pe urma lor,credeti ca viata o sa fie roz daca aveti pui , sau ce?
Da nu o dau la schimb , m-am exprimat eu gresit , vreau sa zic ca o pun intr-o alta colivie cu o alta femele si va ramane tot la mine!
MARTY..cati perusi ai??cate femele??
Hristos a inviat!
Ma scuzati ca nu am mai intrat pe forum dar am fost plecat la tara
si cand am venit (azi) am vazuto pe femela ca se cam umfla in pene si doarme cu capu in pene (nu mereu)
ea e asa lenesa si sta umflata in pene de cand am cumparato
e normal ?si parca sa mai ingrasat un pic
e bine daca le fac stinghii din lemn de alun
trebuie fierte sau bagate la congelator si cat?
Adaugat: 25-04-2011 16:56
Ura!
Sunt fericit.Paco si Lolita au trecut de faza "mana pe picior plus pupat" , adica i-am vazut iubindu-se in toata puterea cuvantului.Sper in curand sa-mi apara si "rozalii".
nu vreau sati stric buna dispozitie dar cati ani au perusii? si iai vazut de mai multe ori imperechindu-se sau numai o data?
si inca ceva de ce sta perusita intr-un picior?
Marty ,din pozele care le-ai pus pe forum am constat ca perusii tai fac pereche si se inteleg ,nu inteleg de ce nu poti astepta pana la anul,poate perusa care o vei aduce nu se va intelege cu baiatul
@dana1 am 2 perusii cei pe care i-ai vazut insa urma sa m-ai iau 2 femele dar s-a anulat.
@ vladcrisan nu mai aduc nicio femela.
@biancadumi si grafadesign sunteti cam rautaciosi fara suparare!!!!!!!
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus