8,576 (edited by dana1 15-04-2011 13:46)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

ai aflat cum sa pui poze??..daca ai poze in calculator...ai sub rubrica SCRIE MESAJ..RASFOIRE  dai clic pe el..si-ti face trimitere la ce-i in calculator...te duci la poza ..pozele..alese..apesi pe DESCHIDERE..si ne-ai aratat pasarile...asa poate gasesti mai usor si raspunsul la intrebare   cine cunoaste vede poza si-ti spune..[eu asa am facut]..sper sa -ti fi explicat bine.. :wis:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,577

aici: cateva poze cu perusi mei

deci va plac smile ?

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

8,578

Da,sunt superbi!!!! :heart:  :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

8,579

multumesc mult! big_smile  sunt foarte dragutziiii!  :pup:
abea astept sa faca oute si apoi  :ou:  - :perusi:

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

8,580

vor iesi niste puisori...   :perus:     .a ..si dai o  :sanatate:   sa-ti traiasca..

8,581

multumesc dana1... sper ca puisori sa vina cat mai repede  :ou:  si cat mai multi   :perusi:  :perusi:  :perusi:  big_smile  big_smile

Paco & Ola

8,582 (edited by dana1 15-04-2011 16:07)

dai si la mine un mascul ... :k:   eu am 2 fete.. tongue  si pt. ele am lasat sa creasca papadiile in gradinita ca si florile... :wis:

8,583

nu promit nimic....pana nu vad oute :ou:  :ou: si apoi puiuti  :perus:  :perus:  :perus:

Paco & Ola

8,584

nu promite..oricum cred ca ne despart km....eu am  glumit doar... :ou:    :ou:

8,585 (edited by alex.coco 15-04-2011 17:50)

marty wrote:

aici: cateva poze cu perusi mei

deci va plac smile ?

Cel mai bine ar fi sa nu mai scoti perusii in  ''sera'' hmm  deoarece este cam frigut pentru ai da afara... zic eu  big_smile

8,586

in ,, sera'' este caldut si liniste se simt foarte bine de fiecare data cand ii duc acolo.  wink  wink  big_smile
oricum ii scot numai cand este caldut afara nu mereu.

Paco & Ola

8,587

Marty ai mp big_smile  :k:  :k:

8,588

La inceput, perusii mei se iubeau foarte tare, se pupau  dar acuma de un timp
nu se mai iubesc asa tare nu se mai pupa asa des. De ce?

8,589

fetele mele stau si se giugiulesc des dar uneori se cearta rau de tot si nu stiu de la ce..cred ca de la leagan...le mai tin inchise sa aerisesc mai bine camera ,, se invart prin colivie si se uita mirate ca nu au pe unde iesi..si fac un scandal.. :furios:

8,590

stati linistita ca asa sunt si ai mei smile
iarna cand erau in casa faceau mai mare scandal,faceau zeci de ture de zbor prin camera pana la urma se odihneau pe lustra vreo doua minute si cand se plictiseau de zbor se duceau la perdea si-o rodeau.
Acum stau bine merci pe balcon,ciripesc,se mai si cearta,se pupa,cateodata se bat putin dar in general se inteleg bine smile

-Ioana-

8,591

Buna seara, vreau sa stiu daca pot pune salcie cu tot cu frunze la perusi.Se poate?

Paco & Ola

8,592

stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare dar pot sa dau floricele de porumb la perusi?sunt naturale,crescute de bunicii mei la tara,nu am conservanti si alte chimicale. :buzz:

-Ioana-

8,593 (edited by vladcrisan 17-04-2011 21:10)

Va arat niste poze cu perusa mea facute azi si sa imi spuneti daca a scapata de raie wink ,eu cred ca nu mai are deloc.Va pun si niste poze cu ea pe la sfarsitul tratamentului cand,din cauza vit A i-au cazut penele
Penele de la aripi trebuie sa ii mai creasca si dupa ce ii este penajul complet si vad ca este sanatoasa cred ca ii voi cumpara un barbatus big_smile

8,594

buna seara! spunetim si mie va rog ce sa fac ca de astazi perusa mea nu mai vrea sa isi hraneasca puiul de 3 saptamani. vesta buna este ca puiul mananca din mana mea... dar nu stiu cum sa ai decojesc semintele de mei.. daca le zdrobesc le mananca. nu i se umple gusa dar cu siguranta are seminte in ea. va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu ma prea pricep la asta. va multumesc in avans

8,595

gabrielgabi78 wrote:

buna seara! spunetim si mie va rog ce sa fac ca de astazi perusa mea nu mai vrea sa isi hraneasca puiul de 3 saptamani. vesta buna este ca puiul mananca din mana mea... dar nu stiu cum sa ai decojesc semintele de mei.. daca le zdrobesc le mananca. nu i se umple gusa dar cu siguranta are seminte in ea. va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu ma prea pricep la asta. va multumesc in avans

la magazinele de produse naturiste gasesti mei decorticat, si ovomix e bun, eu asa am hranit puii mei de nimfa.

8,596

Ura!
   Sunt fericit.Paco si Lolita au trecut de faza "mana pe picior plus pupat" , adica i-am vazut iubindu-se in toata puterea cuvantului.Sper in curand sa-mi apara si "rozalii".

8,597

bafta..si arata-ne si noua viitorii parinti  :bravo:    :k:

8,598

Acestia sunt perusii mei  big_smile , imi puteti spune ce varsta are femela ( cea verde)  big_smile

Paco & Ola

8,599

Sedinta foto:  big_smile

8,600

ce insetata e cea mai cu alb..  ai un baiat si 4 fete.???sau asa vad eu??