Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Gandeste-te cand iti este tie foarte foarte frica,nu mai ai pofta de mancare indiferent cat de foame iti este sau ti-a fost inainte de incident.
-Piti (hamster pitic rusesc)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Gandeste-te cand iti este tie foarte foarte frica,nu mai ai pofta de mancare indiferent cat de foame iti este sau ti-a fost inainte de incident.
hmm vad tot sunteti online aveti vreo idee de ce femela nu mai zboara? cand da sa zboare se loveste sau cade pe jos..nainte zbura bine...a trecut destul timp de la ultima serie de oua si inca nu si-a revenit...am mai scris odata dar ma gandesc ca poate kiar e o problema serioasa :ou:
Din greseala mea am lasat portita deschisa la colivie si popica a inceput sa zboare Dar nu prea stiu cum sa ii prind,acum sting lumina si incerc sa ii prind
Pacat ca maine mergem la scoala...altfel ii lasai prin camera noaptea
Incearca cu un prospos,pacat ca il sperii cam tare din prima zi
Vlad, el stie sa intre in colivie singur? Daca da, femela il va urma.
Vlad esti mare figura si simpatic,in acelasi timp.Poti sa-mi spui suana sau Ramona cum doresti.Vezi ca unii dintre noi,la semnatura ,avem numele scrise ,sa putem comunica mai usor.Ai rabdare cu micutzul,Simo ti-a scris bine ca il va urma si copia pe celalalt in ceea ce face.E normal sa nu manance din prima zi.Acomodarea e necesara pe urma se vor obisnui unul cu celalalt.Sa nu se certe pune doua hranitoare in colivie.
george ar trebui sa stii ca Latifa e o doamna si daca vei citi mai mult pe forum vei vedea care sunt avantajele celor care sunt de mult timp aici.Vei primi si tu dreptul asta si optiunea de a-ti edita mesajele cat de curand,daca activezi si te implici in comunicarea dintre noi.
ok ramona ma scauzti nu stiam.
Vlad s-a dus la culcare am vb cu el pe messenger si a reusit sa-i prinda cu becul stins..ce e drept a cam obosit masculul sa speram ca nu s-a speriat prea tare si asta i-am spus si eu ..cu timpul se va obisnui si maine sigur va manca
Azi a mancat si nu mai este sperios ca si ieri.Si azi o sa ii dau drumul in casa si sper sa se bage ei singuri in colivie.
suana:D-na ramona o sa va zic pt ca va respect pe dvs si pe varsta dvs si nu numai pe dvs ci pe toata lumea de pe forum
necunoscuta:nu prea stie sa intre in colivie doar cand le este foame
pot sa le dau ovaz,grau,secara perusilor???
vlad mai asteapta pana intra cineva mai expert nu cred ca este bine
Vlad sper ca mie nu o sa-mi zici doamna Dany.
Doar Dany deci nu ma ajuta nimeni cu problema mea????
Buna seara!
iloveanimals: Imi pare foarte rau pentru micut.
vlad: Este foarte dragut piticul! :perus:
Le-am luat micutilor mei niste vitamine-sub forma de picaturi- de la Vitakraft.Se numesc Vitalino forte.Ajuta la cresterea penelor,intarirea osaturii si imbunatateste sistemul imunitar.Ce parere aveti despre acest produs?Ati mai folosit?Este bun?
Eu , una , numai asa ceva le dau la ai mei ! Este foarte bun si Multivitaminico de la Padovan dar mie nu imi place cum miroase ... Vitalino parca nu are asa rau mirosul ...
Multumesc mult, flyaway! :pup: Ai mei aveau probleme cu penele, dar am vazut care are rezultate bune. Multumesc! :heart:
vitakraft este o firma foarte buna in romania ..am gasit si pe aici prin italia cateva cutii cu mei si fructe de la ei dar eu folosesc Raff.
Poti sa fii sigur ca e bun dyana.
flyaway cum se inteleg perusii cu nimfele...ca poate o sa imi iau si eu o nimfa cine stie imi place tare mult crestele lor
Doar Dany
deci nu ma ajuta nimeni cu problema mea????
Hai sa te ajut si pe tine asa... Da poti sa le dai, din asta este formal mixul perusilor din pungile de la magazin.
Dar nu stiu car de mult o sa cosume micutii tai acele chestii.
Si eu le-am dat la ai mei dar nici nu s-au atins de asa cv.
Adaugat: 05-01-2011 20:13
george si eu aveam o nimfa cu doi perusi in colivie, acum a mai ramas doar cu un perus si se intelegeau perfect. Mici certuri pe mancare si batul ce-l mai de sus in colivie, in rest, totul ok.
o nu am de gand sa o cumpar acum poate mai in timp dar chiar nu stiu o sa ma mai gandesc :k:
Multumesc mult george!
buna seara tuturor..am si eu o intrebare
oare ce se intampla cu ionel(perusul meu),sta umflat in pene doar intr-un picior in fata oglinzii si nu face nimic
La mine e invers George ... Eu am 2 nimfe si un perus ! Fiecare cu colivia lor ! Aici se schimba situatia ! Maya , perusul , nu mai intra deloc in colivie la ea . Sta toata ziua afara si nici noaptea nu intra deloc ! De dormit dorm toti 3 pe scarita ! Colivia este un accesoriu in care doar intra sa manance si atat ! In schimb Maya are hranitoarea la nimfe in colivie ! Daca am vazut ca nu intra deloc i-am mutat-o la ei , ca se certa cu Sonny pe mancare ! Uneori e asa de rau Sonny ...
nu o lasa pe Maya sa intre in colivie sa manance . Trebuie sa il gonesc eu ca sa poata sa intre si ea sa manance ! ... Sau Maya se da aproape de el , iar el o ciupeste si ii da cu ciocul ! Dar nici ea nu se lasa
Se bat parte in parte !
In rest , zboara toata ziua si ciripesc nevoie mare !
Acum am un stol de 3 nebuni !
Sa vezi aer conditionat la vara !
Alex eu cred ca e la fel ca la nimfe ... stau asa ca se relaxeaza si ca se simt bine ! Uneori si dorm intr-un picior ! E de bine !
zic eu ! Daca nu , sa ma contrazica cineva !
cica daca stau umflati in pene nu e de bine...le este frig sau se simt rau...ca sta intr-un picior si ai mei stau mai mereu...este un semn de relaxare...daca ai unul singur si sta in fata la oglinda mai mereu si nu face nimic are nevoie de companie cand o sa intre in perioada de imperechiere vei vedea(daca e singur) ca va sta mai mereu langa oglinda si chiar va incerca sa se imperecheze cu ea
) :perus:
cica daca stau umflati in pene nu e de bine...le este frig sau se simt rau...ca sta intr-un picior si ai mei stau mai mereu...este un semn de relaxare...daca ai unul singur si sta in fata la oglinda mai mereu si nu face nimic are nevoie de companie
cand o sa intre in perioada de imperechiere vei vedea(daca e singur) ca va sta mai mereu langa oglinda si chiar va incerca sa se imperecheze cu ea
) :perus:
da bine..nu stiu..dar iti dai seama ca nu sta numai umflat in pene..dar se spala mult si se mai pupa din cand in cand in oglinda
atunci nu ai de ce sa te temi eu d'asta i'am luat alui meu pereche..ca statea numai cu oglinda si m-am gandit ca poate are nevoie de companie plus ca urma sa plec in spania si sa ramana cu mama pe care nu prea o vazuse la fatza si uite-l acum fericit...chiar si acum cand mai are ocazia(adica cand mananca femela) se duce si se pupa ca un nebun la oglinda
Salut...... :nb: Sunt noua pe acest site Si vreau sa va fac cunostinta:eu sunt Sanduta,prietenii imi spun Alexa si deaceea am scris Alexiq.Am un perush e Cipylus!!!nu am poze la moment cu el,dar vor fi miine neaparat.Asta eu va promit .
bine ai venit printre noi! :lma: :perusi: :perus: :succes:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus