beby wrote:Stie cineva de ce femela il ciupeste pe mascul mai tot timpul?
Nu stiu care sa fie cauza, insa stiu ca asa i-a facut si Rica lui Coco pana cand acesta a murit. La inceput a fost o simpla ciupitura, apoi a fost din ce in ce mai rau. In ultima lui luna de viata il punea pe spate si il ciugulea zdravan (m-am ales si eu cu niste ciupituri nasoale). Dupa ce a murit, am inteles de la matusa mea ca dragul meu Coco avea o gaura in cap (suna barbar, stiu). 
Am dat "trimite" desi uitasem sa va spun cum a decurs prima seara fara Mongo si Hokey. Pai, sincera sa fiu, a fost foarte bine. Twinkle a facut si baita, a stat cuminte cu mine in patura, ma ciupea de degetele de la picioare, apoi s-a dus pe cusca si a stat acolo (aveam cusca in pat). Apoi am venit in camera mea, am pus cusca pe birou, am vorbit si am zis sa ii scot iarasi, putin. Ce sa vezi? Twinkle si Hed stateau cumintei pe cusca, fara sa zica nimic, apoi s-au urcat pe mana mea, m-au ciugulit putin, au stat sa ii pup pe spate, pe aripioare si pe cioculete, m-au ciupit usor, apoi au stat cuminti si s-au purtat exemplar cand i-am bagat in cusca. Imi pare foarte bine sa ii descopar asa blanduti si cuminti. Sper sa avem o relatie cat mai stransa si sa ii imblanzesc din ce in ce mai mult. Pupam toate cioculetele!
Gabriela