Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
1. Baiat
2. Fata
3. Fata
Corect? Pe cel alb nu am putut sa-l prind bine in nicio poza... ori de misca, ori nu iese poza bine din cauza faptului ca apropii prea mult.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
1. Baiat
2. Fata
3. Fata
Corect? Pe cel alb nu am putut sa-l prind bine in nicio poza... ori de misca, ori nu iese poza bine din cauza faptului ca apropii prea mult.
ce rau imi pare de perusii tai gabriela :pup:
fata din a 3a poza ce rau se uita la noi sa nu ne bata
Intrucat vreau sa cumpar o femela pt perusul meu(saptamana viitoare ajunge) m-am decis sa maresc putin colivia. Am unit 2 custi normale si am facut una mare,eu zic ca este suficient pentru 2 perusi.
Apoi am stat si m-am gandit ca poate fac si pui si am zis sa le fac si un cuibar,ce a iesit puteti vedea in poze.
frumos :bravo:
in caz ca ati uitat de gabitza mea..........
in preuna cu sotiorul ei Jak(italianu)
si ce 5 copii......
Alexpaco foarte frumos perusul
, seamana izbitor de mult cu al meu
, dar din a 2-a poza pe care ai postat-o mi se pare ca are raie. Am vazut ca are chestia aia alba sub nari si in juruli unei nari. Are asa si pe picioruse? Si al meu avea la fel cand l-am primit. Se poate sa gresesc dar daca se intampla sa am dreptate trebuie tratat. Daca poate sa isi dea cu parerea si cineva mai experimentat ca mine...
nu,pe picioare nu are nimic..si intradevar are ceva alb in jurul nariilor..e pui inca presupun ca abe acum i se foarmeaza nasucul calumea :perus:
cum il fac sa fim prieteni?sfaturi pls
pare sa aiba raie
pune o poza mai clara
n-o lasa se extinda
e usor de tratat
pare sa aiba raie
pune o poza mai clara
n-o lasa se extinda
e usor de tratat
o sa pun..dar nu am acuma
off papagalul asta care l`am loat are o gramada de defecte..(raie,nu are 2 unghii la picioare) ce mai urmeaza?
Lasa, da-i "bataie"!Poate de aia ti l-a scos dumnezeu in cale...k esti capabil sa-l ajuti...Eu cand am cumparat-o pe yoyo am crezut ca e baiat,avea jumatate de cioc rupt de abia se mai hranea,era plina de sange pe juma' de fatza,iar eu n-am observat nimic... :bang: Desi era si ff rea al inceput, s-a dovedit a fi puiul perfect
Este adevarat ca daca puii cand sunt micuti au ciocul negru sunt masculi si daca nu il au asa de negru sunt femele?
Nu sunt sigur dar mie mi se pare ca ciocul fetitei mele are aceeasi culuare cu al baiatului lui tajmahal .Voi ce credeti sunt diferente ? Adica am o fata sau nu ?
Nu sunt sigur dar mie mi se pare ca ciocul fetitei mele are aceeasi culuare cu al baiatului lui tajmahal .Voi ce credeti sunt diferente ? Adica am o fata sau nu ?
Eu am impresia ca este cam baietel.
si eu cred ca este tot baietel
:perus: pe coco al meu il am de 2 zile..si nu stie sa zboare..cum il invat? si mai am o intrebare..v-am mai zis..coco al meu nu are 2 unghiutze la piciorusul stang..ii vor creste?asa l-am cumparat.
Buna !!
Am primit un :perus: dar nu stiu ce este si cam cat timp are...
Nici nume nu iam dat .
Cine miar putea da un raspuns ias fi recunoscator
In privinta numelui,tu decizi
Este femela.
Iti multumesc foarte foarte mult nu iam dat nume pt ca nu stiam ce este ...
Numele ei va fi Maia
Confirm ca este fata si e gata de imperechere
Ok,noi ne bucuram si te primim calduros in comunitate,in continuare putem discuta,si pune poze cu sufletelele noastre.
papagalitza a facut excrementele groase (mari)asta inseamna ca e in perioada de imperechere?
si azi au intrat in cuib si femela s-a urcat pe mascul , l-a pupat si a iesit afara din cuib.
astept parerile voastre......
Daca are 2-3 ani inseamna ca da este .. asa am auzit :k:
imi raspunde si mie careva la intrebari?
imi raspunde si mie careva la intrebari?
![]()
Pasarile invata singure sa zboare, totul este sa aiba spatiu, daca el a fost tinut in conditii impropii e normal sa nu zboare...trebuie sa-l lasi cat mai mult timp liber prin camera ( sub supravegherea ta ) si sa-l incurajezi sa exploreze zona, verifica inainte de toate daca nu cumva are penele lungi de la aripi taiate, atunci clar nu va putea sa zboare pana cand nu-i vor creste alte pene...in ceea ce priveste unghiutele, ori a avut un accident nefericit ori a fost atacat de alta pasare si a ramas fara, daca zona este vindecata si nu exista alte probleme nu ai de ce sa-ti faci griji, nu ii vor mai creste la loc, dar nici nu le va simti lipsa decat la catarat pe perdele
Daca prin "Nu stie sa zboare" inseamna ca se loveste de tot ce apuca inseamna ca nu prea a zburat el si trebuie sa il lasi mai mult liber
Daca e pui si nu stie sa zboare , mai lasal sa creasca umpic si mai lasal liber doar umpic dar nu mult
Si cu unghiutele .... cu timpul ele vor creste ... atata timp cat nu pune nimeni mana pe locul gol
Daca prin "Nu stie sa zboare" inseamna ca se loveste de tot ce apuca inseamna ca nu prea a zburat el si trebuie sa il lasi mai mult liber
Daca e pui si nu stie sa zboare , mai lasal sa creasca umpic si mai lasal liber doar umpic dar nu mult
Si cu unghiutele .... cu timpul ele vor creste ... atata timp cat nu pune nimeni mana pe locul gol
Nu stiu de ce vi sa ma contrazici pe mine ?...crede-ma ca puii de patru saptamani stiu sa zboare foarte bine, iar mai devreme de patru saptamani teoretic nu trebuie comercializati...
Lipsa unghilor la pasari inseamna deobicei o retezare a falangei care nu se va regenera sub nici o forma, se poate regenera o unghie taiata sau rupta ( desi sangerarea este abundenta ), asta presupune ca un rest de unghie sa mai exista, ori alex a zis clar ca-i lipsesc...oricum o fotografie ar fi mai relevanta. :wis:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus