Buna dragii mei,La multi ani,daca aveti vreun sarbatorit in familie!Aseara am adormit cu greu,vazand casuta printesei mele,goala,am un gol in suflet,nu pot sa mai adorm cu lumina stinsa,sper sa trec usor peste durerea asta,mititica si sambata cand o rugam sa nu moara,a sarit la mine pe mana,cred ca sa imi aline suferinta,dar degeaba.Ma simt vinovata ca am chemat medicul,ca a tratat-o superficial,zic asta vis-a-vis de cineva care mi-a scris pe forum "ca nu toti medicii sunt la fel",credeti-ma sunt la fel toti,mi-a omorat-o va spun sincer,i-a retezat si ultima speranta de viata,cat s-a chinuit mititica mea,si cand a plecat a scos 2 tipete,de la revedere....Il urasc din tot sufletul meu si sper ca Dumnezeu l-a vazut.Va multumesc din suflet celor care au fost alaturi de mine,cu o vorba buna si ma rog si pentru voi sa nu aveti parte de asa ceva,niciodata,pentru ca e adevarat ca atunci cand mor piticii astia,ne iau cu ei si sufletul.Mi-e dor de printesa mea KIKI BANITA DE MADAGASCAR....ODIHNESTE-TE IN PACE!
mihakiki