7,151

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

:heart:  Multumesc de aprecieri, este un dragalas intradevar...imi pare rau ca nu i-am facut poza inainte de baie sa vedeti cum cere el  :hihi:  sta in chiuveta si se uita la robinet pana dai drumu la apa, credeti-ma ca nu-l poti refuza...asa e el un cochet .
:nb:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

7,152

setris,buna,am tot cautat o clinica sa-i fac analizele la fecale ale lui kiki....nu am gasit nimic.azi s-a simtit nasol rau,si nu a mancat nimic pana la ora asta,cu toate ca ieri a mancat 1200 de bobite,ceea ce mi se pare f mult.m-am, speriat cu fecalele,la care uratii,aveau o tenta de alb spre crem,si am vb cu un baiat de creste perusi...si el mi-a zis ca poate are hepatita si ca poate sa moara....am plans de nu mai stiu de mine...apoi mi-am adus aminte de dr dinu de la caracal,el stie multe,am fost acolo la el,i-am explicat toata simptomatologia lui kiki,mi-a zis ca pare ca ar avea ceva la fecale,si mi-a dat un praf sa i-l pun in apa si m-a pus sa cumpar de la farmacie,un praf care se da la noi nascuti...sper ca maine sa fie mai bine,ca deja o sa o iau razna..

sad

mihakiki

7,153

necunoscuta wrote:

Buna seara ! Pai Anny, cum adica e foarte murdar la fund? Vrei sa zici ca din cauza fecalelor, are diaree, sau e doar murdarie?   Nu stiu cum vei reusi sa il convingi sa faca baita fiind atat de nou. Eu as zice ca mai degraba sa il speli tu ... Ia-l intr`un prosop, vorbeste`i calm.... si inmoaie o bucata de vata in apa calduta si curata`l acolo. Iar daca zici ca e relativ nou, nu ar trebui sa te mire faptul ca nu e asa de entuziasmat. E in mediu nou, alaturi de oameni noi. Acorda-i timpul de acomodare. Ar trebui sa iti faci griji in momentul in care e apatic, nu mananca, nu bea, nu canta, nu e activ, are diaree.

doar e murdar nu are diaree

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

7,154

Ieri a fost sedinta foto .Pe baiat l-am inv sa stea la mine pe mana dar nu fata nu vrea deloc.Imi spuneti si mie daca incepe sa se contureze ochiul fetitei inseamna ca are aprox 1 an??Pe fetitza am tinuto in prosop pt ca ma musca

7,155

gina fa-ti cont si te asteptam cu cocutii tai

koko cu k

7,156

Salut! Perusa mea a facut prima serie de oua in martie cand a avut 3 oua, dat toate au fost infertile, le aceam baie la 2-3 zile le dadeam fructe le puneam nutrienti, os de sepie, bato cu nutrienti , si tot au fost infertile. Acum a facut iar 4 oua dar akm e mai constiincioasa,  si nu le mai dau vitamine in apa sau baton cu nutrienti, iar cu baia akm nu jtiu ce sa zic , deoarece e frig in casa deoarece dam drumu la calorifer dimineata si eara cam 2 ore , si nu vreau sa raceasca.Exista posibilitatea sa iasa pui din oua , chiar daca la prima serie nu ai iesit niciun pui?Si pot sa le fac baie chiar daca este cam frig in casa?Iar batonul cu nutrienti este chiar atat de necesar?!

7,157

Buna seara.Am si eu o intrebare care ma framanta de cateva ore.Am 2 perusi.Mai bine spus am avut.Unul dintre ei -cel mai tanar- , a murit in dimineata aceasta.Inca nu am reusit sa gasim cauza.insa trecand peste toate acestea,intrebarea mea este:Se poate ca dupa o scurta periioada de timp sa moara si celalalt papagal, din cauza singuratatii? cu ce as putea impiedica acest lucru?

7,158

simina.19 wrote:

Buna seara.Am si eu o intrebare care ma framanta de cateva ore.Am 2 perusi.Mai bine spus am avut.Unul dintre ei -cel mai tanar- , a murit in dimineata aceasta.Inca nu am reusit sa gasim cauza.insa trecand peste toate acestea,intrebarea mea este:Se poate ca dupa o scurta periioada de timp sa moara si celalalt papagal, din cauza singuratatii? cu ce as putea impiedica acest lucru?

Se prea poata sa moara mai degraba de aceeasi boala, nu de singuratate, gaseste cauza mortii, dezinfecteaza toata colovia...si in doua saptamani daca nu se intampla nimic poti sa-i cumperi la loc pereche.

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

7,159

Azi a fost ziua mea de nastere,a fost o zi frumoasa,cu mult soare,dar nu si in inima mea....la 9 fara 10 mi-am murit kiki,printesa mea,am vazut-o cum moare...nu-mi revin...ma simt vinovata,Voi cei care aveti perusi,nu mai ascultati sfaturile nici unui medic,toti sunt niste tampiti,care nu fac decat sa experimenteze,pe fiintele dragi noua.Mie doctorii mi-au omorat fetita mea.printesa mea,sunt devastata...nu-mi revin.A plecat si m-a lasat singura,cu regrete si cu dorinta de a o revedea...acum doarme linistita,intr-o cutiuta cu toate lucrurile pe care le-a iubit.Doamne aveti grija de peruseii vostri....nu le dati medicamente,sa-i iubiti si sa ii ocrotiti :perusi:

mihakiki

7,160

La multi ani, Milka !

Imi pare sincer rau pentru pierdere. Sa stii ca nu toti medicii sunt la fel. E mai greu la noi, fiindca nu sunt prea multi invatati in domeniul pasarilor.

Buna Gabi, si bine ai venit. Din cunostintele mele, nu e de speriat ca nu au fost fertile primele oua. Eu spun ca nu ar trebui sa exagerezi cu baita, Nu e asta factorul principal ca din viitoarele oua sa iasa pui. Renunta la batoanele alea cu ``nutrienti``. Sunt chimicale pure acolo.
  Da, se poate sa iasa pui si acum. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa astepti pana in primavara. Lasa ouale care sunt acum, si vezi daca va fi sau nu, dar dupa, mai bine scoti cuibul.

De ce sa nu le mai dai vitamine in apa? Sunt foarte bune !! Fructe, ore de zbor, os sepie, dragoste,  curatenie, hrana si apa curata. Asta e tot ce au ei nevoie. Restul, lasa sa vina de la sine.

Simo

7,161

Milka, iti inteleg suferinta si acum plang alaturi de tine.
Eu l-am pierdut pe Csuri al meu in august si de atunci nu mi-am revenit.
Ingroapa-ti printesa intr-un loc unde sa o poti vizita de cate ori simti nevoia.
Ea va fi acolo si te va astepta mereu, asa cum a facut-o si pana a trait.
Eu la Csuri al meu am plantat mei pe mormant, sa nu ii fie foame niciodata...
O s-o revezi cand va veni momentul. Acum datoria ta e sa nu o uiti niciodata, asa ca va trai vesnic in inima ta. Nu e moarta, traieste in inima ta.

In poza perusul verde era Csuri. Cea albastra e Tyopoka.
Imi cer scuze pentru calitatea pozei, e facua cu telefonul.
E singura poza pe care o am cu el..

Adaugat: 07-11-2010 00:37

El era frumosul meu...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

7,162

Imi pare sincer rau pt pierderea perusului tau.Stiu ca l-ai iubit foarte mult.Imi pare rau sad

7,163

Te inteleg milka,si imi pare sincer rau,la multi ani,eu pe Lola am ingropat-o in spatele blocului langa unu copac,pe care il ud zilnic,vorba lui shadowdinasty ea va trai etern in inima ta, :pup:  :perus:

3 caini,2papagali,1 cal,1gaina de casa,5pisici,1porc!!!

7,164

Cand ii dau drumul perusului meu se duce direct pe cutia de lla internet ca se incalzeste si sta acolo ore in sir :ironic: ...chiar daca in casa este o caldura de te sufoci. :wis:  E bine sa-l las? sau sa-l iau? Mi-a spus mama ca il poate radia si moare. mad  zau? neutral

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

7,165

Daca e vorba de radiatii, se poate radia oriunde in camera... Undele acelea inainteaza, nu se limiteaza doar unde e cutia.
Acum depinde daca e o cutie cu cabluri sau fara...
Daca nu mananca cablurile (ca au ei obiceiul de a distruge...), atunci poti sa il lasi.

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

7,166

Buna dragii mei,La multi ani,daca aveti vreun sarbatorit in familie!Aseara am adormit cu greu,vazand casuta printesei mele,goala,am un gol in suflet,nu pot sa mai adorm cu lumina stinsa,sper sa trec usor peste durerea asta,mititica si sambata cand o rugam sa nu moara,a sarit la mine pe mana,cred ca sa imi aline suferinta,dar degeaba.Ma simt vinovata ca am chemat medicul,ca a tratat-o superficial,zic asta vis-a-vis de cineva care mi-a scris pe forum "ca nu toti medicii sunt la fel",credeti-ma sunt la fel toti,mi-a omorat-o va spun sincer,i-a retezat si ultima speranta de viata,cat s-a chinuit mititica mea,si cand a plecat a scos 2 tipete,de la revedere....Il urasc din tot sufletul meu si sper ca Dumnezeu l-a vazut.Va multumesc din suflet celor care au fost alaturi de mine,cu o vorba buna si ma rog si pentru voi sa nu aveti parte de asa ceva,niciodata,pentru ca e adevarat ca atunci cand mor piticii astia,ne iau cu ei si sufletul.Mi-e dor de printesa mea KIKI BANITA DE MADAGASCAR....ODIHNESTE-TE IN PACE!

mihakiki

7,167

Buna! Va promisesem poze cu copiii mei... asa ca le primiti! big_smile Ea a avut vre-o 5 zile diaree, dar acum si-a revenit...

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

7,168

Doamne sunt niste scumpi. Sa iti traiasca  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

7,169

salutare
am fost nevoit sa plec de acasa o saptamana si am lasat perusii liberi(7 la numar)bine inteles venea cineva la 2 zile si le schimba apa si mancarea...........acum nelamurirea mea este ca toti au unghiile negre(nu se vad doar venisoarele de sange,sunt negre complet)stie cineva motivul,este vreo boala?

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

7,170

Estera wrote:

Doamne sunt niste scumpi. Sa iti traiasca  :heart:

Multumesc! Doamne ajuta!

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

7,171 (edited by andreea7 13-11-2010 16:49)

de astazi s'a mai marit familia...nu cu 1, nici cu 2, ci cu 8 perusi  neutral m'am trezit cu tata la usa cu 2 cutii in brate.cand m'am uitat si am vazut ce era in cutie...sa cad pe spate.cica era cam goala voliera...acum am 10 perusi

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,172

wow acum ai o mare familie. :bravo: Si frumoasa desigur

7,173

Ce frumos e al zecelea perus yikes Asa verde :X

7,174

Toti sunt frumosi dar mie imi place cel mai mult cel alb :perusi: .Este fetitza??

7,175

pe primul si pe al 10-lea ii aveam.cea verde e pipa.
da vlad e fetita.nu e alba, ci un galbenfoarte deschis

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi