Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
salut!Am observat ca de cateva zile perusa mea roade stinghia pe care sta.A ajuns de la diamentrru de aproximativ 1.5 cm la grosimea unui creion.Oare din ce cauza?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
salut!Am observat ca de cateva zile perusa mea roade stinghia pe care sta.A ajuns de la diamentrru de aproximativ 1.5 cm la grosimea unui creion.Oare din ce cauza?
Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi. Fata i-a spart nasul băiatului. Se vede spărtura. Ce fac? Credeţi că e ok dacă mut tatăl cu puiul? Nu mai, gata! Nu mai pot îndura eu!
nu are nimic daca ia spart ciocul.se va regenera in cateva saptamani.Problema e ca nu ii poti separa.Masculul hrameste femela acum dar daca ii desparti cine o mai hraneste?
Doamne. Nu stiu ce sa fac! Masculul sta cuminte, aproape ca nu se misca si inchide ochii. Imi vine rau. Tremur toata. Ce fac?!
pune o poza cu ciocul lui sa vedem car e de rau!
marian ai os de sepie in colivie? e posibil ca fetitei sa nu-i convina sau sa fie stresata de ceva...
gabriela sper sa fie totul bine, pune o poza, i-a spart ciocul sau l-a lovit in cerom ?
da am os de sepie dar totusi roade lemnul!
nu cred sa fie ceva foarte grav ca am mai auzit de perusi care rod lemn, plastic si alte minunatii ce pot fi distruse :hihi:
Nu se vad prea bine. Baiatul tot asa sta. Iar fata sta in afara cuibului cu gura cascata si se uita la Coco. Sunt terminata...
nustiu ce sa zic.Nu am mai intalnit asa ceva.In legatura cu rana de la cerom putina vitamina A sau dai acolo cu putina faina!
Gaby,ai niste puiuti tare tare frumosi :heart: sati traiasca!
gabriela sper sa-si revina :succes: pe penele de pe frunte era asa de dinainte nu?
da am os de sepie dar totusi roade lemnul!
Salut marian punei o crenguta de salcie ii face bine contine antibiotic.
pattyto cum se simte riky?
Adaugat: 11-07-2010 12:39
iancumarian wrote:da am os de sepie dar totusi roade lemnul!
incearca sa ii pui un morcov
pattyto cum se simte riky?
si-a revenit complet, multumesc
Cu placere.Probabil a inghitit ceva care nu ia facut bine.Ma bucur ca nu a patit nimic si ca este bine.
Baiatul a intrat la loc in cusca, parca innebunise... si l-am lasat. Fata l-a pus pe spate si l-a batut. Acum el mananca si ii da ei in gura sa le dea la pui...
vai sper sa se linistiteasca..isterice mai sunt femeile :hihi: :bang: :succes: tin pumnii sa fie in regula perusul si sa fie fetita mai tolerenta..probabil e si ea stresata cu puiutii...
crescator_papagali wrote:iancumarian wrote:da am os de sepie dar totusi roade lemnul!
incearca sa ii pui un morcov
este posibil sa fie stresata sau are o usoara anemie ca si oamenii?
Imi puteti da undeva sa citesc ce le pot da puilor sa manance? Presimt ca o sa-i lase sa moara de foame. Eu pe baiat nu-l mai bag acolo, ca mi-l omoara. Sau, sa-mi spuneti voi. Multumesc mult pentru tot...
ea e bella :heart: cate luni credeti ca are? :perus: ... inca nu i-au aparut bulinele negre
Ce scumpică ee mă faci să-mi iau şi eu una
Gabriela nu ştiu ce să spun ....îmi pare rău pt băiat că e mereu bătut.
Va rog, va rog, va rog... ce pot da de mancare puisorilor?!
am citit pe net ca poti sa le dai cu seringa sau cu pipeta, mei macinat lasat in putina apa cateva ore, ou fiert tare si pisat cu furculita, morcov razuit si stors de suc sau biscuiti simpli zdrobiti; din cate am vazut se hranesc din doua in doua ore...si se mai gaseste si in farmacii sau petshopuri mancare speciala pentru puiuti...mult noroc
crisu multumesc, e draguta si am vazut ca sta si pe deget mititica, pot sa ma plimb cu ea prin casa... dar daca se ia dupa salbaticul de riky o sa fuga de mine :hihi: :heart:
Va rog, va rog, va rog... ce pot da de mancare puisorilor?!
Hrana moale cumparata din pet-shop . Ovomix gold
E ca un fel de pate :sol: are vecinul meu si stiu, costa 6 lei. Uite un filmulet
hraniti cu ovomix
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XdSRniDpJSc[/youtube] Sunt foarte scumpi
ea e bella :heart: cate luni credeti ca are? :perus: ... inca nu i-au aparut bulinele negre
Ce frumoasa e bellutsa. :heart: Dupa marime e pui, dar pozele nu sunt clare, oricum in jur de 3-4 lui cred. :hihi: Iar bulinele negre nu apar la toti perusi, doar unii perusi le au.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus