Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Daca nu are cuib le va face pe jos
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Daca nu are cuib le va face pe jos
Simona, chiar ca esti meseriasa rauuu! Pozelesunt suuuupeeer!!
perusi mei au un ou iupiiiiiiii
Pozite noi cu micutii mei
Alex felicitari pentru out succes in continuare :k:
Adaugat: 30-06-2010 17:23
Inca 3
Adaugat: 30-06-2010 17:24
:blb:
Adaugat: 30-06-2010 17:25
Adaugat: 30-06-2010 17:26
Adaugat: 30-06-2010 17:26
Ultimele sper ca nu v-ati saturat de atatea poze :rusine:
ms mult Estera :k:
Foarte draguti Estera! :heart: Abia astept sa mai creasca Theo ca sa-i iau partenera... si la anul sa am si eu ghemotoci...
Multumesc
:heart: Daca aveai o fetita in culorile lui Diego asi fi venit pana la tine sa o petesc pt. Kimmy :hihi: inca ii caut o fetita...sa fie cea mai frumoasa dintre frumoase... :hihi: ....foarte frumosi si variati colorati .
Estera, cred ca ti-am mai zis ca ai niste pui superbi! :heart:
Va multumesc pentru aprecieri :hug:
Setris ti-as fi dat o fetita dar interesant ca din 7 pui numai 2 au fost fetite si una a murit si am mai ramas cu Bella dar sunt amandoua verzi nu ca Diego :hihi:
Simona, chiar ca esti meseriasa rauuu! Pozelesunt suuuupeeer!!
Saru`mana !! Azi au descoperit si ai mei fereastra... mi-era mila de ei... incercau sa zboare afara si se loveau de geam.
Estera, foarte frumosi puisorii. Si eu vreau sa le pun cuib in primavara alor mei.... Deja Iubi vrea sa o calce, dar ea inca nu sta... e inca pui, am luat-o de la Mihai. Le voi pune cuib si voi lasa totul sa mearga de la sine... Sper sa fie totul bine.
Nu stiu ce sa ma fac cu ei... atunci cand ii las afara... ii las pe toti trei, Iubi Yoda si Paco ( rosella ) ... astia doi, aplica ``unde-s doi puterea creste`` si mi-l fugaresc pe Paco. Intra in colivia lui... ii mananca mancarea... si asta mai mare blegomanul, se piteste in colivia perusilor... fiindca nazdravanii isi fac de cap. Si uite-asa se chinuie Simo mai bine de o zi sa ii bage pe fiecare la locul lui...
raluky4 wrote:Simona, chiar ca esti meseriasa rauuu! Pozelesunt suuuupeeer!!
Saru`mana !! Azi au descoperit si ai mei fereastra... mi-era mila de ei... incercau sa zboare afara si se loveau de geam.
Si Theo s-a izbit de vre-o 3 ori in prima zi in geam... de atunci si-a invatat lectia... acum se duce hotomanul si aterizeaza pe pervaz si se uita dupa pasarele... ii mai deschid geamul... ca am plasa de tantari... si sta pe margine si canta... poate-l aud pasarelele... e foarte comic...
Scuzati faptul ca eram murdarici... morcovul asta... ce sa-i faci!
PS: Tati azi mi-a dat un crlig de rufe... sa fi vazut ce am facut... :hihi:
Estera, as dori un perus de la tine cum pot sa te contactez?
Estera ai niste puiuti superbi ... :pup:
Buna. Peruseii mei (3 la numar), impreuna cu outele (4) au ajuns acasa. Mama deja s-a reindragostit :ironic: de ei, sunt foarte scumpei si dulcici. Tati si puiul sunt blanzi si cuminti, tatal este idolul puiului, se tine micutul dupa el ca un scai. Aveam in farfurie niste paine si au descoperit-o. Are ceva daca mananca? Le place mult...
Va tin la curent si promit poze diseara. Deocamdata se incarca acumulatorii.
Pupicei tuturor perusilor.
Estera ai niste minunatii. :pup: Si pe mine m-ar tenta o fetitza pentru baietelul pe care il am la tara.....
soso,dragutz foc mititelul. :pup:
gabriela pot sa le dai cateva firimituri de paine dar nu foarte mult pentru ca se umfla si nu le face bine.Si ai mei primesc painica prajita,asa de gust.
Hey,buna ziua
Cautam pe google poze adorabile cu perusi,insa am dat peste acest site...am citit 2-3 pagini si m-a captivat complet :x .
Duminica,vreau sa-mi iau un perus ... iar la diferenta de 1-2 saptamani ii voi lua si perechea. Prima data ce e mai bine sa-mi iau...mascul sau femela ? Ii pot pune pe amandoi in aceeasi colivie fara probleme ?
Peruseii mei de-abia au ajuns acasa si au si scos un ou... Tatal vorbeste si e dragut iar puiutul sta deasupra lui si vorbeste cu el. Pun poze in 30 de minute.
ixcs iati prima data un mascul,ptr ca pana iti iei si femela el se invata cu colivia si ii va face o primire frumoasa.daca se poate apropiati ca varsta.da poti sai bagi pe amandoi intro colivie.
sint din piatra neamt ,de unde as putea sa cumpar perusi inelati
da cel mai bine ar fi sa-ti cumperi masculul intai
asteptam pozele gabriela
pun niste poze cu dasca
f. frumoasa :k:
mersi :perus: :heart: stiti acum mi-am invatato sa topaie pe jos, e asa scumpica se duce sub pat si se joaca cu masina fratelui meu de 5 ani :hihi: :heart: :perus: :hihi: :bravo: bravo ei! momentan nu am poze in calculator dar o sa pun :bravo:
Multumesc de raspuns . Deabia astept sa-i iau :X:X:X
O sa pun si poze cu ei cand vor fi :X
Estera, as dori un perus de la tine cum pot sa te contactez?
Ti-as da doar ca nu stiu de unde esti si sa nu fie ditanta prea mare
Suana eu nu am numai o fetita ca ceilalti sunt toti baietei
Va multumesc la toti pentru aprecieri
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus