Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
soso_best wrote:Eu zic, ca e mascul!
![]()
De ce crezi asta?
Pentru ca are acel joc din cap precum masculii... se vede in primele secunde din video...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
soso_best wrote:Eu zic, ca e mascul!
![]()
De ce crezi asta?
Pentru ca are acel joc din cap precum masculii... se vede in primele secunde din video...
da...jocul din cap e specific masculilor
Femelele si masculi au acelasi comportament.
eu nu cred sincer avand in vedere troncaneala masculilor si mai ales comportamentul lor cand doresc sa impresioneze o lady care a intrat in inimioara lor
acolo e si mai evident
Acolo e alta treaba. Eu vorbeam la general.
eu vorbeam din filmuletele pe care le-am vazut pe net si din ce am auzit la niste prieteni care au perechi de perusi...dar in curand cand o sa-mi iau femela o sa vad si eu cum sta treaba abia astept :heart: :hihi:
tu probabil stii din experienta ca l-ai avut si pe snowy :angel: si pe candy
Cand un perus e singur mai ales atunci cand e mic nu are gesturi de femela sau de mascul. Cand sunt pereche e partea a doua, atunci masculul canta si se scalambaie in toate felurile sa o impresioneze. Femela e mai tacuta si mai autoritara, daca nu-i convine ceva il bate, acum depinde de personalitatea fiecarei scroafe d'astea.
Iar o femela singura dupa ce a avut un mascul e foarte tacuta.
a mea abia a mai scos cateva sunete pana acum.
e mascul si nu are mai mult de 3 luni
Perusul lui soso sau ai lui alex?
se poate stii dupa chestia acea de deasupra ciocului???
asa mi sa mai spus
Perusii tineri au ochii negri complet si dungile de pe cap aproape de nas. Masculii tineri au ceromul roz complet sau mov, femelel tinere au ceromul alb sau bleu cu alb.
scz-ma iloveanimals ca te contrazic iarasi dar parca perusul meu cel nou are putin alb pe partea superioara a ceromului si putin mov sau bleu pe partea de jos sau poate o fi mov numi pot da seama ce culoare e ma voi uita mai atent.
mie mi se pare ca in partea se sus de vede roz nu alb, asa mai iesea si ceromul masculului meu in poze.
stai te rog frumos, sa ma mai uit o data la el si iti spun exact.ok?
alex, dupa culoarea ceromului al tau e sigur sigur mascul..mai bine te obisnuiesti cu ideea ca speri degeaba...am si eu mascul si era exact ca al tau...acum i s-a albastrit de tot si movul ala
Cred ca e mai mult traumatizat. Sa afli dintr-o data ca gaina ta nu a facut oua pt ca era cocos e ceva ciudat.
Alex de unde esti?
ok o sa se vada in timp daca va fi albastru sa altceva
oricum ms pentru ca mati ajutat :hug:
xalexx, de unde esti? E a 3 a oara cand intreb. :rusine:
ai sa vezi sigur
poti sa mai cauti poze pe net cu femele, sa te uiti la cerom si poate asa ai sa te convingi si tu :hihi:
din bucuresti
Daca erai mai aproape luam eu baietelul.
da alex este mascul.iata pui de pe 4-IV-2010:
Eu il am pe Theo de 2 luni, iar cand l-am luat nu avea mai mult de 2 luni... de cand il am a naparlit, i-au aparut bulinele, si i s-a colorat ceromul albastru... eu zic, ca am un baietel...
Prima poza este facuta saptamana trecuta, iar a doua e facuta astazi!
PS: Scuzati faptul ca e murdar de morcov...
Toti se murdaresc de morcov la gura
Toti se murdaresc de morcov la gura
Dar al meu ce e???:D Baiat, nu??? :angel:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus