6,001

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

deyseby wrote:

Simona,  arata   bina colivia perusilor. Ce au in hranitoarea din partea stanga? mar? Ultima poza cu cioculetele in pene este cea mai reusita.  :k:
Estera sa dea Dumnezeu sa fie bine cu perusul tau.

Multumesc !! Da, in hranitoarea din stanga au mar.... pe care refuza cu vehementa sa il manance. Dar eu inca insist !! big_smile
  Cand respira femela, i se misca considerabil codita... si m-am uitat la ea si parca cloaca se strange... revine... Sper sa nu aiba nimic. Ma gandesc sa nu cumva sa se fi imperecheat...  hmm

Simo

6,002

necunoscuta wrote:
deyseby wrote:

Simona,  arata   bina colivia perusilor. Ce au in hranitoarea din partea stanga? mar? Ultima poza cu cioculetele in pene este cea mai reusita.  :k:
Estera sa dea Dumnezeu sa fie bine cu perusul tau.

Multumesc !! Da, in hranitoarea din stanga au mar.... pe care refuza cu vehementa sa il manance. Dar eu inca insist !! big_smile
  Cand respira femela, i se misca considerabil codita... si m-am uitat la ea si parca cloaca se strange... revine... Sper sa nu aiba nimic. Ma gandesc sa nu cumva sa se fi imperecheat...  hmm

dar cam cat mananca perusii vostrii?nu ai pus prea mult mar acolo?mai ales ca dupa 24 de ore nu mai e bun..la al meu daca ii pun o bucatica de mar ciugule din ea toata ziua si nu o termina..de abia se vede ca a ciugulit  :wow:  oare mananca al meu prea putin? :sol:

:floare: Georgiana :floare:

6,003

Am revenit dupa o mica vacanta... si daca tot am revenit va aratam cum e ceromul lui Theo... in curand o sa pun si un filmulet... big_smile

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,004

foarte frumos big_smile  big_smile sati traiasca tongue  tongue  :bravo:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,005

buna sunt nou pe acest forum ma gandeam sa va arat minunatiile mele:  big_smile   big_smile   big_smile 
tongue

6,006

soso_best wrote:

Am revenit dupa o mica vacanta... si daca tot am revenit va aratam cum e ceromul lui Theo... in curand o sa pun si un filmulet... big_smile

E atat de ciudat ceromul perusuli tau.  hmm  Oricum 90% e femela.  smile

Adaugat: 23-06-2010 14:13

xalexx wrote:

buna sunt nou pe acest forum ma gandeam sa va arat minunatiile mele:  big_smile   big_smile   big_smile 
tongue

Bine ai venit pe forum.  :hug: Sunt foarte frumosi peruseii tai, ceva detalii despre ei ne spui si noua?  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,007

si astea
pai ce sa spun fata este cea verde iar baiatul cel albastru

6,008

f. frumos :k:  :k:  :k:  :k:  :k:

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

6,009

dar ma poate ajuta cneva cu varsta fetei va rog

6,010

Daca ai avea poze mai clare si ne-ai spune de cand o ai te-am putea ajuta. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,011

ms pentru urare si priviti maide aproape pentru a va putea lamuri cu varsta fetei si sami spuneti si mie cam care ar fi

Adaugat: 23-06-2010 14:36

am luato de curand de 2 zile
si iti ms alex27
dar este ff blanda ma lasa sao iau pe deget si sa o mangai

6,012

xalexx wrote:

dar este ff blanda ma lasa sao iau pe deget si sa o mangai
tongue

E baiat.  :hihi:  Are in jur de 3 luni.

6,013

iloveanimals wrote:
soso_best wrote:

E atat de ciudat ceromul perusuli tau.  hmm  Oricum 90% e femela.  smile

Eu zic, ca e mascul! big_smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e1m4nMLLelE[/youtube]

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

6,014

soso_best wrote:

Eu zic, ca e mascul! big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=e1m4nMLLelE

De ce crezi asta? smile

Adaugat: 23-06-2010 15:10

Apropo, mai adauga-i cateva jucarioare si o oglinda, e prea goala colivia. smile

6,015

scz dar la pet-shop mi sa zs ca este fata si ca are 4 luni

6,016

E baiat si are in jur de 3 luni.  wink  Stiu ce vorbesc, asa mi-au zis si mie de baiatul meu ca e fata.

6,017

iloveanimals esti sigura ca este baiat??? sunt ff afundat in ceata  sad  sad  sad  hmm  :wow:  :wow:
pentru ca eu am luato cu gandul ca  e fata pentru perusul meu

6,018

Daca poti mai pune cateva poze mai clare si la lumina zile, dar deja ma indoiesc sa fie fata. smile

6,019

uite mai clar dar sper sa fie fata

6,020

e baietel, asa avea si al meu cand era mai micut

6,021

dar mie vanzatorul de la pet mia zis ca e fetita si vreau sa fie ca am un baiat  :pls:

6,022

vanzatorii zic orice ca sa-si vanda marfa.... imi pare rau   neutral

6,023

dar oricum ar fi sau ce ar fi tot o so/sa-l iubesc indiferent de sexul lui/ei  wink  wink wink

6,024

sa stii ca perusii masculi se inteleg bine intre ei, poate o sa-i vezi si giugiulindu-se uneori...doar ca nu se pot imperechea si nu pot avea puiuti... oricum decat un perus singur mai bine doi..fie ei si masculi  big_smile

6,025

De unde esti?