5,926

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

va rog sa imi spuna si mie cnva cat de mare ar trebui sa fie colvia pentru 2 perusi pereche   :sol:  :sol:  :sol:

love  :aga:  :aga:  :aga:  :aga:

5,927

crysty wrote:

va rog sa imi spuna si mie cnva cat de mare ar trebui sa fie colvia pentru 2 perusi pereche   :sol:  :sol:  :sol:

atat de mare incat sa se simta ei in largul lor... sa aiba spatiu unde sa-si exercite zborul...

Adaugat: 18-06-2010 21:56

perusii mei ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F0Pg5pWna_g[/youtube]

5,928

f frumosi cati ai???pui au fct?? hmm  tongue

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

5,929

acesta este paco papagalul meu

5,930

f frumos :perus: sati traiasca!!!!!!!!!!!!!!

alte poze nu mai ai crysty?

animalutele mele: 5 perusi:Gogu,Cocutza,Coco,Gogutza,Pacolina si 6 oute....  big_smile tongue

5,931

nu va treui sa mai fc

5,932

gata,astea sunt

Adaugat: 18-06-2010 22:15

si astea

5,933

foarte frumosi irina.maria ... masculul e mov ?

5,934

da.multumesc

5,935

da f frumosi si dragti

sa ai grija de ei . noroc :k:

5,936

multumesc,am grija...dar culmea mereu visez ca zboara pe geam:-|

5,937

fii precauta si o sa ramana doar la stadiul de vis si atat  big_smile  sunt niste scumpi, sper sa-ti faca puiuti in curand  :bravo:

5,938

va rog sa trimita cneva poze cu coliviile lor va rog
smile  smile  smile
:hug:

5,939

alex27 si irina.maria ati umplut forumul de 3 pagini de mesaje tip chat!!! Am stat jumatate de ora sa sterg zeci de mesaje, sa combin altele si sa rearanjez topicul! Data viitoare dau ban direct, fara avertisment.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

5,940

crysty este un topic in care unii membri au postat poze cu volierele sau coliviile lor, de fapt a papagalilor :hihi:

5,941

alex27,pune pls daca mai ai toate intrebarile intr un post pt ca imi merge calc mai prost sn imi apar tarziu

5,942

pentru toti incepatorii in cresterea perusilor va dau un sfat prietenesc.nu cumparati colivii rotunde.ptr ca pasarea are nevoie de un refugiu al ei.intr-o colivie patrata sau dreptunghiulara isi are refugiul intr-un colt al coliviei pe cand intr-o colivie rotunda este dezorientata si se simte fara aparare

5,943

mihay sunt foarte frumosii  :heart: zi'mi si mie ce vopsea ai folosit pentru voliera

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,944 (edited by lupu 19-06-2010 13:17)

foarte frumosi perusi irina.maria wink  sati traiasca si sa faca cati mai multi puiutzi :k:  :k:  tongue  wink  smile

cristi colivia trebuie sa fie cat mai mare pentru a se simti ei confortabil

5,945 (edited by lupu 19-06-2010 13:17)

a ms pentru ajuto , alex27

Adaugat: 19-06-2010 11:22

sall sunt si eu nou venit cne vrea sami dea si mie niste sfaturi depe perusi ?
plisss    :sol:  :sol:  :sol:  :sol:  :sol:

5,946

crysty wrote:

sall sunt si eu nou venit cne vrea sami dea si mie niste sfaturi depe perusi ?

plisss    :sol:  :sol:  :sol:  :sol:  :sol:

Sunt 288 de pagini in forumul asta, ai  unde gasi sfaturi utile pt ingrijirea perusilor. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,947

buna, cred ca sant cea mai noua dar am si eu doi perusi, femela cea galbena am cumparat-o dar am uitat sa intreb ce varsta are,dar problema este ca nici masculul cel albastru nu stiu ce varsta are pt ca l-am gasit cert este ca nu prea avea codita dar acum i-a mai crescut dar tot nu zboara, se ridica cam 30cm de pamant dar vine in picaj ma puteti ajuta va rog?

5,948

buna am si eu un perus mascul are de cnd lama luat aproximativ 1 an si 3 luni , as vrea sa stiu si eu daca la aceasta varsta se mai poate dresa [ stat pe deget, vorbit etc.] 

I love you  :aga:

Adaugat: 19-06-2010 18:18

puteti sami dati si mie sfaturi la adrsa asta id (cristi64rosca)

5,949

andnela wrote:

buna, cred ca sant cea mai noua dar am si eu doi perusi, femela cea galbena am cumparat-o dar am uitat sa intreb ce varsta are,dar problema este ca nici masculul cel albastru nu stiu ce varsta are pt ca l-am gasit cert este ca nu prea avea codita dar acum i-a mai crescut dar tot nu zboara, se ridica cam 30cm de pamant dar vine in picaj ma puteti ajuta va rog?

si lui polly nu ii crestea codita si cum i-am pus vitamine in apa a crescut.si masculul meu nu poate zbura,dar intr-un fel ma bucur ca e mai sociabil,dar cand ma gandesc ca nu poate zbura imi vine sa plang...dar pe el nu-l prea deranjeaza oricum nu ii prea place sa stea afara din colivie.

5,950

crysty wrote:

buna am si eu un perus mascul are de cnd lama luat aproximativ 1 an si 3 luni , as vrea sa stiu si eu daca la aceasta varsta se mai poate dresa [ stat pe deget, vorbit etc.] 

I love you  :aga:

Poate ca-i tarziu, dar ma gandesc ca daca ii oferi multa dragoste, atentie s.a. cu siguranta o sa stea pe degetul tau si probabil o sa invete si cateva cuvinte.