Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
cam ce varsta au perusii :perus:
cum au reactionat prima data cand leai pus cuibul

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
cam ce varsta au perusii :perus:
cum au reactionat prima data cand leai pus cuibul
1 an si cateva luni,poate chiar ca 1 an jumate[i-am luat vara trecuta si nu erau chiar pui]si i am luat pe amandoi in acceiasi perioada,altii nu am mai luat,deci se cunosc
pey prima data erau f speriati[in prima zi au dormit pe grilajul de pe partea opusa cu cuibul]dar din a doua zi au inceput sa-l cerceteze,sa roada din el,dar abia azi au intrat. inainte,ea mai baga capul dar atat,de mentionat faptul ca ea a intrat azi si pe el nu l-a mai lasat,ea e cam autoritara cred:))
si ai mei din prima zi leau cercetat leau ros si au bagat capul
alex27,pune pls daca mai ai toate intrebarile intr un post pt ca imi merge calc mai prost sn imi apar tarziu.mc
femela il mai bate pe mascul? :wis:
bn am sa incerc
ai mei din a doua zi,pana cand l -am scos,nici nu mai vroiam sa-l mai pun,dar ma obisnuisem cu el si am zis sa mai incerc....si uite ca ea a intrat azi,deci ce crezi?am sanse?ai tai au facut pui?
la mne femela il mai bate pe mascul din cand in cand
si la mn el face galagie ,eu am 1 mascul si 4 femele si deci le curteaza pe toate dar isi ia bataie pt ca el vrea sa se imperechieze iar ele nu
uneori in mai batea,dar se si scarpina unul pe altul,ambii isi dau mancare unul altuia,se scarpina,chiar azi parca au fost mai afectivi intre ei,el chierlaie mereu,cred ca o curteaza,nuj....
inca nu au cercetat cuibul au bagat capul si acum il ignora de pui inca nu au fct dar poate intrun tarziu vor face cred ca ai tai au sanse :k: :k:
sper pt ca imi doresc f tare si deja nuj ce sa le mai fac sa le asigur toate conditiile...
ea sta in cuib[doarme acolo]? :perus: :perus: :perus:
femela se hraneste mult din osul de sepie????????
pey azi dupa amiaza a intrat prima data,si a tras un pui de somn mai devreme,dar pe bat,nu in cuib...dc?ar trebui sa doarma in cuib?
perusi iai luat de la acelas pet-shop??
pai daca dorme in cuib asta ar fi fost in semn ,,ea isi aranjeaza asternutul din cuib
cine stie cat de mare trebuie sa fie colivia pentru 2 perusi?
VA ROG ,, :sol:
tu cat de mare o ai
da,i-am luat de la auchan,dar cu o dif de cateva zile,nu mai stiu sigur,dar ea e alba cu ochii rosii si el e albastru-mov,...cand a intrat azi in cuib s-a jucat putin cu talasul,a mai scos din ea afara...dar ei nu cred ca s-au imperecheat inca,poate doar cand n-am fost eu acasa,nuj ce sa zic....
sa ai grija ca sar putea sa fie fraati[sar putea]
:bang:
a mea are cam 40h,35 latime,e d'aia rotunda,poate o sa pun o poza in seara asta
ea a dat afara din talas???????????????
ok astept poze poate pui si cu micutzi tai
da,a dat afara niste talas,dar nu stiu daca in joaca
cuibul e cumparat din pet-shop sau facut de tn
e facut de mine
talasul nu lea dat din joaca incepe sa-si amenajeze cuibul dupa propriul [plac :buzz: :buzz: :bravo:
cred ca o sa pun cam in 30 min niste poze cu cuibul si cusca si cu ei
poti sa pui niste poze cu cuibul tau :k: :angel:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus