Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ce perusi frumosi ai setris. :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ce perusi frumosi ai setris. :heart:
Silviu imi pare rau pt masculul pierdut
Setris ai niste perusi foarte frumosi ... :pup:
george stii cumva cum pot sa-i fac acte la perusul meu aici in Italia?peste 2 luni merg acasa si nu as vrea sa-l pierd pe la vama!ma gandeam sa merge la un petshop sa intreb poate stiu ei ceva...
Georgiana poti sa mergi la un veterinar sa iti spuna el si el iti poate face carnetul de sanatate...
Georgiana poti sa mergi la un veterinar sa iti spuna el si el iti poate face carnetul de sanatate...
da am vorbit deja cu unul si mi-a zis ca imi poate face carnetul de sanatate..dar doar de asta am nevoie?nu imi tb pasaport?
mihay ai un mesaj privat
mihay si estera aveti niste minunatii de puiuti.sa va traiasca :heart:
pot sa spun ca imi e foarte drag de perusi.nu credeam ca sunt asa de frumosi.ma uit din 5 in 5 minute la ei.treaba e ca nu prea stiu cine stie ce despre ei.asa ca sa nu va speriati ca o sa pun zeci de intrebari cand o sa am probleme
nu ne speriem noi suntem aici sa raspundem la intrebari si sa ne ajutam reciproc asa ca pune cate intrebari vrei
:pup:
Iubirile mele mici.. :heart:
1- Cipy si Popica :floare:
2- Bombita mea atomica Piciu :heart:
3- Popica
Adaugat: 14-06-2010 17:35
1- Popica ("Pot sa te musc de nas? :angel: ") si Cipy :heart:
2- O poza veche de grup..ce zi :heart: (de la stanga la dreapta: Popica, Belle, Cichi, Elfie, Cipy, Azur si Bella)
3- Cipy, Popica si Bella :heart:
Adaugat: 14-06-2010 17:42
Am gresit a 2-a poza :rusine:
Adaugat: 14-06-2010 17:44
1- Cipy :heart:
2- Bella si Popica :floare:
3- Piciu :heart: :heart:
SUnt superbi! :X
vai cat pot sa iti ador perusii :heart: sunt foarte multi,ce minunatii :pup: succes in continuare cu ei,sa se faca frumosi pe zi ce trece(nu stiu daca pot fi mai frumosiii de atat),si multa multa multa sanatate
cred ca sunt ai ei ca doar ii are pe toti in aceeasi camera si mor dupa ei,ma uit la pozele lor si inca nu imi vine sa cred cat de frumosi sunt
Buna seara!...vin si eu cu doua filmulete cu baieteii mei...bineinteles mai mult cu Kimmy, Vivi si Petrache sunt prea besmetici deocamdata si nu prea au nimic de spus :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jRDfLlmsHDw&feature=channel[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H4rdKRduPa0&feature=channel[/youtube]
Buna seara!...vin si eu cu doua filmulete cu baieteii mei...bineinteles mai mult cu Kimmy, Vivi si Petrache sunt prea besmetici deocamdata si nu prea au nimic de spus :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jRDfLlmsHDw&feature=channel[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H4rdKRduPa0&feature=channel[/youtube]
doamne ce frumosi sunt :heart: cat au ?deja au inceput sa vorbeasca?ca din cate stiu eu sunt micuti..cipy al meu are in jur de 4 luni,dar inca nu vb,incearca sa imite dar nu reuseste sa zica!felicitari pt puiuti
Bicica, Kimmy e veteran, luna viitoare face un an, Vivi si Petrache au doua luni, ei inca nu vorbesc...si sa sti ca al meu avea tot cam patru luni cand a spus primul cuvant, asa ca pregateste-te de o surpriza cat de curand. :hihi:
Bicica, Kimmy e veteran, luna viitoare face un an, Vivi si Petrache au doua luni, ei inca nu vorbesc...si sa sti ca al meu avea tot cam patru luni cand a spus primul cuvant, asa ca pregateste-te de o surpriza cat de curand. :hihi:
ca sa zica o propozitie intreaga a prins-o el asa singur sau i-au repetat-o tu de multe ori ca sa o invete?e doar asa de curiozitate,ca nu prea stiu cum sa ma comport cu cipy!nu vreau sa-l stresez..dar mi-ar place sa vorbeasca
Nu toti sunt ai mei..atunci Monyxme i-a adus la mine pt ca trebuia sa plece undeva cu familia ei si nu avea cu cine sa-i lase. Ai mei din aceea poza sunt doar Cipy, Popica, Bella si Azur. Pe Azur nu o mai am, deoarece aveam 3 femele si un mascul si era bataie, si cum ea era cea mai violenta, a trebuit s-o dau. Si in poza nu apare Piciu...pe el l-am luat pe 28 februarie si evenimentul de a avea 7 perusi in casa a fost vara trecuta :heart: !
Din perusii Monicai, Cichy a decedat :cry:, Elfie si Belle sunt la altcineva. In momentul de fata Monyxme nu mai are niciun perus.
vai imi pare atat de rau,foarte dragutii micuti setris,SUCCES cu micutii vostri
setris wrote:Bicica, Kimmy e veteran, luna viitoare face un an, Vivi si Petrache au doua luni, ei inca nu vorbesc...si sa sti ca al meu avea tot cam patru luni cand a spus primul cuvant, asa ca pregateste-te de o surpriza cat de curand. :hihi:
ca sa zica o propozitie intreaga a prins-o el asa singur sau i-au repetat-o tu de multe ori ca sa o invete?e doar asa de curiozitate,ca nu prea stiu cum sa ma comport cu cipy!nu vreau sa-l stresez..dar mi-ar place sa vorbeasca
Sincera sa fiu nu i-am repetat cuvintele decat in momentul in care el a inceput sa le pronunte, pana atunci i-am vorbit (des ), ii citeam subtitrarile la tv, stirile on-line, etc...restul a fost libera lui alegere ...m-am ferit cat de cat sa vorbesc urat fata de el...dar tot a prins el un "prostule " pe undeva . :hihi:
Adaugat: 14-06-2010 21:57
:nb: deci noapte buna din cel mai bun loc de dormit :hihi:
setris ce dragut e puiutul tau,si nare nimik,nu stie el ce inseamna dar nu e bine sa pronunte,oricum succes la vorbit
chiar nu stie nimeni ce acte imi tb ca sa trec vama cu cipy?am cautat si pe google dar nu am gasit nimic..daca stie cineva va rog spuneti-mi si mie!multumiri anticipate :pls:
Trebuie sa mergi la un medic veterinar, care ii va face o carte de sanatate si un pasaport. Din cate stiu eu, nu ai nevoie de mai multe. Totodata medicul iti va spune dimensiunea coliviei de transport care este acceptata la frontiera. Pasarea trebuie sa aiba loc sa stea in picioare, sa se intoarca, hranitoare si adapatoare. Mult succes!
succes :ironic:
ms mult :sanatate: sper sa fie totul bine!cand m-am intors in februarie din concediu am cumparat un hamster din Ro si l-am trecut ascuns la vama dar lui cipy ii tb acte ca nu am cum sa-l trec,nu vreau sa risc sa-l pierd!o zi buna sa aveti :pup:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus