E rea fetitza...Inainte nu era asa asta ma enerveaza...adica inainte cand erau puii mai mici nu ii facea nimic la mascul daca se apropia dincontra il accepta...nu ma ciupea..AStazi m-a ciupit atat de tare incat era sa imi dea sangele...Ce e drept am intaratat-o pentru ca il batuse pe mascul.Acum are spatiu mai mult sa fuga de ea...II da de mancare sa le dea puilor pentru ca pe el nu il lasa.A stat aproape un an singur si de anu trecut decand am luat-o a devenit stapana pe cusca din ce in ce mai mult.Daca continua sa il ciupa cumpar ce am nevoie si o bag in cusca aia inapoi ca e enervanta.Ii iubesc pe amandoi insa cand o vad atat de rea imi vine sa o iau la bataie...mi-e mila de mascul care e asa prostutz.
ON:ce ma enerveza primii 2 puiutzi..Ies in fatza la cuib...nici afara de tot nici inauntru le ia tot aerul la aia...Si cer mai mult ca totzi de mancare...Deja s-au facut mai grashi ca mama lor
)
o sa imi fie dor de ei cand o sa ii dau dar nu sunt crescator si nici nu o sa devin prea curand
deshi iubesc animalele
Apropo nu stiu ce fructe sa le mai dau...am amestec de mar cu morcov si piersica sau caise de la RAFF firma special penttru mancare la pasari.
SI un amestec de ou si miere tot de la ei dar ar fi mai bine sa le dau naturale...Daca le dau 2 zile la rand marul(care le place ) fac mofturi...arunca pe jos.
Iar daca le dau patrunjel sau morcov nu il mananca...Inainte manca bine salata dar nu i-am mai dat decand au facut diaree
E foarte greu sa iti dai seama care e baiat si care e fetita...Unii sunt zapacitzi...si altzii calmi ...dar toti au ceromul mov-rozaliu.
Fetitza cand am luat-o avea mov ...si acum are maro...dar cunosc cazuri daca nu ma insel chiar si aici ...din mov s-a facut albastru
Daca e cineva pe forum din Italia Zona viterbo si vrea perushi sa scrie aici 
In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

( numai cand ma uit la poza voastra mi se rupe inima. Nu va voi uita niciodata golanii mei:( ve-ti ramane in inimile noastre