Hmmm...nu stiu ce sa zic...ai incercat sa ii pui caditza sa faca baie....:| Mi se pare ciudata aceea usoara deformare a aripioarei insa nu imi pot da seama daca asa era deschisa sau chiar e asa..nu sunt doctor si sper sa ma insel....dar daca ai veterinar prin zona...de ce sa nu-l duci ....
Puiutzii cresc si nu voi stii ce sa fac cu ei daca NU GASESC CUMPARATORI...:( poate tin 1...insa mai multzi nushtiu cum voi reusi sa tzin.
AM O PROBLEMA DESTUL DE MARE: Femela a devenit foarte agresiva pe langa faptul ca a inceput sa ma ciupa pe mine ciupe si masculul...defapt il bate....fara sa ii faca nimic...azi a sarit pe el cand erau afara...nu stiu ce sa zic....
Ar trebui sa ma ingrijorez sau este stresul ca masculul este in calduri iar si nu are unde sa depuna ouale datorita faptului ca puii sunt in cuib...asa ca trebuie sa il respinga?
Eu nu vreau sa imi faca alte oua....Sa speram ca va fi bine...un sfat plz?
PS cand scot puii uit mereu sa le fac poze sa vedetzi ce frumoshi am si eu :X:X setris se pare ca ne reintalnim si aici ... 
In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

( numai cand ma uit la poza voastra mi se rupe inima. Nu va voi uita niciodata golanii mei:( ve-ti ramane in inimile noastre