Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Some help...Astazi inainte sa le fac curatenie mi-a cazut cel mare...am constatat ca cuibul nu este prea bine construit...a cazut in picioare sper sa nu pateasca nimic.L-am urmarit cand ii faceam curatenie...este cam sperios ce e drept si eu am tras o sperietura....
Insa nu asta e "urgentza" daca o pot numi asa...cel mai mic are 4/5 zile cei drept a iesit cu o zi inainte din ou...este hranit insa nu mai creste...incredibil dar nu s-a dezolvoltat de la 2 zile deloc sau poate nu am observat prea bine...In orice caz a crescut f
putzin.
Bicica nu este din Romania...cauta la pet shop blocuri de mei sau ceva de genu parca asa se numesc...succes si eu trebuie sa ma duc cat de curand.
Apropo pentru cei cu puiutzi in afara faptului sa va traiasca...Pregatiti mancarea moale(ou fiert tare amestecat cu 2 linguritze de mar razulit si pesmet amestecat pana se intareste ar fi ideal dar puteti sa i le punetzi si separat+ putina salata+ putin mar + patrunej frunza de papapadie sau amestecuri din Pet shop special pentru ei cu conditia ca marca care le face sa fie buna si sa cititi bine ingrendientele)
Mai vorbim