off daca sunt baieti ce sa ma fac?ca nu mai pot lua inca 2 fete :cry: eu chiar as vrea pui si stiu ca nu e usor dar... as fi vrut puisori, ieri i-am lasat afara din colivie si au stat toata noaptea si acum doar acum au intrat cu chiu cu vai si nu au avut probleme veseli dar baiatul este racit de 3 saptamani,respira greu de se aude,afara canta dar in colivie nu canta,si i-am dat 2 serii de medicamente,fara rezultat,sinu mai vreau sa ii dau medicamente ca am citit ca mai bine numulte medicamente si nu i-am mai dat,azi ma lasat sa il mangai pe piciorus si burtica(mirare mareeeeeee)am fost ingrozita ca el de cand l-am cumparat nu statea nici sa te uiti la el,deci clar e bolnav ca asta nu e posibil sa ma lase sa il ating si daca fata a vazut ca baiatului nu ii fac nimic rau s-a gandit sa stea si ea la mangaiat
dar m-a ciupit putin ca nu ii placea sa o mangai,dar baiatul clar e bolnav si nu stiu ce sa fac,atunci inainte sa ii dau medicamente credeam ca moare asa de rau facea :cry: va rog daca puteti sa imi recomandati ceva fara medicamente,ca nu cred ca mai rezista mult imi e foarte frica ca il iubesc :cry: :cry: si va rog sa ma scuzati pentru aceste mesaj lung :pls: :cry: