5,026

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

mihay28 wrote:

ce parere aveti despre comportamentul perusului? e unul dintre puiutii mei, pe care i l-am dat prietenei mele... e tare obraznic big_smile [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmnNmL0Yj64&feature=channel[/youtube]

mihai,asta are sange de miner :k:

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

5,027

Vanesa, nu vreau sa te dezamagesc, dar s-ar putea sa nu ai pereche, ai doua fetite, astept poze mai clare, oricum, frumoase, sa-ti traiasca. :k:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

5,028

mihay28 wrote:

ce parere aveti despre comportamentul perusului? e unul dintre puiutii mei, pe care i l-am dat prietenei mele... e tare obraznic big_smile [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmnNmL0Yj64&feature=channel[/youtube]

O Doamne, :cry: Mihay nu e de bine, perusul ala parca ar fi handucapat. sad Doamne cum face. sad ceva nu e bine, trebuie sa aibe vreo problema la urechiuse daca nu realizeaza ce face, un perus sanatos ar fi trebuit sa se tina cu gherutele de hranitoare, nu sa intre cu totul in ea. Saracutul, supravegheatil mai mulr, sper sa nu fie vreo problema. sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,029

iloveanimals wrote:

O Doamne, :cry: Mihay nu e de bine, perusul ala parca ar fi handucapat. sad Doamne cum face. sad ceva nu e bine, trebuie sa aibe vreo problema la urechiuse daca nu realizeaza ce face, un perus sanatos ar fi trebuit sa se tina cu gherutele de hranitoare, nu sa intre cu totul in ea. Saracutul, supravegheatil mai mulr, sper sa nu fie vreo problema. sad

de unde ai tras concluzia ca ar avea probleme??..eu zic ca,pur si simplu se joaca:D

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

5,030

setris wrote:

Vanesa, nu vreau sa te dezamagesc, dar s-ar putea sa nu ai pereche, ai doua fetite, astept poze mai clare, oricum, frumoase, sa-ti traiasca. :k:

si noi ne-am gandit la asta dar totusi am citit urmatoarele pe Latifa " In primele 6-8 luni de viata femelele si masculii arata la fel, ceea ce face identificarea sexului si mai dificila "........ " In ceea ce priveste puii, determinarea sexului este dificila, intrucat ceromele masculilor si ale femelelor sunt similare la culoare (de regula albastrui). "    sper sa fie pereche .

5,031

eu nu cred ca are vreo ceva... la mine totul era normal...

5,032

oviliv79 wrote:
iloveanimals wrote:

de unde ai tras concluzia ca ar avea probleme??..eu zic ca,pur si simplu se joaca:D

Stiu ca perusul e foarte mic, dar uitate cum se comporta, mie ceva nu mi se pare bine. Ar fi bine sa nu fie ce cred eu. :-s

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,033

:hihi: Normal ca se joaca...am avut si eu serii de puiuti care faceau asa, in special fetitele sunt cele mai zapacite cand sunt mici, su sapaturi in hranitoare si intorsul printe picioare ca niste adevarate contorsioniste...asa ca de atunci mancarea sta in hranitoare gen tub, ca la adapatori, la pui, adultii sunt mai linistiti...varsta de! :hihi:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

5,034

setris wrote:

:hihi: Normal ca se joaca...am avut si eu serii de puiuti care faceau asa, in special fetitele sunt cele mai zapacite cand sunt mici, su sapaturi in hranitoare si intorsul printe picioare ca niste adevarate contorsioniste...asa ca de atunci mancarea sta in hranitoare gen tub, ca la adapatori, la pui, adultii sunt mai linistiti...varsta de! :hihi:

hiuu... ce bine, m-am speriat. neutral Chestia cu piciorusele o facea si o perusita de a mea, la momentul actual (8-9 luni) doarme in fiecare seara ca un liliac, cu capul in jos agatata de tavanul coliviei. smile
Setris merci mult, credeam ca a parit ceva micutul. :wow:

5,035 (edited by raluky4 25-04-2010 18:32)

Cum sa doarma un perus cu capul in jos ca liliecii? :wow: Chiar nu am mai auzit de asa ceva! :wow: e bolnava, sau ce?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,036

raluky4 wrote:

Cum sa doarma un perus cu capul in jos ca liliecii? :wow: Chiar nu am mai auzit de asa ceva! :wow: e bolnava, sau ce?

Nu este bolnava, pur si simplu sta agatata cu piciorusele de tavanul voliviei si cu capul atarnat in jos smile Scuze ca am raspuns eu dar si a mea cand era mai mica facea la fel smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,037

Posibil sa aibe ceva pe creier. smile Glumesc, asa e ea, asa doarme nu stiu ce sa-i fac, e foarte energica si are o multime de idei, e zapacita mea neinfricata. :heart:
Uite-o. big_smile

5,038

Alina sunt superbi perusii mai ales cel cu putin albastru . Nu conteaza ce sunt important sa se inteleaga wink

Adaugat: 25-04-2010 19:59

Mihay ce puiut jucaus smile nu cred ca are nici o problema doar e el mai nazdravan tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,039 (edited by suana 25-04-2010 19:03)

mihay,stii care e problema......Adapatoarea e foarte adanca si,banuiesc,mancarea nu e foarte multa.Asta din ce vad eu.Si probabil se si joaca,fiind puiutz.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,040

m-am indragostit de perusica ta iloveanimals :X :perus: :heart: :heart:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

5,041

Zgaita asta a mea...cand o prind o mananc cu fulgi cu tot. smile :heart:

5,042

In seara asta perusa mea a facut al 7-lea out . Are acum 6 big_smile

5,043

Vreau si eu oua. big_smile Succes cu outele estera. :k:

5,044

acum am inteles! mersi pt. explicatie estera si ilove! sa va traiasca peruseii frumusei!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,045

Estera wrote:

ooo, toate sunt fertile ? :wow: ?? :ok: sporr !! sa faca inca p'atatea :heart: :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

5,046

suana wrote:

mihay,stii care e problema......Adapatoarea e foarte adanca si,banuiesc,mancarea nu e foarte multa.Asta din ce vad eu.Si probabil se si joaca,fiind puiutz.

nu suana... a fost plina adapatoarea,numai ca ea a golit-o cu gherutele big_smile

5,047

Aha.....am inteles. :hihi: Deci avem de-a face cu un perus nazdravan. smile Pai de ce numai cainii si pisicile sa faca nazbatii? Oricum ,puiuztii sunt plini de viata si au numai joaca prin capsor.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,048

anny1997 wrote:
Estera wrote:

ooo, toate sunt fertile ? :wow: ?? :ok: sporr !! sa faca inca p'atatea :heart: :heart:

Multumesc smile Eu cred ca sunt fertile pentru ca in fiecare zi ii tot vad ca se imperecheaza :rusine:
Oricum sper din tot sufletul sa nu mai faca pentru ca e foarte slabita dupa 7 oute :pls:

5,049

Perusul meu are gene smile smile=) :angel:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

5,050

perusii mei miros urat :bleah: azi le-am facut baie si vai ...  smile       am vrut sa va intreb daca are ceva ca fetitei ii cam lipsesc cateva pene de langa cloaca (cred ca se zice asa neutral ) , o sa le fac mai des baitza zilele astea da de pana la urma scapam de mirosul asta de "gaina plouata" :cocos: smile .