5,001 (edited by anny1997 24-04-2010 20:28)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Estera, carudo al tau este ft frumos :X :heart: si are un nume pe masura :heart:  :heart: :heart: :heart: . Cand va fi capabil sa faca oute??? :angel: :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

5,002

Pai este recomandat ca sa se reproduca numai dupa implinirea unui an wink

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,003

super

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

5,004 (edited by Estera 24-04-2010 20:34)

dyaloveanimals wrote:

super

Pt ce ,,super'' ? :rusine:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,005

dyaloveanimals wrote:

deutschland nu le mai pune nimic poate doar putin rumegus(dar foarte putin pentru ca femela isi va rupe penele pentru a isi face dupa plac cuibul, Succes si pentru tine si pentru estera :succes:

ms mult dyaloveanimals

,,metalrock,, and animals forever........ :rock:

5,006

Estera wrote:
dyaloveanimals wrote:

super

Pt ce ,,super'' ? :rusine:

smile

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

5,007

npc, si  super ca nnu mai stiiu ce vroiam sa zic smile

5,008

Ok nu-i nimik big_smile

5,009

ok big_smile

5,010 (edited by AlinaVanesa 25-04-2010 12:51)

topicul asta l-am citit mereu dar nu prea am postat pe el . cu siguranta vom posta de acum inainte si asta datorita faptului ca de azi am devenit fericitele posesoare a unei perechi de perusi :perus: , de fapt sunt ai Vanesei dar o voi ajuta si eu sa ii ingrijeasca :hihi: . Sunt 2 scumpici micuti , fetitza e alba complet si baiatul e tot alb dar are un pic de albastru pe cap si pe spate . voi incerca sa pun si poze cu ei mai tarziu .

5,011

Ma bucur foarte mult ca v-ati alaturat noua (posesorilperusi) asteptam cu nerabdare poze cu micutii care cu siguranta sunt minunati :pup:

5,012

bravo Alina. ma bucur sa vad ca se inmulteste familia. asteptam poze.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,013

ooooooo a venit primvara si toata lumea isi inmulteste familia.... felicitari Alina si asteptam poze  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,014

bafta tuturor cu puitutii :perus:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

5,015

azi am observat k i-a aparut ceva intre cioc si nasuc perushitei mele...parca seamana cu acelasi ,,material,, big_smile din care e facut nasucul numai k e alb mai sters spre gri si doua trei punctulete mici parca sunt gauri pe el....stiti voi ce ar fi putea fi..???e grav.??scz da nu pot pune poze...... sad

,,metalrock,, and animals forever........ :rock:

5,016

felicitari pt. perusi, alinavanesa! :bravo:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,017

ce parere aveti despre comportamentul perusului? e unul dintre puiutii mei, pe care i l-am dat prietenei mele... e tare obraznic big_smile [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmnNmL0Yj64&feature=channel[/youtube]

5,018 (edited by suana 25-04-2010 15:56)

deutschland wrote:

azi am observat k i-a aparut ceva intre cioc si nasuc perushitei mele...parca seamana cu acelasi ,,material,, big_smile din care e facut nasucul numai k e alb mai sters spre gri si doua trei punctulete mici parca sunt gauri pe el....stiti voi ce ar fi putea fi..???e grav.??scz da nu pot pune poze...... sad

Sa nu fei cumva raie,la asta ma duce gandul.Poti citi topicul unde s-a vorbit despre asta,la bolile pasarilor.Poate nu e dar , daca e,trebuie tratata rapid.
Alina,felicitari epntru perusei.Sa-ti traiasca si asteptam poze.Nu e asa ca e contagioasa boala asta cu animalele.....  :hihi: Dar e frumos cand ne inmultim familia. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,019

am observat ca perusul meu are gene  hmm

5,020

mihay28 wrote:

ce parere aveti despre comportamentul perusului? e unul dintre puiutii mei, pe care i l-am dat prietenei mele... e tare obraznic big_smile [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmnNmL0Yj64&feature=channel[/youtube]

nazdravan perusul tau :perus::D

skypy

5,021

ce perus haios! smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,022

Felicitari Vanesa pentru micuti!Sa va traiasca! Asteptam pozele cu ei! smile

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

5,023

Mihai vad ca nu are nici un stres ca esti pelanga el ... e tare haios ...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,024 (edited by AlinaVanesa 25-04-2010 17:42)

va multumim tuturor :hug:    peruseii nostri se numesc Perla si Piki ... toata ziua au dormit , dar mainainte i-am auzit cantand smile un cantecel cam timid cei drept , dar totusi faceau ceva ...am auzit ca de obicei sunt cam speriati primele zile pana se obisnuiesc, dar se pare ca ei isi revin repede.   pozele nu sunt prea clare , le-am facut cu webcamul ca ,camera foto inca e stricata.

5,025

Sunt foarte frumosi.Sa va traiasca.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X