Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:succes: sper ca de data asta sa iti traiasca puisorii :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:succes: sper ca de data asta sa iti traiasca puisorii :pup:
Si eu sper
felicitari estera :bravo: la cat mai multe oute si puisori
@bicica:felicitari pt perus! @estera: felicitari pt. oute!
multumesc
acum mananca si chiar canta..incepe sa se obisnuiasca!cand aude pasarelele pe afara cantand sa vezi ce incepe si el :perus:
Felicitari foarte bine ca mananca si ce dragut este e baietel?:X:X:Xca dupa nasuc se pare ca e pui si baietel:X:X:Xfoarte frumos:X:X:X
:bd: Va anunt cu bucurie ca in dimineata asta mi-a iesit primul puiut pe anul acesta :k: ...nu i-am facut inca poze pt. ca erau amandoi parinteii gramada pe el, il pupau, il gadilau :heart: ...am sa-i fac in seara asta cand o sa verific daca au inceput sa-l hraneasca...cred ca o sa-l cheme Vivi ( pt. ca e iesit vinerea ) sau Nery, ce credeti ? :lma:
Cred ca Vivi e mai potrivit!
va multumesc
Setris felicitari pentru puiut sa creasca mare si sa fie sanatos si asteptam poze cu micutul
Felicitari Setris... cred ca Vivi e mai potrivit.... asteptam poze cu micul ....
bicica wrote:multumesc
acum mananca si chiar canta..incepe sa se obisnuiasca!cand aude pasarelele pe afara cantand sa vezi ce incepe si el :perus:
Felicitari foarte bine ca mananca si ce dragut este e baietel?:X:X:Xca dupa nasuc se pare ca e pui si baietel:X:X:Xfoarte frumos:X:X:X
ms :heart: eu sper sa fie baietel..ma chinui cu el sa-l imblanzesc..cateodata vrea sa stea pe detelul meu si cateodata nu!i-am cumparat o cusca mare pt el si jucariute...mi l-am dorit mult si acum toata ziua sunt cu ochii pe el :bravo:
astazi am implinit 5 saptamani ... suntem blanzi, dar nu stim ce suntem, fata sau baiat ? voi ce credeti ?
Insfarsit au gasit si ai mei iesirea din colivie ) acum se plimba unu dupa altu prin toate locurile din camera
)
:k: :angel: :music:
Mihay e superb puiutul :bravo: pacat ca stai asa de departe ca lasi fi luat eu imediat :angel:
:heart: :heart: :heart: Face-ti cunostinta cu Vivi :hihi:
Mihai e un dulce .... :heart: :heart:
Stris sa fie sanatos si sa creasca mare :pup:
Ce scumpic e sa creasca mare si sa fie sanatos :pup:
puiutu meu azi e agitat..nu prea mai sta pe mana mea si se scarpina cu ciocul peste tot..si se si infoaie..s-a oprit caldura pe scara si e cam ferig in casa,oare i-o fi frig?ce credeti ca ar putea avea?
E foarte frumos setris
Deabia astept sa aiba si ai mei pui :perus:
astazi am implinit 5 saptamani ... suntem blanzi, dar nu stim ce suntem, fata sau baiat ?
voi ce credeti ?
ei bine eu cred ca este baietel.Vai cat de mult l-as vrea e un scump :heart:
e baiat!!
Felicitari celor ce au oua :bravo: ..si celor care au pui! Sper sa reuseasca toti :heart: :heart: ! Mihai, scumpicul asta mic e baietel :heart: ..sa-ti traiasca..am vazut si celelalte poze cu toti in iarba :bravo: ..sunt mortali !
1- Piciu :heart:
2- Cipy :heart:
3- Popica :floare:
Adaugat: 16-04-2010 21:34
Si Bellita :heart: :floare: ..prostuta mea ...inca e fricoasa..dar facem progrese..e mai blanda..si i-a trecut aripioara :heart: ..zboara ff bine :muscle: !
Iusty maimutoii tai sunt toti 3 in calduri, sa nu faca prostioare ii fata piticului. :wow:
Iusty maimutoii tai sunt toti 3 in calduri, sa nu faca prostioare ii fata piticului. :wow:
asa e :heart: :heart: :heart:
Da ..mai ales Popica....cand iese din perioda de imperechere nici nu-i trece bine ceromul ca iara se coloreaz maro
! Oricum..sper sa nu am surprize
...nu stiu daca sunt pregatita pt puiuti :heart: !
Nebunatica rau popica ta.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus