Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Mihai sunt superbi puiutii sa creasca mari si sa fie sanatosi :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Mihai sunt superbi puiutii sa creasca mari si sa fie sanatosi :pup:
nu prea stie nimeni ce culori vor avea puii perusilor.daca vor face pui sa puneti poze cu ei sa vedem ce culori vor avea
cel galben zboara??
da. primii 2 puisori zboara.. chiar bine pt varsta lor :k:
Sunt foarte dragalasi sa iti traiasca ... :pup:
Va salut , am nevoie de un mic ajutor :sol: Tweety meu are diaree de dimineata , tot moale face , aproape ca apa , ce sa fac sa ii treaca ???
De mancat in ultimele zile asta a mancat : seminte , mar ,morcov , si un pic de paine , atat . Deci de la ce ii merge oare ??
MI-e frica sa nu pateasca ceva
Dai niste ores fiert si ciai de musetel si poate isi revine
mihay aia mici sunt niste scumpi :heart:
Azi am fost sa iau vitamine , mai trebuiesc si altele sau sunt de ajuns?
Azi am fost sa iau vitamine , mai trebuiesc si altele sau sunt de ajuns?
Ajunge, iod, calciu si vitamine pt pene, suficient.
Cea din prima poza este cu lecitina, nu neaparat pt a invata sa vorbeasca cum scrie pe plic, ci pentru a tine minte mai multe chestii.
Ii invat sa faca tumbe ) glumesc
)
Bine, si asta e ceva de tinut minte dar e mai mult dresaj, ma reveream la zgomote, cantece, intamplari etc.
Si inca ceva , se la pun pe rand , 1 lingurita vitamine pentru pene azi , maine lecitina , poimaine iod.. etc sau toate odata?
dupa aproape 2 luni de cand s-au cunoscut au inceput si astia doi sa se iubeasca de mama focului... cea verde sta numai in cuib si asteapta sa i se dea de mancare, iar masculul vad ca nu o refuza niciodata ... poate in viitorul apropiat apar si cateva ousoare :angel:
Poti sa le dai pe rand , luna asta lecitina , luna viitoare iodul si tot asa sau sa amesteci cate putin in fiecare zi din toate ... eu le dau lunar numai ca alt tip de vitamine , acum fiecare isi face propriul program ...
Inca ceva extraordinar am observat la perusii mei Cantand la chitara in fiecare zii , la o melodie de Margineanu incep sa cante si daca gresesc nota incep sa zbiere urat
Destepti pitici astia
:k: :music: :angel:
Deja m-am atasat de ei :X:X nu i-as pierde din ochii nici 5 minute.
Le-am pus si eu cuib la maimute, i-am bagat fortat. Abia astept sa se incalece.
)
dupa aproape 2 luni de cand s-au cunoscut au inceput si astia doi sa se iubeasca de mama focului... cea verde sta numai in cuib si asteapta sa i se dea de mancare, iar masculul vad ca nu o refuza niciodata
... poate in viitorul apropiat apar si cateva ousoare :angel:
exact asa fac si ai mei!!! :heart: :heart:
azi am mai gasit un anunt pe internet cu cineva care vinde perus..am sunat acolo si a zis ca are de toate varstele..din 2 in 2 zile iesiti din outze...si a zis ca daca vreau doar unul ca sa fie jucaus si sa nu am probleme cu el ar fi bine sa iau unul pana in 20 de zile dar a zis ca nu-mi poate garanta daca este baietel fiindca sunt prea mici :cry: stie cineva daca se pot deosebi chiar si de mici?macar in proportie de 60%!ms
Test ADN...
Btw le-am pus ciubul micutilor astazi :X Ce sfaturi imi dati ? Ce sa le mai ofer ? Pentru ai ajuta sa se imperecheze intr-un mediu perfect Lumina destula ... sunt langa geam , temperatura +20 grade C , os de sepie au , altceva?:D
azi am mai gasit un anunt pe internet cu cineva care vinde perus..am sunat acolo si a zis ca are de toate varstele..din 2 in 2 zile iesiti din outze...si a zis ca daca vreau doar unul ca sa fie jucaus si sa nu am probleme cu el ar fi bine sa iau unul pana in 20 de zile dar a zis ca nu-mi poate garanta daca este baietel fiindca sunt prea mici :cry: stie cineva daca se pot deosebi chiar si de mici?macar in proportie de 60%!ms
De ce vrei neaparat baiat? Si fetele sunt la fel de iubarete. Distinctia sexelor este la fel, numai ca sunt usor cond=fundabili deoarece si femela are nasucul roz
salut as dori sa stiu si eu dak cineva are o femela de perus de vanzare ca vreau sa cumpar si eu una din bucuresti :perus: :perus: :perus:
Test ADN...
Btw le-am pus ciubul micutilor astazi :X Ce sfaturi imi dati ? Ce sa le mai ofer ? Pentru ai ajuta sa se imperecheze intr-un mediu perfect
Lumina destula ... sunt langa geam , temperatura +20 grade C , os de sepie au , altceva?:D
Ou fiert tare o data la doua zile, coaja de pisata data la o parte cojita aceia transparenta dupa el si le amesteci cu mancarea, fructe, legume, o data la doua zile ca a nu provoca diaree. Cam atat momentan.
pai voiam baietel fiindca am citit pe net ca sunt mai jucausi si mai sociabili..si au o sansa mai mare sa poata invata sa spuna cateva cuvintele..
si fetele sunt la fel de jucause, pot invata si ele sa vorbeasca, dar max 5 cuvinte, iar daca iei baiat la un moment data trebuie sa-i iei si lui o fata.
Adaugat: 13-04-2010 16:32
si fetele sunt la fel de jucause, pot invata si ele sa vorbeasca, dar max 5 cuvinte, iar daca iei baiat la un moment data trebuie sa-i iei si lui o fata.
inteleg...stiam pe cineva care avea un beietel de cativa ani si a invatat muulte cuvinte sa vorbeasca..soacra mea are 2 papagali si din cand in cand ar mai putea sta si el cu ei daca o sa aiba nevoie de o fetita
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus