4,326 (edited by star0kitty 10-03-2010 12:46)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

multumesc iusty :hug:
ma cheama carmen. si pe micut o sa-l numesc goldy. azi am stat cu el si i-am tot repetat numele asta si am vorbit intr-una cu el.
azi i-am pus o foaie de salata, poate o manca. ieri i-am pus o bucatita de mar dar nu s-a atins de ea.
o sa ma duc pe la un pet shop sau zoo center sa iau niste vitamine. i-am pus de dimineata un video de pe youtube care era un fel de compilatie cu sunete de perusi din salbaticie. are lumina suficienta, caldura.
ce mi-a placut azi este ca era foarte atent la ce faceam eu. cred ca este un semn bun.

4,327 (edited by suana 10-03-2010 12:48)

E super bine kitty.Inseamna ca incepe sa se acomodeze.Frunzele de salata produc diaree asa ca nu e indicat sa pape mult  din ele.Acum daca a gustat putin,nu-i mare bai.Dar ar fi de preferat marul,morcovul sau oul fiert.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,328

nici din salata nu a vrut sa guste. asa ca i-am fiert un ou. i l-am pus langa mancarica lui. am agatat o mingie de ping pong ca sa mai aibe ceva de facut...in cazul in care s-o decide sa se mai plimbe, pentru ca numai pe inel a stat pana acu.
am mai pus o poza clara..poate va dati seama ce este baiat sau fata.

4,329

bravo carmen :bravo: incep sa apara semne bune

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

4,330

star0kitty wrote:

nici din salata nu a vrut sa guste. asa ca i-am fiert un ou. i l-am pus langa mancarica lui. am agatat o mingie de ping pong ca sa mai aibe ceva de facut...in cazul in care s-o decide sa se mai plimbe, pentru ca numai pe inel a stat pana acu.
am mai pus o poza clara..poate va dati seama ce este baiat sau fata.

E mic puiu, are in jur de 5-6 lui pt ca acum i se indeparteaza dungile negre de pe cap, si e baiatel. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,331

e cu siguranta baiat :heart: :heart: :heart: :perus: :perus: :perus:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,332

Bine ai venit,Carmen! :pup: :hug:
Ai un perus foarte dragut!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! :perus:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

4,333

perusul meu a invatat cum sa iasa din colivie si iese in fiecare zi. smile A trebuit sa ii blochez usitele culisante. Nu-i prostut deloc. :wow:

Keep your game tight.

4,334

Nu stiu ce sa zic la faza cu "iesitul afara din cusca" da nu cred ca e asta o asa mare problema daca iese neutral Tweety meu pe timpul zilei sta DOAR afara , in cusca merge doar cand manca si bea apa , si noaptea cand doarme , atat ... Deci nu cred ca e bai mare daca ies ...

4,335

pai e bine daca intra sa doarma noaptea. al meu intra doar sa manance si apoi iese.

Keep your game tight.

4,336

lui Eddi cand ii dau drumul el se mai duce sa manance ma vede ca ma ridic si sta cu jumatate de corp afara pentru a zbura pentru ca el crede ca il inchid smile Ei bine stie el ceva...cand il mai prind il inchid dar doar cand am nevoie sa deschid geamul wink

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

4,337

pun si eu cateva poze cu peruseii mei :perus: :perus: :heart:

4,338

Superbi alexandra. :pup: :perus: Sa-ti traiasca.E o minune cel cu albastru are o combinatie de culori mai rar intalnita.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,339

Intradevar amandoi au o culoare frumoasa..Si eddi al meu are tendinta sa mai traga de agatatoare cateodata :wis:

4,340

multumesc :pup:

4,341

Cu placere :pup:

4,342 (edited by necunoscuta 11-03-2010 12:53)

:perus: Iubi al meu canta cu patos acum pe aceste sunete.
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hz6L8dlGYkQ[/youtube]
Mi`e mila de el, parca ar tipa dupa cei din videoclip. Saptamana ce vine ii iau colivia cea noua si mai apoi va veni si fetita.

Simo

4,343

Carmen bine ai venit printre noi si ma bucur din toata inima ca l-ai gasit pe micut si stiu ca va fi bine ingrijit si iubit la tine :pup:
alexandra sunt foarte frumosi peruseii mai ales cel cu albastru e minunat :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,344

perusilor mei lea trecut raia dupa ce leam dat 3 zile cu ulei de floarea soarelui.Credeti ca trebuie sa le mai dau in continuare? :hug:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,345

nu are cum sa le treaca asa repede. wink Categoric le dai in continuare, poate ca gazele alea au fost omorate dar oualele lor eclozeaza in 10 zile si vor face din nou raie.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,346

cand a avut polly raie tot asa am dat-o cu ulei si am crezut ca i-a trecut dar dupa cateva zile i-a aparut din nou cruste pe nas.cum ti-a zis si dany da perusul in continuare cu ulei.sper sa ii treaca.

4,347

deci nici nu stiti cat de bucuros sunt..astazi cand le-am schimbat mancarea la perusi am observat in cuib coji de oua..am crezut ca a spart un ou dar m-am inselat..cand s-a dat lka o parte am observat un mititel,,,, era puiutul .. normal duminica se implinesc 3 sapt de la depunerea primului ou... am plecat sa le fac ou cu morcov..

Adaugat: 12-03-2010 14:07

altceva ce ar trebui sa le dau in afara de mei si ou cu morcov?

4,348

mihay28 wrote:

altceva ce ar trebui sa le dau in afara de mei si ou cu morcov?

eu la ai mei le dadeam doar atat.acum la perusi sper sa fie la fel. sa le pui calciu lactic in apa si os sepia in colivie. o sa manance mult os, sa hraneasca puii. asa faceau ai mei.au nevoie de calciu cat mai mult. bafta. nu le umbla deloc la cuib. nu le face curat pana nu cresc puii. la mine de cate ori le faceam curat, bateau puii. nu suporta. nu-i stresa. asta e reteta de baza, sa ai pui frumosi si sanatosi. bafta. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,349

asa am sa fac :k:

4,350

felicitari mihay28 :bravo: ti se mai mareste familia

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi