4,001

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Estera e greu sa-ti spun asta dar asa e la inceput. asta este lipsa de experienta. data viitoare o sa fie mai bine. si eu am trecut prin asta numai ca eu am pierdut si mama si puiul. au nevoie de liniste si nu se face curat in cuib . daca faci curat in cuib , parintii simt nevoia sa depuna alte oua si bat puii. am patit si asta de 2 ori. acum m-am invatat minte. :sol:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,002

Estera imi pare rau.... :cry:  :cry:  acum e un ingeras  :angel:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,003

Am si eu o intrebare.Mi sa spus ca in colivia perusilor trebuie sa existe mai multe stinghii si bete si am adaugat un bat de mar.Am vazut ca perusii mei au ros toata coaja de pe bat.Le poate dauna aceasta coaja?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,004

toti pomi fructiferi in afara de cires si visi sunt buni pt pasrai nu el dauneaza cu nimic. Asa ca nu-ti fa griji.
p.s. nu mai pune in colivia perusilor bete de pomi fara sa stii daca sunt toxici sau nu, maine poimaine te pomenesti k ti-a murit perusii si nu stii de ce. neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,005

monyxme , tweety meu e bine se joaca toata ziua , si nu vrea sa intre in cusca pe timpul zilei deloc smile doar noaptea ca acolo doarme big_smile  o sa pun si vreo doua poze cu el numai sa-i fac , ms de intrebare :pup: :floare:

4,006

Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine .

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,007

Offf, Estera, imi pare sincer rau :cry: ....

Adaugat: 09-02-2010 19:25

monyxme wrote:
Estera wrote:

Va dau vestea trista ca de o jumatate de ora puiutul ne-a parasit :cry: :cry: :cry:

Este vina perusoaicei ca nu l-a hranit cum trebuia mad

Heii, nu fi rea, nu e vina perusoaicei...nu e vina nimanui...Estera a fost nevoita sa desparta masculul de femela si de pui pt ca era bolnavior si se puteau imbolnavi toti...asa ca femela a simtit lipsa masculului si nu a mai hranit puiul...nu e vina nimanui..asa a fost sa fie :cry: :cry:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,008

Da ai dreptate femela nu are nici o vina ca am vazut ca in ziua cand a murit puisorul femela ii dadea sa pape dar el o dadea afara cu limbuta ca asa facea si cu mancarea pe care io dadeam eu sad cred ca a avut ceva si nu mai putea sa manance  sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,009

Vai ce rau imi pare, Estera! Si cat te-ai luptat sa supravietuiasca... :cry: :cry: :cry:

Adriana

4,010

Imi pare rau, din pacate am anticipat ca asa se va intampla si ti-am scris cu 2 pag in urma ce sa faci sad (dupa decesul puiutului :perus: -> :angel:

:hamster: My name is COdY tongue

4,011

Offf maine ar trebui sa apara primul puiut si sunt tare ingrijorata sper sa nu se intample la fel :cry: .
:pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

4,012

Ar trebui sa imi fac griji daca codita perusului  meu se misca in timp ce respira?  :perus:

Simo

4,013

Uite ca am pus si cateva poze cu Tweety meu big_smile

Adaugat: 10-02-2010 13:14

si am si eu o intrebare e vreo problema daca si-a rupt cele doua pene mari din codita ? avea doua pene lungi si ia cazut zici ca e randunica , oare o sa-i creasca inapoi ? hmm

4,014

foarte frumos , sa-ti traiasca    :perus:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

4,015

Foarte frumos sa-ti traiasca ... eu zic ca o sa ii creasca probabil a naparlit :pup:

4,016

:cocos: am pus si eu un filmuletza cu obraznicatura de yoyo...se tzine numai de explorari in ultima vreme...e mai ceva ca un agapic...nu poti lasa nici macar mobila bunicii intredeskisa....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fy6JU4RlgRs[/youtube]

Adaugat: 10-02-2010 14:34

suporterbaimarean wrote:

si am si eu o intrebare e vreo problema daca si-a rupt cele doua pene mari din codita ? avea doua pene lungi si ia cazut zici ca e randunica , oare o sa-i creasca inapoi ? hmm

ii cresc sigur...yoyo a mea si le-a prins acum un an intre gratii si osul de sepie...cand am venit de la munca era plina de sange la coditza si mai avea doar o pana mare si un mica....i-au crescut la urmatoarea naparlire :k:

yoyo

4,017

daa o sia creasca la loc

Adaugat: 10-02-2010 16:53

cine vinde perusii  :perus:    colivii si mei pentru perusi bagati id asta corodeanu_alex53 plzzz

4,018

Buna seara.Am vazut ca perusita mea e uda in zona anala dar nu are diaree.Oare din ce cauza?

4,019

poate s-a asezat pe adapatoare si i s-a udat puful ala...sper ca s-a uscat...de altfel,nu stiu ce ar mai putea fi, dc are scaun normal :perus:

yoyo

4,020

nu era de la adapatoare sunt sigur!

4,021

Buna :hug: !
Anny, a iesit primul puiut :hihi: ?
P.S: Nu mai avem mult si avem 200 de pagini :ok: ! Traiasca perusii si toti pasaroii de pe lume smile :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,022

Iusty wrote:

Buna :hug: !
Anny, a iesit primul puiut :hihi: ?
P.S: Nu mai avem mult si avem 200 de pagini :ok: ! Traiasca perusii si toti pasaroii de pe lume smile :heart:

:k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,023

ce parere aveti despre noua mea pereche trebuie sa le pun cuib? dupa femela zic ca da ...dar nu stiu ce sa zic despre mascul.pina acum nu i-am vazut sa se imperecheze

http://i483.photobucket.com/albums/rr194/Cuwan/Picture003-2.jpg
http://i483.photobucket.com/albums/rr194/Cuwan/Picture004-3.jpg

4,024

Sunt foarte frumosi  :pup:

4,025

Frantz poti sa le pui cuib . Foarte frumos filmuletul cu Yoyo :heart: si pozele cu ceilalti perusei sunt adorabile. Nu a iesit primul puiut sad

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart: