Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce frum e baietelul albastru :wow: am avut si eu tot un baietel albastu dar avea penele dp aripi mai albastre...al tau e super :heart: :heart: sa-ti traiasca toti 4 :k: :sanatate: :pup: :heart: :angel:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce frum e baietelul albastru :wow: am avut si eu tot un baietel albastu dar avea penele dp aripi mai albastre...al tau e super :heart: :heart: sa-ti traiasca toti 4 :k: :sanatate: :pup: :heart: :angel:
Imi place mult cum se uita femela alba la aparat ) asa curioasa, intr`un ochi :heart:
Adaugat: 02-04-2009 23:54
Barbatii
Inseamna ca am doua fetite:):/Asta e,important e ca se inteleg bine si nu s-au razboit.Si doar l-am luat drept baiat.Sanatoase sa fie ,e cam creu sa ii deosebesti de pui.Atunci e gimnasta!!!! :muscle:
Da asta e cel mai important! Sa`ti traiasca fetele cracite :bravo:
asa e ceromul la amn2 :pls:
Auu!! daca in prima poza e un perus si in a doua e celalalt perus, atunci sunt amandoua femele si sunt in "chef" :k: Deja li se schimba culorile in maro, indicand perioada de reproducere.Asta schimba lucrurile.In pozele astea par mai mature, 5-6 luni, fata de primele poze cand se vede clar ca sunt mai mici.Sa`i traiasca!! Si sa le ia 2 masculi din alt pet`shop sau, mai indicat, de la un crescator! :merci:
iloveamals am si eu un papagal la fel ca al tau :X:X unul dintre cei patru papagali ai mei :X:X toti sunt perusi :X
Ce perusi frumosi avem pe aici :heart: :heart:! Am sa pun poze in curand!
Cat despre Popica mea, e intradevar fetita! Parca peste noapte i s-a facut ceromul roz spre maro :heart:! E fetita mea mica si scumpa :heart:!
La subiectul cu legumele si fructele pt. perusi, ai mei mananca morcov, mar, strugure, pepene rosu,pere, ou fiert (o data pe sapt.) etc. ! Dar am o intrebare, au voie sa manance banane?
da, dar nu in exces.la struguri ai grija sa nu manance samburii.de fapt nu e recomandat sa manance deloc samburi de la nici un fruct.asteptam poze! :pup:
Pai tai strugurii si ii faramitez cu o furculita, nu le dau cu samburi! Cat despre banane, cred ca o sa le dau un pic la fiecare! Au voie seminte de floarea-soarelui?
Da dar nu prajite si cu sare. Doar crude.Si nu multe pentru ca (virgula ) contin ulei mult si cu timpul se vor ingrasa
Iusty cate luni au perusii tai?
Nu stiu exact! Am o perusoaica Bella, care a avut 2 serii de oua (n-au iesit puii si propietarul s-a hotarat sa ii dea-am primit-o acum 2-3 luni) deci e matura, are peste un an! Cipy si Popica au 9-10 luni, cam asa! :heart:
poze cu ei poti sa pui? :angel:
Un pic! Imediat!
Adaugat: 16-04-2009 20:56
In prima poza sunt Cipy (in dreapta) si Popica (in stanga)
In a doua e doar Popica
In a treia Cipy (in stanga) si Popica (in dreapta)
Aici erau puiuti! Aveau 2-3 luni de cand i-am luat! :heart:
Adaugat: 16-04-2009 21:15
A doua si a treia poza! Nu stiu de ce nu au aparut!
ce scumpi sunt! se vede clar ca sunt mascul si femela sa`ti traiasca! :heart:
ce colorit frumos are cipy :wow: sa-ti traiasca :sanatate:
sunt super draguti.sa-ti traiasca
:heart:
Adaugat: 16-04-2009 21:41
:heart:
Adaugat: 16-04-2009 21:42
Am pus de doua ori :rusine: :rusine:! Rog moderatorul sa stearga unul dintre ele!
Alte poze :heart:
Adaugat: 16-04-2009 21:44
Am pus de doua ori :rusine: :rusine:! Rog moderatorul sa stearga unul dintre ele! Imi cer scuze!
Alte poze :heart:
ce conteaza :blb: de ce nu iti pui poza asta ultima ca avatar? e super :heart:
adica aceea unde sunt amn2 cu capul in pene
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus