Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc Anny poate o sa ai si tu parte pana la urma de un puisor cel putin sau poate chiar mai multi
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc Anny poate o sa ai si tu parte pana la urma de un puisor cel putin sau poate chiar mai multi
Mersi mult :heart: :heart: :heart: :heart:
estera,micutul e o scumpete!!! sa-ti traiasca si sa va bucurati si tu si parintii lui de el cat se poate de mult :pup: :bravo:
Estera e un scump :hug:
Iancu sunt foarte draguti micutii tai .... :pup:
Bi3 si Ella va multumesc foarte mult si voua sa va traiasca animalutele mult sa va puteti bucura de ele
foarte frumoase pozele , imi place cel alb ... este superb :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:iepure:
Buna seara!!!
Estera:Cel mic e....SUPERB!!!Fff dragut!!!
Anita:Asteptam vesti de la tine...Nu a aparut al 6-lea out?
iancumarian:Sunt foarte frumosi ai tai...
Din pacate...nu voi reusi sa fac colajul astazi...Dar sper ca il voi face saptamana viitoare :wis:
Mersi mult!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Mersi
Cu ce trebuie sa-i dai unui perus care s-a lovit si i-a curs sange?Scuzati-ma pentru intrebare,dar nu am trecut prin asa ceva si chiar nu stiu... :pup: Multumesc :heart: :heart:
Betadina ... stiu ca opreste sangerarea
Dar daca sangerarea s-a oprit deja?Trebuie sa-i mai dai cu ceva?
Multumesc mult Ella :pup:
Estera ce scump e cel micutz!Pupam dulce,sa fie sanatos si sa se faca mare si frumos.
Dyentza e ok daca s-a orpit sangerarea,eventual poti sa inmoi o batistutza in musetel si sa-l stergi.Betadina,daca mai e cazul, se amesteca cu apa sa nu fie foarte mare concentratia.
Multumesc mult pentru sfat...Ma ingrijorasem :rusine:
Multumesc Ramona
Nu a aparut al 6-lea out dar cred ca vor iesi puisori pentru ca m`am uitat cu lanterna si se vedea pe fundul a 2 oute ca uncerc maroniu si cred ca acela e embrionul. Ce parere aveti? :k: Stiu ca asa e si la ouale de gaina poate va fi cu noroc de data aceasta :pls: :pup:
anyta asteptam vesti bune,sa vina puiutzii.....tinem pumnii. :pls:
Noi am venit la furat....
Ramona e o dulce , Anita asteptam puisorii :pup: :heart:
Da si eu astept puisorii macar unul dar poate apare si al 6-lea out , nu m-am mai uitat in cuib pentru ca nu a mai iesit ea afara :pup:. Cand iese ma uit si va spun. Foarte frumoasa furacioasa aia mica Suana :pup:. Numai am asa mult de asteptat 8 zile mai exact sambata viitoare :pls:
:perus: :perus: :perus: :perus:
prea tare asta....................
Am gasit o fetita, mica si frumoasa :perus:, o cheam Blue :heart:. Rico e cavaler, o studiaza de la distanta. Nu se mai dadea dusa din palma mea . Poze maine
.
unde ai gasito............... :wow:
Jorj, din piata, p-ta Rahova mai exact. Dar am zarit-o printre o multime de perusi si m-a topit.
Ea e Blue :heart:!
foarte frumoasa.....sa/ti traiasca
Foarte frumoasa sa iti traiasca .... :pup: :perus: :perus: :perus:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus