Eu vad in poze ca are ceromul alb.
Baieteii au ceromul roz-movaliu in intregime ,pana la 4-5 luni.Apoi se schimba intr`un albastru intens .( nu bleu)
Femelele au ceromul bleu, dar cu alb inspre nari , la maturitate se schimba in alb complet , sau de multe ori ramane ceromul asa, bleu cu alb spre nari .Deci bleu la baza nasucului dar alb in jurul narilor.Sper ca ma intelegi.Acest lucru confunda pe multi ce nu stiu,daca vad un pic de albastrui la un perus zic ca`i baiat, iar daca e maro , zic ca`i femela
de aia se face cel mai des confuzie.
Femelele care au ceromul maro , indica faptul ca sunt "in chef".Acum e o perioada buna ca ea sa depuna oua.Si e foarte iubareata, mai iubareata ca de obicei in acest timp.Ai sa vezi ca la acea femela, dupa ce`i va trece "cheful", i se va face ceromul ca femela albastra.
Tot ce e alb la cerom indica o femela!!!( inafara cand e in chef, si ceromul va deveni maro caramiziu)
Sunt cazuri in care 2 masculi se iubesc si se pupa de zor, la fel ca si 2 femele, sunt cazuri in care se pupa cu reflexia lor, cu oglinda sau obiecte stralucitoare, asta pentru ca sunt animale foarte sociabile si iubarete, formeaza perechi pe viata si urasc sa fie singure.
Dar dupa cum am zis, pozele de multe ori sunt inselatoare, adica lumina.Daca e blitu prea puternic, s`ar putea sa "albeasca lucruri".Ceea ce am zis eu se aplica in general, la absolut toti perusii, nu neaparat la al tau.Tu il cunosti cel mai bine.Dar din poze pare 100% femela, nu vad nici un roz-movaliu, doar alb alb cu putin bleu. 
Totusi te rog mult mai pune poze, daca se poate la lumina zilei, dar sa nu fie o lumina puternica,si mai de aproape, si`ti zic sigur. :pup:
Sa`ti traiasca ghemotoacele cu pene :sanatate:
>>>>Alexandra<<<<