Pai iertati`ma...nu m`am enervat deloc, nu am scris"tipand" ,am vrut doar sa ajut pentru a nu fi cineva gresit informat.Eu am zis ceva la care mi s`a dat dreptate,dar dupa ce m`a contrazis atata timp.Daca stia sa deosebeasca sexele, si era sigur 100% aducea argumente.
Iertati`ma..e practit imposibil sa nu te scoata cineva din sarite cand ii explici acelasi lucru despre ceva , stie ca ai dreptate, dar o tine tot pe a lui, si , cand vede ca i`ai adus toate argumentele posibile, recunoaste ca si cum nu s`ar fi intamplat nimic...si tot eu cad nasol ca am informat pe cineva ce nu stie,sau la randul lui a fost informa gresit.( exemplu mai sus, pune poza cu perus sub 3 luni si zice ca ala e perus de 9 luni, -- eu i`am explicat doar ca greseste, si nu are cum sa fie asa)
Asa se informeaza lumea gresit, cu "cineva" ce sustine ca perusul "cuiva" e de sex "neutru" si mananca zahar,sare ...cine nu stie si citeste topicul asa face.Si ramane fara perus, si cu site`ul "patat", pt ca cineva a sustinut pana in panzele albe ca perusu mananca sare.E doar un exemplu.
Si da,iti trebuie experienta sa deosebesti puii.
Deyseby se pare ca nimeni nu citeste postarile bine, eu AM reprodus perusi, si nu o data, de 4 ori,perusii mei avand 7 ani.Cauta intai si vezi,apoi zi...Pozele ce le`am postat cu puii sunt de acum 2 ani,sunt ultimii pui reprodusi de mine.Si nu ma laud sau ceva, daca NU as sti nu m`as baga, credeam ca pot ajuta din ceea ce stiu..
Dar stati linistiti, nu ma mai bag,imi pare rau pt tot,imi pare rau ca am intrat pe forum si v`am suparat,vroiam doar sa ajut,ma rog.. latifa daca vrei sterge`mi postarile....:cry:
Adaugat: 25-03-2009 16:00
alex_iasi2005 wrote:va rog nu mai scrieti de rau fata de ea..ca se supara si nu e bine.cu riscul de a primi avertisment sau chiar ban, nu pot sa nu spun un lucru: mi se pare ca ai de impartit ceva cu toata lumea.Si la topicul pentru vanzari, ai sarit cu gura la ramona, care daca nu ma insel este sotia crescatorului.(care este un om de nota 100, cu un caracter cum rar vezi) pe site la ei este specificat clar sa trimiti e-mail cu ce te intereseaza, dar nu numai sa ceri preturi pt abureala.asta a fost ultima mea replica in acest conflict si sper sa nu mai am de-aface cu asa ceva.
Nu am sarit cu gura pe ea, ea a sarit pe un copil, eu doar am intrebat`o de ce nu scrie pretul, este un drept al tuturor sa stim ce cumparam...nu m`am enervat pe nimeni... :wow:
Nu stiu de ce aveti impresia ca eu sar cu gura, ca "tip" sau ca ma cert cu cineva...eu doar argumentez ceea ce zic, intreb ceea ce ma intereseaza si atat...nu injur, nu vorbesc urat...:| in fine..iertati`ma, va promit ca nu se mai intampla..chiar deloc...va pup si sa va traiasca inaripatele ! aveti mare grija de ele !
Adaugat: 25-03-2009 16:02
De la smire
Trimite Astazi 15:30
Subiect < fara subiect >
ai dreptate! arata exact ca in poza asta(3/4)! e fata, deja m-am obisnuit cu gandul.....desi nu-i specific femelelor,ea vorbeste in continuare si sper sa mai invete si alte cuvinte
Am primit mp de la smire, ma bucur mult ca am ajutat`o impreuna, si mult noroc cu yoyo, e foarte speciala! Sa ne traiasca mogaldetele !
>>>>Alexandra<<<<