301 (edited by alex_iasi2005 25-03-2009 15:39)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

va rog nu mai scrieti de rau fata de ea..ca se supara si nu e bine.cu riscul de a primi avertisment sau chiar ban, nu pot sa nu spun un lucru: mi se pare ca ai de impartit ceva cu toata lumea.Si la topicul pentru vanzari, ai sarit cu gura la ramona, care daca nu ma insel este sotia crescatorului.(care este un om de nota 100, cu un caracter cum rar vezi) pe site la ei este specificat clar sa trimiti e-mail cu ce te intereseaza, dar nu numai sa ceri preturi pt abureala.asta a fost ultima mea replica in acest conflict si sper sa nu mai am de-aface cu asa ceva.

302

Pai iertati`ma...nu m`am enervat deloc, nu am scris"tipand" ,am vrut doar sa ajut pentru a nu fi cineva gresit informat.Eu am zis ceva la care mi s`a dat dreptate,dar dupa ce m`a contrazis atata timp.Daca stia sa deosebeasca sexele, si era sigur 100% aducea argumente.
Iertati`ma..e practit imposibil sa nu te scoata cineva din sarite cand ii explici acelasi lucru despre ceva , stie ca ai dreptate, dar o tine tot pe a lui, si , cand vede ca i`ai adus toate argumentele posibile, recunoaste ca si cum nu s`ar fi intamplat nimic...si tot eu cad nasol ca am informat pe cineva ce nu stie,sau la randul lui a fost informa gresit.( exemplu mai sus, pune poza cu perus sub 3 luni si zice ca ala e perus de 9 luni, -- eu i`am explicat doar ca greseste, si nu are cum sa fie asa)

Asa se informeaza lumea gresit, cu "cineva" ce sustine ca perusul "cuiva" e de sex "neutru" si mananca zahar,sare ...cine nu stie si citeste topicul asa face.Si ramane fara perus, si cu site`ul "patat", pt ca cineva a sustinut pana in panzele albe ca perusu mananca sare.E doar un exemplu.
Si da,iti trebuie experienta sa deosebesti puii.

Deyseby se pare ca nimeni nu citeste postarile bine, eu AM reprodus perusi, si nu o data, de 4 ori,perusii mei avand 7 ani.Cauta intai si vezi,apoi zi...Pozele ce le`am postat cu puii sunt de acum 2 ani,sunt ultimii pui reprodusi de mine.Si nu ma laud sau ceva, daca NU as sti nu m`as baga, credeam ca pot ajuta din ceea ce stiu..

Dar stati linistiti, nu ma mai bag,imi pare rau pt tot,imi pare rau ca am intrat pe forum si v`am suparat,vroiam doar sa ajut,ma rog.. latifa daca vrei sterge`mi postarile....:cry:

Adaugat: 25-03-2009 16:00

alex_iasi2005 wrote:

va rog nu mai scrieti de rau fata de ea..ca se supara si nu e bine.cu riscul de a primi avertisment sau chiar ban, nu pot sa nu spun un lucru: mi se pare ca ai de impartit ceva cu toata lumea.Si la topicul pentru vanzari, ai sarit cu gura la ramona, care daca nu ma insel este sotia crescatorului.(care este un om de nota 100, cu un caracter cum rar vezi) pe site la ei este specificat clar sa trimiti e-mail cu ce te intereseaza, dar nu numai sa ceri preturi pt abureala.asta a fost ultima mea replica in acest conflict si sper sa nu mai am de-aface cu asa ceva.

Nu am sarit cu gura pe ea, ea a sarit pe un copil, eu doar am intrebat`o de ce nu scrie pretul, este un drept al tuturor sa stim ce cumparam...nu m`am enervat pe nimeni... :wow:

Nu stiu de ce aveti impresia ca eu sar cu gura, ca "tip" sau ca ma cert cu cineva...eu doar argumentez ceea ce zic, intreb ceea ce ma intereseaza si atat...nu injur, nu vorbesc urat...:| in fine..iertati`ma, va promit ca nu se mai intampla..chiar deloc...va pup si sa va traiasca inaripatele ! aveti mare grija de ele !

Adaugat: 25-03-2009 16:02

De la      smire
Trimite     Astazi 15:30
Subiect     < fara subiect >

ai dreptate! arata exact ca in poza asta(3/4)! e fata, deja m-am obisnuit cu gandul.....desi nu-i specific femelelor,ea vorbeste in continuare si sper sa mai invete si alte cuvinte

Am primit mp de la smire, ma bucur mult ca am ajutat`o impreuna, si mult noroc cu yoyo, e foarte speciala! Sa ne traiasca mogaldetele !

>>>>Alexandra<<<<

303

pt O BLONDA. scuzama te rog daca te-am suparat, dar nu voiam nici eu sa va certati. am zis ca nu am mai intrat pe acest topic si de sceea nu stiam exact daca ai avut pui. am citit ca astepti pui de la perusii tai. nu trebu sa te retragi . de ce sa faci asta? alex mi-a dat niste sfaturi care mie mi-au prins bine si nu era frumos sa ne contrazicem. nu te supara rau nici tu nici el si sa fim seriosi sa comunicam cum trebu. poate cineva mai greseste.... lasa si de la tine si sa-ti traiasca perusii. nu fii suparata te rog.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

304

OBlonda, ce varsta ai?

yoyo

305

Nu`i nimic deyseby...nu sunt suparata pe nimeni big_smile iarta`ma u.. nu..nu astept pui...nu i`am mai reprodus de...2 ani...au 7 ani..sunt mosneguti si babute :bravo: Nu am zis ca nu se pricepe, ca le are si el, am vazut eu...dar mai greseste omul, de aceea trebuie deshis la variante si sa accepte cand a gresit.
Am vazut pasaroii tai, foarte frumosi si bine intretinuti :pup:

Adaugat: 25-03-2009 16:36

hmm 21 ...de ce? :wis:

>>>>Alexandra<<<<

306

de pura curiozitate

yoyo

307

Poze cu yoyo cand pui? Sau un filmulet sa vedem si noi cum vorbeste :heart:

>>>>Alexandra<<<<

308

am vazut pozele tale OBlonda..superbi perusii si puii! totusi ma intristeaza tare mult..femela mea are o prob respiratorie, trebuie sa o duc la un control..au cuib dar nu ii pasioneaza deloc..plus ca nu am vazut masculul sa calce femela..oare de ce?:)

309 (edited by OBlonda 25-03-2009 17:06)

Femela e maro la nasuc? daca nu e, nu va accepta ca masculul s`o calce pentru ca nu e in perioada de cuibarire.

Multumesc mult, si ai tai sunt scumpi tare :heart: !

aa da! nu`ti pierde speranta..ai mei au depus prima data dupa 6 luni abia

>>>>Alexandra<<<<

310

azi am vrut s-o filmez vorbind...nu prea a iesit fiindca atunci cand vede aparatul e ff curioasa....copiez acuma filmul din ap foto si-l postez...se vede si ceroma...

yoyo

311

OK asteptam :heart:

>>>>Alexandra<<<<

312

are nasucul maro..si anul trecut l-a avut..dar nu stiu ce se intampla..

313

Cati ani are? pe la 5 ani nu mai reproduc...nu stiu ce sa zic...ai rabdare si nu le scoate cuibul...

>>>>Alexandra<<<<

314

a zis doar 'piciu'" o singura data...il las pt mai pe seara...cand o fi obosit...k atunci are kef de vorba

yoyo

315

Si pui filmuletul cu ea sa vedem? big_smile :bravo:

>>>>Alexandra<<<<

316 (edited by smire 26-03-2009 21:42)

link-ul e mai jos

yoyo

317

nu are 5 ani..are mai putin de 2 ani

318

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LejNEvNbRp4[/youtube]

asta e link-ul...doar primele 10 sec sunt relevante

yoyo

319

wooooooW ce mogaldeata mica si frumoasaaaaaa yikes!!!! Sa`ti traiasca! E pur si simplu superba!!Continua sa`i vorbesti, e foarte bine cum faci! :bravo:

>>>>Alexandra<<<<

320

e super :heart: :heart: mi-a placut ff mult cum a zis smile :heart: :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

321

Da , parca a fluierat big_smile Cu cat papagalii sunt mai mari, cu atat glasul lor e mai clar.Perusii au glasul pitigaiat tongue :heart: :bravo:

>>>>Alexandra<<<<

322

il au pitigaiat dar totusi sa intels ceva :x am inteles ff clar cand a zis chiar daca nu e cuvantul cum il zicem noi smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

323 (edited by smire 26-03-2009 21:42)

acuma sta intr-un picior si vorbeste clar...dar tot nu pot sa-l filmez k de la distantza nu se aude bine,iar daca vede aparatul ,tace...... ii place sa vorbeasca atunci cand ascult muzica sau e TV-ul deskis...daca pun TV pe mute, imediat tace...dc ii dau drumul,incepe iar big_smile  poate reusesc sa le pun pe forum,sa nu mai trebuiasca sa intre lumea pe youtube

Adaugat: 25-03-2009 19:27

.

yoyo

324

daca este tv-ul aprins nu se aude daca il filmezi? big_smile

325

nu se aude bine...o sa mai incerc eu

yoyo