3,201

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Nu am vazut scuze

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,202

Pfoai, teza la mate :bleah: ...tre sa iau un 10 ca sa-mi iau un Mini-Alex in liceu smile (e f. importanta nota pe teze la admitere hmm )...tineti-ne pumnii :pup:
Offf, Belita nu papa singura sad ...Cipy o hraneste hmm ! Sau nu o vad eu hmm ? Nu stiu ce ma mai fac cu ea hmm ...zboara, a inceput sa ia virajele mai bine smile ...se curata, sta pufoasa cu ciocul in pene, crontane din cioc seara sau cand are chef, dar gusa e un pic cam "empty" hmm !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,203

Mult succes Iusty!!!!

3,204

Multumesc :merci:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,205

Este foarte bine ca o hraneste cipy nu va pati nimic

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,206

Noroc ca acest "Cuceritor" are grija de amandoua smile ...

Iusti

3,207

Cipy asta e terorist nu gluma smile smile smile :rusine:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,208

mi-am pus si eu ceai de menta daca tot i-am facut lui el nu a vreut sa bea din adapatoare lui asa ca a venit la mine pe umar si pac pe cana ca neah e mai bun de la alti

3,209

Normal intotdeauna ''Gaina vecinului e mai grasa '' smile smile
Iusty ma bucur ca perusa ta face progrese si felicitari lui Cipy ca este un gentelman

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,210

da smile
mai pun niste poze de azi
1) Ma aranjez sa fiu mai dragut
2) vreau sa invat sa zbor ca un vultur
3)ma odihnesc pe sifonier dupa atata joaca si zbor

Adaugat: 12-01-2010 20:45

1) ma uit la vrabiutele de afara
2)ia sa vedem e ceva de ros pe aici?
3) pe mana

3,211

ce lemn e mai bun de facut stinghii la perusi?...lemn de pin,fag sau balsa?

3,212

gaby, prima poza cu perusul cand se aranjeaza i-mi place mult. e n scumpel.

Adaugat: 12-01-2010 23:57

frantz wrote:

ce lemn e mai bun de facut stinghii la perusi?...lemn de pin,fag sau balsa?

eu zic sa fie de fag. e mai rezistent la ros.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,213

:bravo: Gaby foarte dragut micutul tau :bravo: sa-ti traiasca

:perus:  :heart:  :perus:   :perus:  :heart: :perus:

3,214

am 2 nimfe baiatul o bate p fata prima p care am luato era fata ce sa le fac sa nu sa mai bata pls help???? :sol:

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

3,215

esti sigur ca ai un baiat si o fata ? eu mi am luat mai intai o fata , apoi mi'am luat un baiat, si se tot bateau pana am constatat ca defapt aveam 2 fete big_smile

3,216

Astazi am fost la pet shop sa iau mancare micurtilor si am intrebat si daca au mancare pentru puii de perusi si femeia mi-a aratat o punga cu mei. Eu i-am zis ca aceea nu este pentru pui si ea a spus ca nu exista alta mancare pentru perusi :wow: Ce fac daca cumva nu o sa le deie parintii de mancare ca la noi vad ca nu este de cumparat ??????? :sol:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,217

Estera wrote:

Astazi am fost la pet shop sa iau mancare micurtilor si am intrebat si daca au mancare pentru puii de perusi si femeia mi-a aratat o punga cu mei. Eu i-am zis ca aceea nu este pentru pui si ea a spus ca nu exista alta mancare pentru perusi :wow: Ce fac daca cumva nu o sa le deie parintii de mancare ca la noi vad ca nu este de cumparat ??????? :sol:

In primul rand, sa speram ca nu o sa ajungi in situatia aia. Apoi, daca se intampla, uite ce mi-a scris mie Deyseby cand am rugat-o sa-mi spuna ce mancare moale pot sa-i dau lui Puiutz: "mancarea moale este din mei simplu, out fiert tare si morcov crud dat prin razatoare. toate astea le dai prin blender si le faci o pasta. adaugi apa cat vrei sa nu fie prea moale. incalzesti mancarea la temp. de 40 grade maxim la fiecare masa. restul poti sa-l pui la frigider . prima data dai semintele prin blender sa faci un praf si restul le adaugi treptat."

Sper sa te ajute. Pupam! :pup:

Adriana

3,218

Pai ti-au iesit puii Estera?

3,219

Astazi am fost la un petshop ca sa le iau agapicilor mele niste vitamine si m-am indragostit :heart: .
Era micut ,atent,cu ochi mari si foarte foarte curios....era cel mai frumos perus pe care l-am vazut vreodata!!!
Arata exact ca asta:
trebuie neaparat sa o conving pe mama sa ma lase sa il iau!!!
tineti-mi pumnii!-depinde de teza la engleza smile

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,220

Bafra bi3 sa speram ca ne anunti in curand ca ti-ai marit inaripatele... :sanatate:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,221

Elfie iti multumesc foarte mult de reteta si eu sper sa nu ajung sa trebuiasca sa ii hranesc eu dar am vrut sa fiu pregatita pentru orice eventualitate.
iancumarian inca nu mi-au iesit nici un puiutz sper sa iasa cat de curand .

3,222 (edited by suana 13-01-2010 18:33)

Tinem pumnii....vad ca multi depind de nota de la o teza(mate,engleza).PAi sa luati toti 10 cu felicitari,sa puteti sa va luati pasarelele mult dorite. :k: Seamana putin cu Lory a mea,doar ca e mai deschisa putin pe aripi.A mea naparleste acum si vad ca se mai schimba din  nuante.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,223

suana wrote:

Tinem pumnii....vad ca multi depind de nota de la o teza(mate,engleza).PAi sa luati toti 10 cu felicitari,sa puteti sa va luati pasarelele mult dorite. :k: Seamana putin cu Lory a mea,doar ca e mai deschisa putin pe aripi.A mea naparleste acum si vad ca se mai schimba din  nuante.

smile ai dreptate
Ooo...si,.vreau sa-ti spun ca am fost azi sa le iau agapicilor vitaminele.Nu am gasit numai vitamina A,ci un "tratament" mai complex cu mai multe vitamine-dar cea mai mare cantitate de vitamine de acolo e de vit. A.Chiar acum ma duc sa le pun in adapator si sa le pregatesc o baita pe cinste. wink .
Succes cu peruseii !

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,224

Sa le fie de bine.....Vitamina A impreuna cu celelelte le fac foarte bine pasarelelor.Pupici :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,225

Gaby perusul tau nu are mai mult de o luna si cateva zile. wink De asta are ciocul asa negru. tongue
Mony, imi pare atat de rau ca nu ti-am raspuns... :cry: Tocmai atunci cand am vrut sa-ti raspund ai inchis, in momentul ala vorbeam la telefon si pana i-am spus persoanei respective sa stea putin sa-ti raspund ai inchis. sad Am vrut sa te sun dupa dar am uitat.  :cry: Imi pare sincer rau. :cry:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki