3,126

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

A doua poza e superba :k:
Bi3 bine ai revenit smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,127

multumesc!
da,a doua imagine e preferata mea,dar ultima oare e reala? smile nu cred ca exista totusi asa ceva smile :angel: :sanatate:

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,128

Ar fi tragic daca ar exista asa ceva. Saracul perush, sa nu poata nici macar sa vada. Daca e reala, atunci chiar s-a mers prea departe cu creatul mutatiilor... sad

Adriana

3,129

Sir Bubu.....un englez veritabil. :heart: :heart: :heart:

http://i47.tinypic.com/ilhjba.jpg

Am mai vazut si eu un papagal ciufulit rau de tot,doar ca era mai mare putin.O sa caut sa pun poza.Se mai intmpla si lucruri mai putin placute cand se intervine in cursul normal al naturii.

Adaugat: 10-01-2010 14:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WFMXrBWswl0[/youtube]

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,130

Doamne!!! Saracu', nici macar nu canta ca un perush!!! Eu sunt ingrozita!!!

Adriana

3,131

elfie wrote:

Doamne!!! Saracu', nici macar nu canta ca un perush!!! Eu sunt ingrozita!!!

Si a fost abandonat pentru ca arata asa.A cui e vina????? :furios:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,132

suana wrote:

Si a fost abandonat pentru ca arata asa.A cui e vina????? :furios:

Poftim??? Eu am crezut ca e o mutatie cu care cei care l-au creat se mandresc. Doamne! Saracul perush! :cry: :cry: :cry:

Adriana

3,133

Ouch ala e un perush??/
Saracutul ar fi trebuit macar sa-i taie penele de deasupra ochilor ca sa vada :cry:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,134

Saraca fiinta :cry: ...de ce trebuie sa obtina atatea mutatii de perusi...sunt destule :cry: ...saracutul :furios: ...l-au mai si abandonat...nenorocitii :furios: :furios:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,135

Gaby...sa-ti traiasca mititelul!!!! :bravo:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,136

silviu wrote:

Pentru nimic Anca, sper sa primesc aprobarea si sa mai pun pt. ca mai sunt o groaza si unele extrem de interesante, foarte multe combinatii. :wow:

pune dar daca se poate si traduce ceea ce scrie ca sa inteleaga perfect toata lumea :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,137

Ce-mi place morcovelul...  :bravo:

http://i45.tinypic.com/2qn605k.jpg

Ce mi-e draga piticutza asta,are un colorit :heart:
Scuzati spatele :rusine:

http://i48.tinypic.com/168djzn.jpg

3,138

N-are din pacate.N-am decat baietelul englez.

3,139 (edited by frantz 10-01-2010 22:14)

cand femela intra in "calduri"...in cat timp i se inroseste nasul?...poate nu am fost eu prea atent dar parca se inroseste asa cate un pic smile

3,140

Nasucul lor devine mai maro,un maro mai intens ... :rusine:  La piticutza mea se vede destul de bine nasucul.

3,141

acum 5 minute l-am mangaiat pe cipy pe caput dupa care el sa urcat pe mana este asa dulce si bland

3,142

gabyosm14 wrote:

acum 5 minute l-am mangaiat pe cipy pe caput dupa care el sa urcat pe mana este asa dulce si bland

:k: :bravo: E un piticutz mic si dragalas. :pup:

3,143

suana wrote:

Nasucul lor devine mai maro,un maro mai intens ... :rusine:  La piticutza mea se vede destul de bine nasucul.

stiu cum se face....dar zic ca se face treptat sau deodata se face maro intens?

3,144

suana wrote:
gabyosm14 wrote:

:k: :bravo: E un piticutz mic si dragalas. :pup:

dap big_smile si ai dvs sunt superbi

3,145

Suana , ai mei nu vor morcov. of! fetita e dulcica tare.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,146

Suana....E foarte draguta mititica! big_smile

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,147

frantz wrote:

cand femela intra in "calduri"...in cat timp i se face nasul maro intens ?...poate nu am fost eu prea atent dar parca se coloreaza asa cate un pic smile

3,148

Nu stiu exact sa-ti spun.Si eu am observat ca are nasucul mai colorat,si parca cu o  zi inainte nu-l avea.Dar nu pot sa fiu sigura,poate se coloreaza in cateva zile,chiar n-am urmarit asta.

3,149

Ai o scumpete Suana are un colorit foarte frumos sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,150

Ouale perusei au toate nuante diferite unul de celalalt . Unul este alb :wow: credeti ca are ceva sau cel mai inchis indica faptul ca trebuie sa iasa puisorul big_smile ?
Va rog sa ma ajutati !!!